Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    27. Kolovoz 2018. 11:45

Student24

dobar vam ovaj pa jesenji dan :D
    Bas je zahladilo. Princa sam strpala u vrecu i nije se bunio :) odradili smo lijepu setnju po friskom zraku. :) za tj dana konacno idemo na more. Jeeej :) :)

Jel se vozite u sportskom ili ste jos u kosari? 
    I mi sitno brojimo, jedva cekam 🤩 sunce, more, friski zrak, mmmmm Mislim da ce mi ovo biti najljepsi rodendan, em na moru, em sa svojom miskicom 💖

• Student24
    27. Kolovoz 2018. 12:38

Honey

Student24

Bas je zahladilo. Princa sam strpala u vrecu i nije se bunio :) odradili smo lijepu setnju po friskom zraku. :) za tj dana konacno idemo na more. Jeeej :) :)

I mi sitno brojimo, jedva cekam 🤩 sunce, more, friski zrak, mmmmm Mislim da ce mi ovo biti najljepsi rodendan, em na moru, em sa svojom miskicom 💖

Jos smo u kosari. Stanemo jos nekih 3cm :D 
    Ali nekako se lomim da ga za more prebacim u sportski da nam sve stane u auto. :D sportski dio nam nejde u nulti polozaj vec je nekih 30-40 stupnjeva nagib

• Student24
    27. Kolovoz 2018. 12:56

Student24

Honey

Student24

Jos smo u kosari. Stanemo jos nekih 3cm :D
    Ali nekako se lomim da ga za more prebacim u sportski da nam sve stane u auto. :D sportski dio nam nejde u nulti polozaj vec je nekih 30-40 stupnjeva nagib

a vi? 

• Litta
    27. Kolovoz 2018. 13:43

Mi obavili jutros setnjicu, navecer cemo opet. Lijepo je vani, ne przi ☺☺
    Mi smo vec mjesec dana u sportskom. Nezgodno nam je u kosari, tesko je u autu s tim. Kosara nam sluzi za spavanje doma u dnevnom. Sporski dio nam se moze okrenuti da je prema nama okrenuta, lezi i ok je. Autosjedalicu nisam stavljala na kolica, nekako mi se cini da joj je udobnije ovako. I lakse ju presvucem ako treba.

• Student24
    27. Kolovoz 2018. 13:52

Litta

Mi obavili jutros setnjicu, navecer cemo opet. Lijepo je vani, ne przi ☺☺
    Mi smo vec mjesec dana u sportskom. Nezgodno nam je u kosari, tesko je u autu s tim. Kosara nam sluzi za spavanje doma u dnevnom. Sporski dio nam se moze okrenuti da je prema nama okrenuta, lezi i ok je. Autosjedalicu nisam stavljala na kolica, nekako mi se cini da joj je udobnije ovako. I lakse ju presvucem ako treba.

sportski dio vam ide skroz u nulti ili

Frajla
    27. Kolovoz 2018. 13:58

Mi smo u kosari jos, bit ce u njoj dok stane, a onda ce u jaje. U sportski ga budem tek kad nauci sam sjediti. Nas se da spustiti, ali ne bude ravno, onaj dio za noge svejedno ostane savijen...
    Ja sam danas premorena, neznam jel se on toliko budi zbog vremena ili neceg drugog, ali nadam se da ce uskoro proci. Dobar on bude, jede i zaspe opet, ali mene ukomira. Jeo i zaspo u pol 9, u pol 2 nam je bilo vec trece hranjenje od kad je zaspo, dalje nisam brojala, znam da se budio u 3, pa 4, pa 5, pa 6 😭

27. Kolovoz 2018. 14:33

Bok mame, evo moj ima 2 i pol mjeseca i već tjedan dana u komadu odspava cijelu noć. Preko dana bude dosta aktivan i dobije dosta podražaja iz okoline, oko 9, 10 ga stavimo spavati i spava sve do 7 ujutro. Prednost je što je na bočici pa znam koliko je popio i to mogu kontrolirati. Tako da sam za sada prezadovoljna njime. :-)

27. Kolovoz 2018. 14:36

Mi nismo mjerodavni, mi ako se vozimo u kolicima onda smo u jajetu, sportski dio tek kad se posjedne. Al ja imam nošenče, kolica koristimo rijetko i iznimno i uopce ih ne volim.
    Ni na more ih nismo furali, ni u slavoniju 😌
    Jedva cekam da mali prohoda da ih poklonim i pozdravim se s njima. 

27. Kolovoz 2018. 14:46

Gumbek

Mi nismo mjerodavni, mi ako se vozimo u kolicima onda smo u jajetu, sportski dio tek kad se posjedne. Al ja imam nošenče, kolica koristimo rijetko i iznimno i uopce ih ne volim.
    Ni na more ih nismo furali, ni u slavoniju 😌
    Jedva cekam da mali prohoda da ih poklonim i pozdravim se s njima.

Ja svog vozim dosta u kolicima u sportskom dijelu, u jajetu je negodovao i sad je baš zadovoljan jer sve promatra i osluškuje.

27. Kolovoz 2018. 14:53

Ne izgube vam se te tako male bebe u sportskom dijelu? Meni uvijek izgleda da su nekako presitne, neznam, ko da jos nisu dorasle fizicki za taj nastavak.
    Ja imam bebonju od preko 7 kg i duzinom je velik, pa mi se cini da bi "nestao" unutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.