nama u boravku ispod televizora stoji slika slikana kad smo bili pa ne znam, možda 4mj zajedno. e kako smo mladi bili :D

namau boravku ispodtelevizora stoji slika slikana kad smo bili pa ne znam, možda 4mj zajedno. e kako smo mladi bili :D
Me i je najbolje kako si mislis ma nisam se promjenila skoro nista, dok ne vidis slike. 😂

Evo da se pohvalim fotkom, meni je ta najdraža, usput. Kad smo kod slika, ste možda razvijale preko neta? Stvarno je toliko lošija kvaliteta? Preko neta su 0,38( cewe) a u fotostudio 1,20!
Sretna tri mjeseca, i mi bi bili stari sad 3 da se rodio po terminu!
A ovo za više djece, mislim da sve nekako dođe, ništa se ne događa preko noći,pa je lakše.

Sretna 3 mj🎉🎉🎉
Nama danas 5.. zamisli 5!! Kao da smo se jucer jadale jedna drugoj o trudnickim tegobama.. ni ne znamo kak je bilo lijepo, ha?🤪
Gumbek- ti bi mogla neki mama blog pisat- ide ti😉
M- mama odlicna slika.. idem muza natjerat da nas slika- hocu i ja takvu.. heeehe😘😘😘😘
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Sretna 3 mj🎉🎉🎉
Nama danas 5.. zamisli 5!! Kao da smo se jucer jadale jedna drugoj o trudnickim tegobama.. ni ne znamo kak je bilo lijepo, ha?🤪
Gumbek- ti bi mogla neki mama blog pisat- ide ti😉
M- mama odlicna slika.. idem muza natjerat da nas slika- hocu i ja takvu.. heeehe😘😘😘😘
Hvala ☺☺ da da, kad se sjetim trudnickih tegobi smijesno mi je.. ni blizu kao sada ☺☺ ali nema veze, to su nam lijepe muke 😍😍😍😍
Sinoc smo dobro spavali. Kakali opet a proslo je samo 2 dana, mozda se ipak poboljsala probava. Ipak smo jucer imali 3mj, morali smo kakati 😃😃😃😃
M-mama hvala i predivna slika 😍😍

dan! petak je :) svi se veselimo petku :)
stavila sam princa u viper. frajer se primio za obješene igračkice i podignuo u sjedeci položaj. reko kud ćeš mali, kud ti se žuri :)

Mi smo jucer krenuli na put, jos prije naplatnih kucica je pocastio autosjedalicu jednom obilnom kakicom, dok smo stigli do prvog stajalista i do plastike je doslo 🙈
Cure, kako perete kadice? Ja nekad s octom i sodom, a nekad s baby likvijem. Imam osjecaj da nije to bas nesto bajno ocisceno, a strah me s icim jacim.

Mi smo jucer krenuli na put, jos prije naplatnih kucica je pocastio autosjedalicu jednom obilnom kakicom, dok smo stigli do prvog stajalista i do plastike je doslo 🙈
Cure, kako perete kadice? Ja nekad s octom i sodom, a nekad s baby likvijem. Imam osjecaj da nije to bas nesto bajno ocisceno, a strah me s icim jacim.
Ocat ti je ok. Ujedno i dezinficira. Ajme, kako ste uspjeli ocistiti autosjedalicu. Nama isto kad se pokaka budu ogromne kolicine, sve izlazi 😃😃 stalno razmisljam sta ako se pokaka dok smo vani ili na putu 😂😂

Ja sam hard core, ja sve u kupaoni gulim domestosom.
Isperem dobro vrelom vodom i onda jos jednom obilno ledenom i to je to
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji