Dobro jutro ☺ jucer bio pegla dan 😃😃
Moja je isto cijelo ljeto u bodiju. Danas je zahladilo pa sam joj stavila tajice i carapice. Ne voli biti pokrivena. Mislila sam joj ovaj vikend kupiti vrecu za spavanje ali danas dolaze gosti i pitaju sta nam treba. Haha, dobro nam doslo, odmah narucila vrecu. ☺ a i njima je dobro doslo, ne moraju traziti sta bi kupili. Prosli tjedan smo dobili tortu od pelena. Super poklon. 100% iskoristiv 😃
Sad za jesen moram u reviziju robice, puno smo toga dobili novog i rabljenog pa moram sve pregledati. A i mama ce joj nesto kupiti. ☺☺☺
Jutro, klokanice!! Koji dan.. bas olaksanje- bar za mene! Ali beba... nervozna, ocito ne voli bas promjene vremena😞. Ali barem se lakse dise..
Robica. Moja M je pri rođenju dobila ogrooman kofer robe od tete iz Amerike.. uz to je dobila i od drugih svasta tako da joj ja nisam pa skoro nista kupila.. samo ono par stvari prije rođenja. I zato sad si dajem oduska da kupijem sto ja hocu.. mislim ove stvarcice su prekrasne sta je dobila ali ipak je draze kad joj ja nesto uzmem.. ipak je to moja mala mrva❤️
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Dan cure! Mi nista ne spavamo ja neznam sta je to doslo i do kad ce to trajati... zaspala u 10, budenje u ponoc, pa u 2 pa u 4 pa u pol 6 pa u pol 7 pa u 8 🔫🔫🔫🔫🔫 ja sam vise neispavana i na izmaku snaga. Stalno nas nesto je..
Moj O se sinoc isto jaaaako puno budio, na manje od svakih 2 sata, bradavice su mi opet osjetljive ko na pocetku od tolikog natezanja, u 8 je zaključio da bi se malo poigro, pa smo se na kraju ustali u pol 9 jer nisam imala zivaca uspavljivati ga 👿
Sad je vec na drugom spavancu s tatom, mene glava boli, umorna sam, al nebi isla spavati jer onda navecer necu moci i sve ce mi se pobrkati
I nas dvije smo jedva docekale promjenu vremena 😁
Curka spavala sinoc od 22:15 jutros do 9:20 uz budenje za jelo oko 5:20. Ali to je uobicajeno kod nas. S tim da sam ju u 9 jedva probudila. Oko 11 je pocela cendrati, ali nije mogla zaspati pa sam ju uspavala. Oko 12 se probudila da jede i nastavila do 15:30. Nakon tog je jos kratko odspavala. Super je volje, smije se, proizvodi svakakve zvukove, igra se... Bas nam je trebao pad temperature 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Iako nisam ljubitelj bazena i te njihove vode, voljela bih otici s malim na sat vremena da vidim kako će reagirati na vodu. S 5-6 mj bi mogli ici jel da? Ili još kasnije?
dobar vam ovaj pa jesenji dan :D
Bas je zahladilo. Princa sam strpala u vrecu i nije se bunio :) odradili smo lijepu setnju po friskom zraku. :) za tj dana konacno idemo na more. Jeeej :) :)
Iako nisam ljubitelj bazena i te njihove vode, voljela bih otici s malim na sat vremena da vidim kako će reagirati na vodu. S 5-6 mj bi mogli ici jel da? Ili još kasnije?
Nebi zbog klora. A da ne nabrajam ostalo. Mislim da je prerano.
Osobno ne bih, iako poznajem puno beba koje si u toj dobi na veliko plivale u bazenu.
Sortiraj odgovore
Najstariji