Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EveM
    25. Kolovoz 2018. 09:03

Gumbek.. zamisljala sam ja svakakvih scenarija.. da znam da se mala nece budit.. ali eto ova kava i malo mira su mi predragocjeni😅 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Sarita_00
    25. Kolovoz 2018. 14:00

Pozdrav! 
    Procitala sam sta ste pisale, samo se pola ne sjecam 😂 
    Sretni mali rodendani svima koji su imali 😘😘 Mi imamo danas. Velika 3 mjeseca ❤ 
    Danas je dobra, ali me sinoc izludila. Od 9 je plakala, nista vise nije pomagalo. Uspjela ju nekako uspavati na pola sata i onda party do pola 1. Prvo je pojela 140 ml izdojenog, pa je nakon sat vremena posisala sta je bilo u cicama i jos na kraju je pojela 70 ml ad. Sve to od pola 10 do pola 1. Danas je drugo dijete. 
    Meni je more na 3 min pjesice od stana, okupala sam se 4 puta i to sve kad zbrojim nije ni 15 min. Muz radi cijele dane i onda kad i dode na pauzu mi ga je zao ostavit samog s njom cendravom ili ih po najvecem suncu vuci na more. Budemo se nagodinu nas dvije brckale cijelo ljeto 😁
    Sa AS imamo srece, pa se ne buni. Ok, krene cendrati kada je vruce u autu, ali utihne dok se rashladi. Mi smo sa nekih mjesec i pol same isle na put od 35 km koji je zbog guzve trajao malo preko sat vremena. Cura prespavala! I tamo i natrag. A pravi put nas ceka za kojih mjesec dana, pa cemo vidjeti. 
    Puse od nas dvije 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

m-mama
    25. Kolovoz 2018. 14:04

Panda , ja sam s bebom sama upravo iz tih razloga. Ja ne moram na kavu i druziti se s prijateljima, a mora i može. Nepravedno! A roditelj je isto kao i mama.  Citirala bih post o odmoru ali me izbaci, vise mi chrome nije dobar. 

m-mama
    25. Kolovoz 2018. 14:07

Kao što vidite imamo 4 mj ❤️❤️❤️ Kad se sjetim prvi put kad sam ga vidjela. Nisam mogla vjerovati da izgleda kao prava beba 😂😂😂 nisam imala predodbu da ce takav biti, kosica oci usta prstici rukice, neshvatljivo da je takvo bice izggradeno u mom tijelu. 

• Litta
    25. Kolovoz 2018. 16:41

Sarita sretna 3mj ☺☺
    M-mama sretna 2 mj ☺☺
    Mi jutros isli u setnju i potjerala nas kisa. Pljustalo, grmilo, dosli doma ono sunce 😃😃
    Kad smo kod kupanja u moru, meni je plaza 5min pjesice od stana. Bila 2 puta po sat vremena u 7 navecer. 😐😐 s njom mi je nezgodno do dolje, ima puno stepenica pa ne mozemo s kolicima. S njom mozemo na drugu ali moramo onda s autom. Nije mi ju se dalo vuci po ovim vrucinama ali drugi tjedan bi mogli malo. Sad ce biti i manje guzve.
    Ja jucer primjetila da mi jedna sisa veca od druge i to vidno. I nije to zbog toga sto sam sad dojila pa se smanjila. Lijeva mi bas veca 😦😦😦😦 kad iz nje dojim onda su mi jednake a kad dojim iz desne onda se bas vidi. Nece mi valjda ostat tako 😭😭

• Litta
    25. Kolovoz 2018. 16:42

Litta

Saritasretna 3mj ☺☺
    M-mamasretna 2 mj ☺☺
    Mi jutros isli u setnju i potjerala nas kisa. Pljustalo, grmilo, dosli doma ono sunce 😃😃
    Kad smo kod kupanja u moru, meni je plaza 5min pjesice od stana. Bila 2 puta po sat vremena u 7 navecer. 😐😐 s njom mi je nezgodno do dolje, ima puno stepenica pa ne mozemo s kolicima. S njom mozemo na drugu ali moramo onda s autom. Nije mi ju se dalo vuci po ovim vrucinama ali drugi tjedan bi mogli malo. Sad ce biti i manje guzve.
    Ja jucer primjetila da mi jedna sisa veca od druge i to vidno. I nije to zbog toga sto sam sad dojila pa se smanjila. Lijeva mi bas veca 😦😦😦😦 kad iz nje dojim onda su mi jednake a kad dojim iz desne onda se bas vidi. Nece mi valjda ostat tako 😭😭

Ispravak m-mama sretna 4mj. ☺☺

m-mama
    25. Kolovoz 2018. 19:40

Bebolino i ja zaspali u 3, ja se probudila u 5 on u 6 i sad salje spava😱😱 bojim se noći. Svi su se pokupili na rođendane, uživamo sami. Vrijeme stvoreno za krevet, tv. Dugo nisam imala takvu subotu. Ali nešto me kopka ovih par razbacanih majci i 2-3 prljave šalice, morat ću u akciju čiščenja. Sutra idemo na rucak kod druge bake. Uvijek volim prije neko legnem spremiti sve za idući dan. Da je na tv-ju kakav normlan film bi ostala u krebetu, al mislim da je dan stvoren za peglanje 😂  Dobili smo hrpu robe za jesen/zimu. Jedva cekam da mu počnem oblačiti. Do sada je bio samo u bodićima i tajcama, to mi je bilo najlakse i najbrže za obući. Idem iskoristiti ovaj spavanac i sve pripremiti da mogu imati mirnu nedjelju. dobro da imam vas  pa imam kome pisati😂 I jos ste mame pa smo na istom. Baš se veselim jeseni. :) 

• Litta
    25. Kolovoz 2018. 19:46

Da, peglanje. Ja isto iskoristila sto je danas zahladilo pa peglala. Sutra za rucak imamo gulas od jucer i samo skuham njoke, napravim salatu i gotovo. Navecer imamo goste. Cijeli dan planiram odmor ☺☺ jedino cu morati ujutro malo stan pospremiti, da ne bude razbacano kad dođu gosti.

Sarita_00
    25. Kolovoz 2018. 20:10

Mi smo danas isli u goste... Curka bila odlicna. Put prespavala, tamo bila dobra u kolicima. Kad smo stigli kuci je zaspala, a ja se bacila na peglanje. Ocito da smo sve cekale zahladenje 😂 
    Jedva docekala da zahladi, a sad sam skuzila da nemam bas odjece za L za takvo vrijeme. Razlog za soping 😁 
    Kod nas opet grmi, danas vec po ne znam koji put. Sva sreca pa ona ne reagira previse na to 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

25. Kolovoz 2018. 20:31

I ja sam peglala danas. Sve klokanice se primile pegle. 
    Kako smo se vratili s mora i iz slavonije ostalo mi sve neispeglaono osim najnuznijeg sta nosimo svakodnevno. Bas je prevruce bilo, a inace nikad ne ostavljam peglanje da mi se nakupi. 
    Mi imamo dosta robice za jesen, svi koji su me pitali sta nam treba rekla sam 74 za jesen, kratkog sam imala masu a i vecinu vremena je bio samo u bodiju ili peleni pa mi puno tog ljetnog i nije bilo noseno.
    Al ja nemam za sebe bas robe, nekako mi se bas oblik tijela nakon 2 poroda promjenio, kilazu sam vratila, al tijelo ko da nije moje, uz to sta sam sva mekana imam bokove koji mi nikad nisu bili adut.
    Sad izgledam ko zena, kaze moja sestra, a ne ko decko s cicama 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.