Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    23. Kolovoz 2018. 10:42

Frajla i student hvala ☺ tako mi je brzo proslo. Kad mi ju netko dođe vidjet pa kaze da je mala a meni ona sad bomba, dupla ☺☺ gledala sam slikice kad se rodila pa kad smo dosli doma s njom.. mrvica.. 2.5kg..  sad smo dosli do 3 mj, valjda ce nam biti lakse s probavom i crijevima. Sinoc opet imali grcice 😭😭😭

panda102
    23. Kolovoz 2018. 10:45

Litta sretna tri mjesecaaaaa

panda102
    23. Kolovoz 2018. 10:46

Znas kako kazu. Nakon tri nista nije isto 😃😀😃😀

• Litta
    23. Kolovoz 2018. 11:11

panda102

Litta sretna tri mjesecaaaaa

Hvala 😙😙 kako je u bosni? Uzivate?☺☺☺
    Jucer ja bila kod svojih skoro cijeli dan. Ne znam tko je vise uzivao. Ona sto se cijeli dan ili nosila ili vozila ili su joj pricali ili ja koja sam pola dana lezala i spavala 😃😃😃 bas mi je trebalo malo. Mama mi ju donese samo da ju nahranim. Odmah sam napunila baterije, danas puno odmornija iako od 4 nisam spavala ☺

23. Kolovoz 2018. 11:14

Kod nas od jutra zivo. 
    Mala se probudila malo prije vremena, probudila malca, odma rutina poremecena, obukla  i umila nju, oprali zube, dobila dorucak, krenula negodovat, nije joj po volji bilo. Dobila ignore pa ipak pojela. Presvukla malca, nahranila, stavila u gym, on krenuo negodovat. Jedva da sam se sredila i stavila vodu za kavu mala je stala na lego kockicu petom i razjaukala se. Sredili to, eto ti njega, okrenuo se s trbuha na leđa i glavom lupio od onu kopcu s neke zveckice, rijesim njega, mala se krenula penjat na onu precku ispod glavne ploce od kuhinjskog stola i pala, mislila sam da si je zube izbila, pa opet saniraj nju haha i tako, njega taman uspavala i onda se pokakao i to ga je probudilo i naljutilo samo tako 😂😂😂
    Kava mi je hladna, a dorucak je bila cokoladica s nogu, setnju jutros preskocili

• Litta
    23. Kolovoz 2018. 11:40

Gumbek

Kod nas od jutra zivo.
    Mala se probudila malo prije vremena, probudila malca, odma rutina poremecena, obukla i umila nju, oprali zube, dobila dorucak, krenula negodovat, nije joj po volji bilo. Dobila ignore pa ipak pojela. Presvukla malca, nahranila, stavila u gym, on krenuo negodovat. Jedva da sam se sredila i stavila vodu za kavu mala je stala na lego kockicu petom i razjaukala se. Sredili to, eto ti njega, okrenuo se s trbuha na leđa i glavom lupio od onu kopcu s neke zveckice, rijesim njega, mala se krenula penjat na onu precku ispod glavne ploce od kuhinjskog stola i pala, mislila sam da si je zube izbila, pa opet saniraj nju haha i tako, njega taman uspavala i onda se pokakao i to ga je probudilo i naljutilo samo tako 😂😂😂
    Kava mi je hladna, a dorucak je bila cokoladica s nogu, setnju jutros preskocili

Bas ti je veselo. Stvarno se divim vama s vise djece. Ja padam s nogu s njom jednom 😃😃 

23. Kolovoz 2018. 12:01

Litta

Gumbek

Kod nas od jutra zivo.
    Mala se probudila malo prije vremena, probudila malca, odma rutina poremecena, obukla i umila nju, oprali zube, dobila dorucak, krenula negodovat, nije joj po volji bilo. Dobila ignore pa ipak pojela. Presvukla malca, nahranila, stavila u gym, on krenuo negodovat. Jedva da sam se sredila i stavila vodu za kavu mala je stala na lego kockicu petom i razjaukala se. Sredili to, eto ti njega, okrenuo se s trbuha na leđa i glavom lupio od onu kopcu s neke zveckice, rijesim njega, mala se krenula penjat na onu precku ispod glavne ploce od kuhinjskog stola i pala, mislila sam da si je zube izbila, pa opet saniraj nju haha i tako, njega taman uspavala i onda se pokakao i to ga je probudilo i naljutilo samo tako 😂😂😂

Bas ti je veselo. Stvarno se divim vama s vise djece. Ja padam s nogu s njom jednom 😃😃

Nema tu razloga za divljenje, sve se to poslozi samo od sebe, potrebe klinaca te vode same kroz dan. 
    Jedino treba imat plan unaprijed za neke stvari i malo se oko ogranizacije pozabavit.  Ja recimo vecer prije smislim sta cu kuhati, meso izvadim da se odmrzne, nekad si znam i povrce ocistit i stavit u posudu u frizider pa ujutro kad su oni budni ne gubim na to vrijeme. 
    Pripremim si ves za pranje navecer kad se otusiram, onda kroz noc ili ujutro samo upalim masinu ili muz upali ako mu kazem. I tako, nista to strasno nije. S prvim je najgore. Ja sad nekako vjerzjem da bi s troje bez problema izasla na kraj, a bilo me drugog malo frka. 
    A i vec oguglas na neke stvari haha

Iskrica
    23. Kolovoz 2018. 12:09

Litta, čestitam 3 mjeseca maloj srećici! 🎂
    Gumbek - mama superjunak! 
    Kod moje mrve se pomaknuo dnevni ritam jer je opet kroz nekoliko zadnjih dana malo spavala kroz dan pa nadoknađuje kroz noć i sad je jutarnje buđenje imala u pol 10 i tek sad od 11 ima prvo spavanje. A meni se u ritual pretvorilo pijenje kapućina uz Prijatelje na tv-u, vrijeme za mene 😊

• Student24
    23. Kolovoz 2018. 14:45

mi danas slavimo 14 godina veze :) četrnaest!! :D 

23. Kolovoz 2018. 15:09

Student24

mi danasslavimo14 godinaveze:) četrnaest!! :D

Cestitam, lijepa brojka. 
    Nama proljetos bilo 10 :)
    Nasao mm slike neke iz tog doba, ajme kako smo se nasmijali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI