Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica
    27. Kolovoz 2018. 23:56

I nama je košara naknap pa ju izbjegavam, a sportski dio još trebam isprobati, niti ne znam dal ide dolje do kraja. 

• Litta
    28. Kolovoz 2018. 08:42

Jutric ☺☺ jucer nas je izmorila vecernja setnja. Dugo smo bili vani. Ona je uzivala. Sve prati. Ljude, drvece, valove ☺ kad smo dosli bio je kupanac, papanje i brzo je zaspala prije 9. Sinoc 2 dizanja za hranjenje.
    Ja jutros stavila robu prati, odmah radno 💪💪 kupila sam neke tablete protiv kamenca pa sam praznu masinu ukljucila s njima. Jako puno kamenca nam ima voda. Primjetila sam da mi je roba malo kruta kad perem. Za njezinu robu stavim ocat a za nasu omeksivac i svejedno. Kao da nisam nista stavila. Sad sam stavila prati rucnike pa cemo vidjeti hoce li biti bolje.
    Danas opet idemo u setnju. Koristimo maksimalno sto je lijepo vrijeme a nisu velike vrucine.

• Student24
    28. Kolovoz 2018. 08:52

jutro! Ja jutros napravila popis stvari za Princa za more. a idemo u svoje :D Uglavnom, dugacak je :D 

• Litta
    28. Kolovoz 2018. 09:26

Student24

jutro! Ja jutros napravila popis stvari za Princa za more. a idemo u svoje :D Uglavnom, dugacak je :D

Tako i mi idemo drugi tjedan. Kolica nam zauzmu cijeli bunker. Ne znam ni sto ce nam stati od stvari 😃 idemo 10ak dana ili koliko nam se bude.

Sarita_00
    28. Kolovoz 2018. 09:59

Jutro! 
    Mi jucer imali katastrofa dan, maaaaalo spavanja i jako puno plakanja. Samo na rukama je bilo donekle ok. Bit ce da joj je smetala salsa koju sam jela u nedjelju. A nedavno jela sataras i sve super. Povremeno ima faze da odbija cicu. Inace bude samo jedna, ali jucer je odbijala obje. Sva sreca pa je bilo pripremljeno sve za bocicu. Vec sljedeci obrok sve ok i sisanje je valjalo. 
    Pocela je zavijati kao sirena 😂 Kad krene, po par minuta zavija. 
    Mi se vec dugo ne vozimo u kosari nego u jajetu. Malo bi bila dobra, a onda bi plakala, pa sam odustala od kosare. U jajetu vidi sto se dogada okolo, pa je dobra. Sportski dio nam ide u nulti polozaj, ali mi oni pojasevi djeluju preglomazno za nju. 
    Student i Litta uzivajte na moru 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Frajla
    28. Kolovoz 2018. 10:03

Jucer smo odradili slikanje za osobnu, stvarno su si dali truda u foto studio i presuper je ispao. Jos je sarmiro tete tamo, pa smo dobili i gratis dvije velike slike 😁
    Ja sam se vec ispraksala s pakiranjem, ne nosimo vise kovcege nego vrećice 😛 i jednu valjkastu putnu torbu, pa vecinu potrpam u kosaru od kolica i oko kolica. Kofer nema sanse da bi stao pored kolica, ni onaj mali. Mi opet u slavoniji, pa cemo na more jos malo. Ovaj puta cak nista nije bilo na suvozackom sjedalu 😇, a isli svi troje na tjedan dana.

Sarita_00
    28. Kolovoz 2018. 11:39

Mi se slikali za osobnu i dijete gotovo da ne lici na sebe 😅 Taman je neki dan dobila osobnu da moze ici kod bake i dede. Iako ce to cekat jos malo. 
    Frajla i vi se samo skicete okolo 😉 Samo uzivajte! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

m-mama
    28. Kolovoz 2018. 11:43

Mi jučer obavili pregled kod oftamologa i ništa nam previše nije rekla. Rekla je da mu pokazujem predmete osnovnih boja i da radim grimase bez zvuka jer inače prati sluhom, a ne vidom. Iskreno, odmah izgubim volje kad vidim da me uopće ne prati. Pokušat ćemo nekako istrenirati očne živce. 
    Sad vidim da pišete o sportskom dijelu, mene mama "maltretira" već 2tjedna da ga stavim u taj sportski 😂 Danas isprobala i super je, jedva čekam proljeće. Što se robice tiće i vremena, ludim. Jučer kad smo stigli doma smrzla sam se u stanU, obukla nas ko male medije i onda došli van, bio je u bodiću i hlačicama. Namjeravam mu kupiti bodiće bez rukava kao potkošulje, i onda gore majcu, vestu il trenirku. Sad mi je žao što sam propustila uzet mi u h&m-u na popustu, pronaći ću na krpicama neku jeftiniju verziju. Bebolino nosi body 68/74. Kako koji model. 

m-mama
    28. Kolovoz 2018. 11:54

Sad kad sam malo bolje pregledala robicu ipak  bi morali obavit neki šopingić. Mislim da ću u Pepco, za tih mjesec dva što će nosit mi se ne daju neki veliki novci. 
    Imam pitanje za sve vas, imate neku super igračku koju obožavaju ili koju preporučate? Radite li neke vježbe? Ima možda neka stvar  za koju mislite da je must have za bebu( za razvijanje)? Koristite li još nešto osim baby gym-a?  Imate neki ritam? da čujem. 

Eto i štiva za mene. Pretpostavljate da beba spava 😂😂

m-mama
    28. Kolovoz 2018. 11:55

Štiva od * mene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.