Zasto tako malo tipkam?
Jer nemam komp 😭😭😭 prije na poslu komp i uzmem si vremena i sve prokomentatisem. Sad ne mogu.
Jelde kako nam je na poslu bilo lijepo? 🤣 sto smo se natipkaleeeeee ❤❤❤
Ja danas opet imam fazu da bi svoju stavila na let go ili njuskalo 🤣 ubi me koliko je cendrava. Mozda nuspojava svekrvinog posjeta jucer 🤔 budila se vise neg onda kad je bila skroz mala. Litta cestitam na magicna 3mj 💕🎊🎉🎈 sad ce sve biti lakse buahahaha 😜 EveM i vama na velikih 5! Jel se naziru kakvi zubi? Gumbek bogme veselo jutro haha i meni cokolada uvijek bude obrok kad se tak poslozi 😅 Frajla ti nasi muzevi, tocno ne kuze koliko je vrijeme sa malom bebom dragocjeno, vidi se da ih nema cijeli dan. Student cestitke na obljetnici 🥂 Ja se malo brinem kak cemo mi na more. Cura se skroz odvikla od as, kak nikam nismo od grceva isli mjesec dana. I sas cim je stavim ona u plac 🙇♀️
Hvala Honey😘. Pa rukice su staaalno u ustima ali to nije nista novo.. nisam primjetila nista sto bi s zubicima povezala... izgleda da cemo to jos malo sacekati. Ja se isto brinem kak cemo do mora.. mala od rođenja ne voli as iako smo imali vec par putovanja od po cca 2 h.. ovo je ipak malo duze ali izgurat cemo( valjda)😉
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Kad idete vi EveM? Da je meni da izdrzi 2 sata, toliko mi treba do trajekta na Krku. Pa pauza pa cemo jos nekako do Losinja. Nek onda pricekaju zubi, ne treba zurit, jos posebno tko doji 🙈
Kako sam ja uzivala na poslu kao kraljicaaaaa
Sad kontam evo nas na godisnjem nit sam gdje otisla nit ista.
Autosjedalicu mi ne spominjite. Moja se pretvori u djavola cim sjedne.
Honey- Mi cemo pocetkom 9 mj.. isto na Lošinj hehe;) kad vi idete? ma i meni place i svasta nesta- al to tempiram da bar dio odspava, pa malo tuli i malo stanemo i svasta nesta.. s obje strane bake i djedovi su 200 tinjak km pa nemamo bas izbora ako planiramo k njima..
.. i sad mi lakse kad vidim da i kod vas ista situacija. Nije da mi drago ali lakse je...
Kad nekom kazem da mala vristi u as svi se isčuđavaju.. kao nisu nikad culi da beba nece u as- sve ih navodno vole😏 . Ocito ne bas sve🤷🏻♀️
Ocat ti je ok. Ujedno i dezinficira. Ajme, kako ste uspjeli ocistiti autosjedalicu. Nama isto kad se pokaka budu ogromne kolicine, sve izlazi 😃😃 stalno razmisljam sta ako se pokaka dok smo vani ili na putu 😂😂
Istrljali vlazim maramicama kolko se dalo, a jutros sve to poskidala i ubacila u masinu. Valjda je onaj pojas medu nogama stisnuo peleni, imam osjecaj da je bilo vise vani nego unutri.
Ja sam hard core, ja sve u kupaoni gulim domestosom.
Isperem dobro vrelom vodom i onda jos jednom obilno ledenom i to je to
I ja inace sve domestosom, a ovo me bilo frka. Ako kod tebe funkcionira onda budem i ja probala. Koliko god da ju perem imam osjecaj da je masnjikava od ulja koje mu stavljam u vodu.
Pa mislim da ako plastika nije izguljena i izgrebana da se nema sta desit, samo dosta vode za ispiranje i onda sam sigurna da je cisto ko suza.
Kadu veliku isto perem domestosom i curu kupam u velikoj kadi otkad se posjela, to je par mj razlike, pa ne vidim neku opasnost.
Ja isto perem domestosom i dobro isperem..
Uzas kakav je to zivot da umres sa 30 godina?! Pa od cega je bolovao?
Mi ujutro krecemo za RH. 7 sati voznje.. a bebolino nam neizdrzi pol sata u AS. Nadam se da cemo prezivit..
Ivana imao je tak limfnih cvorova i samo se sirilo. Godinu dana se borio i to je to.
Bas sam tuzna. Druzili smo se na poslu svaki dan a pored toga je i predobar covjek (bio).
Evo ja uspavala Saru prije toga bilo kupanje.
Ovaj moj odmor nije odmor. Pa nigdje nisam otisla ni so prodavnice. Moj je bio na tenisu tri puta na fudbalu na festi na biciklu tri puta...
pomalo se deprimiram. . .
Glupo mi negdje ici bez nje dugo. A glupo mi je i mrcvariti u sjedalici po ovim vrucinama.
Moj nema bas neko posebno misljenje o autosjedalici. Nece biti u njoj ovako da ga doma drzim, ali u voznji mu je ok. Prije je samo spavo dok se vozimo, sad ne toliko, cak i kad mu se spava nekad ne moze zaspati u njoj. Sad kad smo isli se pol sata igro, pa je odspavo mozda 45 minuta, onda je jeo i iducih sat i pol sam mu naizmjence kacila igracke da se igra i animirala ga, nije plako, ali da sam ga pustila da se sam zabavlja sigurno bi.
Sortiraj odgovore
Najstariji