Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    23. Kolovoz 2018. 15:14

nama u boravku ispod televizora stoji slika slikana kad smo bili pa ne znam, možda 4mj zajedno. e kako smo mladi bili :D 

23. Kolovoz 2018. 15:22

Student24

namau boravku ispodtelevizora stoji slika slikana kad smo bili pa ne znam, možda 4mj zajedno. e kako smo mladi bili :D

Me i je najbolje kako si mislis ma nisam se promjenila skoro nista, dok ne vidis slike. 😂

m-mama
    23. Kolovoz 2018. 16:53

Evo da se pohvalim fotkom, meni je ta najdraža, usput. Kad smo kod slika, ste možda razvijale preko neta? Stvarno je toliko lošija kvaliteta? Preko neta su 0,38( cewe) a u fotostudio 1,20!
    Sretna tri mjeseca, i mi bi bili stari sad 3 da se rodio po terminu! 
    A ovo za više djece, mislim da sve nekako dođe, ništa se ne događa preko noći,pa je lakše. 

EveM
    23. Kolovoz 2018. 17:58

Sretna 3 mj🎉🎉🎉
    Nama danas 5.. zamisli 5!! Kao da smo se jucer jadale jedna drugoj o trudnickim tegobama.. ni ne znamo kak je bilo lijepo, ha?🤪
    Gumbek- ti bi mogla neki mama blog pisat- ide ti😉
    M- mama odlicna slika.. idem muza natjerat da nas slika- hocu i ja takvu.. heeehe😘😘😘😘

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Litta
    24. Kolovoz 2018. 07:15

EveM

Sretna 3 mj🎉🎉🎉
    Nama danas 5.. zamisli 5!! Kao da smo se jucer jadale jedna drugoj o trudnickim tegobama.. ni ne znamo kak je bilo lijepo, ha?🤪
    Gumbek- ti bi mogla neki mama blog pisat- ide ti😉
    M- mama odlicna slika.. idem muza natjerat da nas slika- hocu i ja takvu.. heeehe😘😘😘😘

Hvala ☺☺ da da, kad se sjetim trudnickih tegobi smijesno mi je.. ni blizu kao sada ☺☺ ali nema veze, to su nam lijepe muke 😍😍😍😍
    Sinoc smo dobro spavali. Kakali opet a proslo je samo 2 dana, mozda se ipak poboljsala probava. Ipak smo jucer imali 3mj, morali smo kakati 😃😃😃😃
    M-mama  hvala i predivna slika 😍😍 

• Student24
    24. Kolovoz 2018. 09:37

dan! petak je :) svi se veselimo petku :) 
    stavila sam princa u viper. frajer se primio za obješene igračkice i podignuo u sjedeci položaj. reko kud ćeš mali, kud ti se žuri :) 

Frajla
    24. Kolovoz 2018. 11:13

Mi smo jucer krenuli na put, jos prije naplatnih kucica je pocastio autosjedalicu jednom obilnom kakicom, dok smo stigli do prvog stajalista i do plastike je doslo 🙈
    Cure, kako perete kadice? Ja nekad s octom i sodom, a nekad s baby likvijem. Imam osjecaj da nije to bas nesto bajno ocisceno, a strah me s icim jacim.

• Litta
    24. Kolovoz 2018. 11:58

Frajla

Mi smo jucer krenuli na put, jos prije naplatnih kucica je pocastio autosjedalicu jednom obilnom kakicom, dok smo stigli do prvog stajalista i do plastike je doslo 🙈
    Cure, kako perete kadice? Ja nekad s octom i sodom, a nekad s baby likvijem. Imam osjecaj da nije to bas nesto bajno ocisceno, a strah me s icim jacim.

Ocat ti je ok. Ujedno i dezinficira. Ajme, kako ste uspjeli ocistiti autosjedalicu. Nama isto kad se pokaka budu ogromne kolicine, sve izlazi 😃😃 stalno razmisljam sta ako se pokaka dok smo vani ili na putu 😂😂

m-mama
    24. Kolovoz 2018. 12:10

Malo tekućim sapunom i viledom, tek toliko

24. Kolovoz 2018. 12:11

Frajla

Ja sam hard core, ja sve u kupaoni gulim domestosom.
    Isperem dobro vrelom vodom i onda jos jednom obilno ledenom i  to je to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI