Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Rujan 2018. 12:43

yra

vokak

m-mama

Litta kolko sam načula, posteljicu provjere čim izađe, detaljno pregledaju da nebi koji dio falio. I ja sam krvarila 2 x , jednom vise ko mens par dana, a jadnom sad nedavno isto tako jedan dnevni uložak. Mislim da sam to već pisala da me nekad znaju kosi dolje boljeti, tj osjetim kao da još sve nije sjelo ja mjesto. Također dojim.

mene zna boljeti kad sam dugo na nogama ili kad duho nosim neki teret.tad znam osjetiti i kad idem sjest i kad se dizem iz lezeceg u sjedeci polozaj.jel jos kome tako? mislim da je to odunitarnjih savovaisto tako dojim tri mj. i jos nije stigla tetka iz rusijenekako mi no nedostaje

Tetka iz Rusije!🤣🤣🤣
    Ni koja još nije stigla. Veli mi jedna slovenska patronažna sestra koju znam da ne dolazi sve dok su podoji u razmaku do 4 sata.
    Jučer mi je bilaa frendica fizioterapeutkinja u posjeti i dala mi je vježbe za dijastazu. Uf…velika je.
    M ima neku gljivicu na guzi. Mažemo s kremicom. Veličine je kovanice od 2 kn.

Imas sliku vjezbi? I meni bi dobro dosle, isto imam dijastazu 😥
    Jesi sigurna da su gljivice? Da nije mozda samo reakcija na promjenu stolice ako si uvela voce? 

• vokak
    02. Rujan 2018. 08:10

Gumbek koja od od tatami.na finess webahopu sam vidla da ima neka veca tipa metar za metar debljine 1.5 cm.jel to ok za zimu oao izoolator?a i imaju neke deblje koje se isto slazu kao puzle debljine 3 i 2 cm.

Frajla
    03. Rujan 2018. 13:22

Opet zatisje na proljetnicama.... ja sam gledala te tatami kocke na sportskim web shopovima, pise da su od eva pjene, pa mi to ispadne isto ko ove djecje kocke, one su od 1 cm deblijne, jedino eto sto dijete ima manje toga za rastaviti...
    Mi uživamo na moru 

Frajla
    03. Rujan 2018. 13:24

Danima mi nije htjelo slike ucitavati, pa evo sada kako O cita knjigu 😂

EveM
    03. Rujan 2018. 14:37

Frajla- Oliver je slatkiii.. izgleda da su knjižice top igračke. Kod nas trenutno najzanimljivija.. joj i mi se veselimo moru.. isto nikad u 9 mj a posto ja nisam nesto ni luda za kupanjem - bitno mi da nema kise😉. Veselim se setnjicama i morskom zraku! 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

panda102
    03. Rujan 2018. 15:43

Evo i mi dosli kuciiii jeeeee
    Tesko mi je zbog roditelja i brata ali kucica mojaaaaa 😍
    Osam sati putovanja i guzve necu komentarisati. Ali znam da me jos mozak boli. I Sara je bila ljuta. 

panda102
    03. Rujan 2018. 18:22

Frajla pa kako je Oliver tako meden????
    Uzivate na moru. Nadam se da cemo i mi 😍 jos malo. 

m-mama
    03. Rujan 2018. 20:03

Istina,
    Predsezonu super, a kako ce tek 10. Mj biti super na moru, sigurno ce biti toplo. Meni se svida kad nema guzve, ja sam prosle godine vec u 4. Mjesecu imala šetnje po lošinju, predivan Je. 

• Student24
    03. Rujan 2018. 20:30

Litta - i meni se tako pojavilo. vjerujem da je to samo ciscenje maternice jos. obavila sam redovni pregled i dr je rekla da je sve ok pa ne brinem.
    Tetka iz Rusije stigla je onako, skolski. mjesec dana nakon zavrsetka krvarenja ;) 
    Izgleda da mi je vrijeme da kupim knjizicu...
    Frajla - i mi smo na moru. moram prizat da je sunce jos dosta jako tako da ne mozemo cijeli dan biti vani. Smocili smo noge, onako, nije nesto odusevljen. bojim se sa sam ocekivala vise od rujna i ljetovanja :D 

m-mama
    03. Rujan 2018. 21:11

Uzela sam u ktc neke puzle, one ce imati sastrane samo za rastavljanje 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.