Gumbek- u čemu se nosite? Mi imamo elasticnu maramu ali po ovim vrucinama je nisam furala jer bi se skuhale..kolica ispocetka nije ni primirisat htjela ali sad ono podosi.. ali ne dugo. Razmisljam da si uzmem neku nosiljku za jesen ali nisam bas sigurna sto..
Nego, istrazujem malo dohranu i tako to.. ne planiram prije 6 mj nista uvoditi ali volim biti bar djelomicno upućena.. kolegica mi preporucila aplikaciju: Bebin kalendar dohrane i baš mi se ok čini.. jel itko to vidio/ čuo ili znate da je po tom radio? Iskustva?
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Gumbek- u čemu se nosite? Mi imamo elasticnu maramu ali po ovim vrucinama je nisam furala jer bi se skuhale..kolica ispocetka nije ni primirisat htjela ali sad ono podosi.. ali ne dugo. Razmisljam da si uzmem neku nosiljku za jesen ali nisam bas sigurna sto..
Nego, istrazujem malo dohranu i tako to.. ne planiram prije 6 mj nista uvoditi ali volim biti bar djelomicno upućena.. kolegica mi preporucila aplikaciju: Bebin kalendar dohrane i baš mi se ok čini.. jel itko to vidio/ čuo ili znate da je po tom radio? Iskustva?
Tkana marama, dvije imam, jednu tanju i jednu deblju, deblja mi je bolja kad ideno na duge staze, ljepse mi sjedne i stvarno ne osjetim tezinu, imamo i ring sling, al njega najmanje nosimo, on mi je ono za do pekare/kvartovskog dućana/otfurat malu na igranje zgradu dalje.
Ja sam ja skinula, proucula i jako mi se svidja. Iskustva nemam i neznam :D
Ne izgube vam se te tako male bebe u sportskom dijelu? Meni uvijek izgleda da su nekako presitne, neznam, ko da jos nisu dorasle fizicki za taj nastavak.
Ja imam bebonju od preko 7 kg i duzinom je velik, pa mi se cini da bi "nestao" unutra
Sad sam ga stavila i izgubi se i negoduje. Mislim da ce on u jaje :D
A sto se tice dohrane, aplikaciju sam vidjela, fora je, al osobno se necu vodit njom, pogotovo jer krecemo u 10 mj gdje smo vec dobro ograniceni samim izborom namirnica, a i naucena iskustvom svog prvog djeteta mislim da cu si maksimalno probat pojednostavit i olaksat ovaj put. Znaci mozda ne bas u samom startu, al od 8 mj cca mislim davat vec sve sta i mi jedemo samo bez zacina i obratit paznju na ozloglasene alergene i to je to. ( napominjem da pod ovo sve sta i mi jedemo mislim na zdravu verziju kuhanih namirnica, dakle juhe, variva, lešo meso i slicno, ne podrazumjeva se przeno, pohano, junk i slicno)
Mi smo uzeli Tulu s onom mrezicom naprijed i bas nam je super, skroz je jednostavna i muz ju isto jako voli nositi.
Ma malo kad sam pocela istrazivati te nosiljke - vidim da je to cijela znanost🤦🏻♀️. A ja sam tip koji ode vidi i kupi... frajla , jesi to prije isprobala ili ste to onako na blef uzeli? Znam da postoje mjesta gdje mozes isprobati nosiljku i to..
mislim da cu za pocetak raditi koliko toliko po aplikaciji a kasnije kad se ufuramo vjerovatno cemo malo olabaviti😉
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Ma malo kad sam pocela istrazivati te nosiljke - vidim da je to cijela znanost🤦🏻♀️. A ja sam tip koji ode vidi i kupi… frajla , jesi to prije isprobala ili ste to onako na blef uzeli? Znam da postoje mjesta gdje mozes isprobati nosiljku i to..
mislim da cu za pocetak raditi koliko toliko po aplikaciji a kasnije kad se ufuramo vjerovatno cemo malo olabaviti😉
Probali smo u trgovini. Mozes probati sve koje imaju u trgovinama. Cula sam da imaju te neke kave, pa mozes isporbati svasta, al meni se to neda ici. Bit ce ti sajam u west gate u 11 mj ako ti se da cekati, tamo ce ti biti svih za isprobati
Mi obavili jutros setnjicu, navecer cemo opet. Lijepo je vani, ne przi ☺☺
Mi smo vec mjesec dana u sportskom. Nezgodno nam je u kosari, tesko je u autu s tim. Kosara nam sluzi za spavanje doma u dnevnom. Sporski dio nam se moze okrenuti da je prema nama okrenuta, lezi i ok je. Autosjedalicu nisam stavljala na kolica, nekako mi se cini da joj je udobnije ovako. I lakse ju presvucem ako treba.
sportskidiovamide skrozu nultiili
Da skroz se spusti ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji