Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    22. Kolovoz 2018. 22:04

pojedinacno za svaku preckicu

Frajla
    22. Kolovoz 2018. 22:32

Student24

Koliko znam dada&rocco su to patentirali i samo oni smiju prodavati. E sad jedino ako nades nekoga da ti ovako napravi...

• Student24
    23. Kolovoz 2018. 09:06

Frajla

Student24

Koliko znam dada&rocco su to patentirali i samo oni smiju prodavati. E sad jedino ako nades nekoga da ti ovako napravi…

moram priznat da su im cijene zanimljive :D 

• Litta
    23. Kolovoz 2018. 09:07

Sinoc nam je bilo katastrofa spavati, znojna cijelu noc 😩😩 klima nam je bila do 4 ali do sobe nam bas ne dođe a vani strasno. Jos meni stitnjaca malo ludira pa me i hormoni pucaju.Jutros sam pocistila malo stan, oprala pod, imamo goste popodne. I sad sjela popit kavicu dok bebolina spava. 
    Jucer me tako umorilo ono cekanje za vadit krv na 100 stupnjeva 😩😩 jos dosla neka zena i pocela se tamo zaliti zasto mora uzeti broj, da nije u plodinama i kupuje salamu 😂😂😂 bilo ih je 50 ispred mene kad sam dosla, jos najbolje da stojim u redu s toliko ljudi u bolnici po ovim vrucinama. Ocito se ona gurala preko reda uvijek pa joj sad smeta broj. 

• Litta
    23. Kolovoz 2018. 09:08

Mi danas punih 3mj 😍😍😍😍😍😍😍

Frajla
    23. Kolovoz 2018. 09:58

Kad smo kod guranja preko reda, nekidan mi isli u banku, muz nosio malog u klokanoci i dolazi lik (radi u banci) do nas i kaze vi s malim djetetom imate prednost, a moj muz ni pet bi sets "ma neeee, ici cu ja s njim setati van" i ostavi mene da cekam pola sata 🤬😡👿
    Zadnji put kad sam bila sama s malim isto su me zvali preko reda, a onaj put prije toga sam cekala...
    Nekidan su me i u lidlu pustili ljudi preko reda, hrpa njih, cijeli red od kase, to mi je bilo neugodno jer je mali bio dobar bas i nije da sam morala ici u trgovinu, isla da mi guzica vidi puta, kupila neke fascikle i njemu carapice 🙈

Frajla
    23. Kolovoz 2018. 09:59

Litta

Mi danas punih 3mj 😍😍😍😍😍😍😍

Sretna vam tri mjeseca 🍾

• Student24
    23. Kolovoz 2018. 10:15

Litta - sretna velika tri mjeseca!!  :) 
    Frajla - mm legenda. Ja sam jednom išla sa svojim mm u banku i rekla nikad više. :D on se raspričao sa gospođom ko da mu najbolja frendica. :D 

• Litta
    23. Kolovoz 2018. 10:17

Frajla

Kad smo kod guranja preko reda, nekidan mi isli u banku, muz nosio malog u klokanoci i dolazi lik (radi u banci) do nas i kaze vi s malim djetetom imate prednost, a moj muz ni pet bi sets "ma neeee, ici cu ja s njim setati van" i ostavi mene da cekam pola sata 🤬😡👿
    Zadnji put kad sam bila sama s malim isto su me zvali preko reda, a onaj put prije toga sam cekala…
    Nekidan su me i u lidlu pustili ljudi preko reda, hrpa njih, cijeli red od kase, to mi je bilo neugodno jer je mali bio dobar bas i nije da sam morala ici u trgovinu, isla da mi guzica vidi puta, kupila neke fascikle i njemu carapice 🙈

Kad se netko vec ponudi treba to iskoristiti. ☺☺ Ja sam uvijek pustala ljude s malom djecom. 
    Neki ljudi stvarno imaju razumijevanja a neki bi ae jos ispred tebe ugurali da mogu. Kad sama s kolicima i naiđemo negdje na prepreku stvarno mi se cesto ljudi ponude da pomognu. Vecinom mogu sama ali lijepo je to kad vidis da ima normalnih oko tebe. 
    A ona jucer me nazivcirala. Njoj je problem broj a meni nije problem cekat vise od sat vremena a doma mi beba od 3mj i jos dojim. Valjda jer sam mlađa 30g od nje mogu cekati 😬😬 uostalom tamo ima i tipka za prioritet. To sam kad sam bila trudna i stvarno sam bila odmah na redu. Mogla je to, samo bi ju sprasili 😃😃

23. Kolovoz 2018. 10:24

Litta

Frajla

Zadnji put kad sam bila sama s malim isto su me zvali preko reda, a onaj put prije toga sam cekala…

Kad se netko vec ponudi treba to iskoristiti. ☺☺ Ja sam uvijek pustala ljude s malom djecom.
    Neki ljudi stvarno imaju razumijevanja a neki bi ae jos ispred tebe ugurali da mogu. Kad sama s kolicima i naiđemo negdje na prepreku stvarno mi se cesto ljudi ponude da pomognu. Vecinom mogu sama ali lijepo je to kad vidis da ima normalnih oko tebe.
    A ona jucer me nazivcirala. Njoj je problem broj a meni nije problem cekat vise od sat vremena a doma mi beba od 3mj i jos dojim. Valjda jer sam mlađa 30g od nje mogu cekati 😬😬 uostalom tamo ima i tipka za prioritet. To sam kad sam bila trudna i stvarno sam bila odmah na redu. Mogla je to, samo bi ju sprasili 😃😃

To su ljudi koji misle da  svi cekaju samo njih, centar svijeta. 
    Kao moj svekar. On ne kuzi kad ode u ducan kako uvijek ima netko na blagajni, zamisli, strasno nesto, i drugi ljudi kupuju, ne samo on. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI