Frajla presladak je 😍😍
Panda neka ste vi sretno stigli. Kako je Sara ozbiljna. Ljepotica 😍😍
Mi jucer stigli u rovinj pa uzivali u setnji. Ima jos puno turista ali vidi se da je manja guzva. Navecer se uspije proc po gradu bez sudaranja 😃😃
Mi smo isto bili na moru. Bilo je super. Ona je uživala, a i mi. Bojala sam se kak će to sve proć, ali na kraju super.
Bebice su vam preslatke. 😍😍
Što se tiče autosjedalica i vožnje moja se na početku bojala, ali srećom bez suza, a sad se valjda već navikla pa je ok. Uglavnom zaspe u autu nakon nekog vremena. Mame koje vozite bebu same, vozite li je iza sebe ili iza suvozačeva sjedala?
Mame koje dajete ad po koliko dajete i svako koliko?
Mi smo isto bili na moru. Bilo je super. Ona je uživala, a i mi. Bojala sam se kak će to sve proć, ali na kraju super.
Što se tiče autosjedalica i vožnje moja se na početku bojala, ali srećom bez suza, a sad se valjda već navikla pa je ok. Uglavnom zaspe u autu nakon nekog vremena. Mame koje vozite bebu same, vozite li je iza sebe ili iza suvozačeva sjedala?
Ja je vozim kraj sebe. I guram dudu 😂
Ja isto vozim kraj sebe i uglavnom je ok, jer voli vožnju. Ad mu dajem 3 puta dnevno 120 ml, tj 130, ostalo sve ziza. to mu bude kao doručak , ručak i večera, a noć i "meduobroci" su sisa 😂😂. Uhvatio je neki ritam spavanja od 9 do 9. Ajd neka, barem se ja naspavam zajedno s njim. Danas je baš raspoložen, cijeli dan bi samo razgovarao, i kad ja mislim da je vrijeme za spavanje on guguće 😂❤️❤️ Bili smo na balkonu kad je jutros kiša padala. Isprobali švedski način spavanja , haha. Oboje smo uživali; ja da je beba na zraku, a on da je mama zadovolja. Mući me ovih dana oblačenje, pokrivanje itd. Kad mirujem i uhvati me neka hladnoća odma ga idem oblačit i pokrivat 😂 Meni je sestra po izlasku iz bolnice rekla da ga oblačim sloj više nego sebe. A sad dal to vrijedi i dalje.... Pretežno je jakoo topli na stražnjoj strani vrata( to je navodno pokazatelj temp). Ima dugi body, hlačice, čarapice i vesticu preko bodija. Ja sam svojim valungama nisam mjerodavna
Panda i m-mama isključile ste zračni jastuk? Moram provjeriti koja je shema za moj auto jer je na duže relacije ne bih vozila samu iza. Počne me hvatati panika kad dugo šuti, a ne vidim da spava. 🤕
M-mama ja gledam ručice, nožice i nosić. Ako je nosić hladan obavezno ju utoplim, a uglavnom ako je i ostalo hladno obučem je toplije. 😂
Napisala ja sinoc sta sam htjela i izasla iz programa bez da sam objavila. 🤦♀️
Jutro! 😁
Djecica su predivna 💕💕
Moja se vozi naprijed. Nisu neke duge relacije, ali ne mogu zamisliti da mi je iza. U zadnje vrijeme place dok krenemo, pa joj moram uvaliti dudu i onda suti i promatra. To bi bilo nemoguce da je iza. Zracni jastuk sam iskljucila. Kad ide i muz s nama, onda on vozi, a nas dvije smo iza. Neki dan smo isli, cijeli dan mi bilo muka. Odvikla sam se od voznje iza.
Oblacenje... Kod nas je jos relativno toplo, pa je u kratkom bodiju, tajicama do ispod koljena i carapicama. U stanu nam je dosta toplo, pa ju ne zabundam jako.
Ne znam sta sam jos pisala sinoc.
Puse 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kad sam sama sa Princom u autu vozim ga napred, pored sebe uz iskljucen zracni jastuk. Nas auto ima jednostavnu opciju iskljucivanja na kljuc.
Mi smo na ad. Papa 5 obroka po 200 sada po novom, 4 su u toku dana (svaka 4h) i 5.je po noci. do prije tjedan dana jeo je isto, ali 170ml
Ja sam mu tek nedavno povecala dozu z one 1. Za novorodence, volim dojiti ali mu jednostavno nije bilo dovoljno. Cijele dane bi imali nasisavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji