Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    26. Kolovoz 2018. 17:10

Očito samo moj bebolino voli promjenu vremena 😂🙈 sorkac mame

Sarita_00
    26. Kolovoz 2018. 20:04

I nas dvije smo jedva docekale promjenu vremena 😁
    Curka spavala sinoc od 22:15 jutros do 9:20 uz budenje za jelo oko 5:20. Ali to je uobicajeno kod nas. S tim da sam ju u 9 jedva probudila. Oko 11 je pocela cendrati, ali nije mogla zaspati pa sam ju uspavala. Oko 12 se probudila da jede i nastavila do 15:30. Nakon tog je jos kratko odspavala. Super je volje, smije se, proizvodi svakakve zvukove, igra se... Bas nam je trebao pad temperature 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

m-mama
    26. Kolovoz 2018. 23:24

Iako nisam ljubitelj bazena i te njihove vode, voljela bih otici s malim na sat vremena da vidim kako će reagirati na vodu. S 5-6 mj bi mogli ici jel da? Ili još kasnije?

• Student24
    27. Kolovoz 2018. 10:04

dobar vam ovaj pa jesenji dan :D 
    Bas je zahladilo. Princa sam strpala u vrecu i nije se bunio :) odradili smo lijepu setnju po friskom zraku. :) za tj dana konacno idemo na more. Jeeej :) :) 

Honey
    27. Kolovoz 2018. 11:02

m-mama

Iako nisam ljubitelj bazena i te njihove vode, voljela bih otici s malim na sat vremena da vidim kako će reagirati na vodu. S 5-6 mj bi mogli ici jel da? Ili još kasnije?

Nebi zbog klora. A da ne nabrajam ostalo. Mislim da je prerano. 

• Student24
    27. Kolovoz 2018. 11:17

m-mama

Osobno ne bih, iako poznajem puno beba koje si u toj dobi na veliko plivale u bazenu. 

Honey
    27. Kolovoz 2018. 11:45

Student24

Bas je zahladilo. Princa sam strpala u vrecu i nije se bunio :) odradili smo lijepu setnju po friskom zraku. :) za tj dana konacno idemo na more. Jeeej :) :)

Jel se vozite u sportskom ili ste jos u kosari? 
    I mi sitno brojimo, jedva cekam 🤩 sunce, more, friski zrak, mmmmm Mislim da ce mi ovo biti najljepsi rodendan, em na moru, em sa svojom miskicom 💖

• Student24
    27. Kolovoz 2018. 12:38

Honey

Student24

I mi sitno brojimo, jedva cekam 🤩 sunce, more, friski zrak, mmmmm Mislim da ce mi ovo biti najljepsi rodendan, em na moru, em sa svojom miskicom 💖

Jos smo u kosari. Stanemo jos nekih 3cm :D 
    Ali nekako se lomim da ga za more prebacim u sportski da nam sve stane u auto. :D sportski dio nam nejde u nulti polozaj vec je nekih 30-40 stupnjeva nagib

• Student24
    27. Kolovoz 2018. 12:56

Student24

Honey

Student24

Jos smo u kosari. Stanemo jos nekih 3cm :D
    Ali nekako se lomim da ga za more prebacim u sportski da nam sve stane u auto. :D sportski dio nam nejde u nulti polozaj vec je nekih 30-40 stupnjeva nagib

a vi? 

• Litta
    27. Kolovoz 2018. 13:43

Mi obavili jutros setnjicu, navecer cemo opet. Lijepo je vani, ne przi ☺☺
    Mi smo vec mjesec dana u sportskom. Nezgodno nam je u kosari, tesko je u autu s tim. Kosara nam sluzi za spavanje doma u dnevnom. Sporski dio nam se moze okrenuti da je prema nama okrenuta, lezi i ok je. Autosjedalicu nisam stavljala na kolica, nekako mi se cini da joj je udobnije ovako. I lakse ju presvucem ako treba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI