pojedinacno za svaku preckicu
Koliko znam dada&rocco su to patentirali i samo oni smiju prodavati. E sad jedino ako nades nekoga da ti ovako napravi...

pojedinacno za svaku preckicu
Koliko znam dada&rocco su to patentirali i samo oni smiju prodavati. E sad jedino ako nades nekoga da ti ovako napravi…
moram priznat da su im cijene zanimljive :D

Sinoc nam je bilo katastrofa spavati, znojna cijelu noc 😩😩 klima nam je bila do 4 ali do sobe nam bas ne dođe a vani strasno. Jos meni stitnjaca malo ludira pa me i hormoni pucaju.Jutros sam pocistila malo stan, oprala pod, imamo goste popodne. I sad sjela popit kavicu dok bebolina spava.
Jucer me tako umorilo ono cekanje za vadit krv na 100 stupnjeva 😩😩 jos dosla neka zena i pocela se tamo zaliti zasto mora uzeti broj, da nije u plodinama i kupuje salamu 😂😂😂 bilo ih je 50 ispred mene kad sam dosla, jos najbolje da stojim u redu s toliko ljudi u bolnici po ovim vrucinama. Ocito se ona gurala preko reda uvijek pa joj sad smeta broj.

Kad smo kod guranja preko reda, nekidan mi isli u banku, muz nosio malog u klokanoci i dolazi lik (radi u banci) do nas i kaze vi s malim djetetom imate prednost, a moj muz ni pet bi sets "ma neeee, ici cu ja s njim setati van" i ostavi mene da cekam pola sata 🤬😡👿
Zadnji put kad sam bila sama s malim isto su me zvali preko reda, a onaj put prije toga sam cekala...
Nekidan su me i u lidlu pustili ljudi preko reda, hrpa njih, cijeli red od kase, to mi je bilo neugodno jer je mali bio dobar bas i nije da sam morala ici u trgovinu, isla da mi guzica vidi puta, kupila neke fascikle i njemu carapice 🙈

Litta - sretna velika tri mjeseca!! :)
Frajla - mm legenda. Ja sam jednom išla sa svojim mm u banku i rekla nikad više. :D on se raspričao sa gospođom ko da mu najbolja frendica. :D

Kad smo kod guranja preko reda, nekidan mi isli u banku, muz nosio malog u klokanoci i dolazi lik (radi u banci) do nas i kaze vi s malim djetetom imate prednost, a moj muz ni pet bi sets "ma neeee, ici cu ja s njim setati van" i ostavi mene da cekam pola sata 🤬😡👿
Zadnji put kad sam bila sama s malim isto su me zvali preko reda, a onaj put prije toga sam cekala…
Nekidan su me i u lidlu pustili ljudi preko reda, hrpa njih, cijeli red od kase, to mi je bilo neugodno jer je mali bio dobar bas i nije da sam morala ici u trgovinu, isla da mi guzica vidi puta, kupila neke fascikle i njemu carapice 🙈
Kad se netko vec ponudi treba to iskoristiti. ☺☺ Ja sam uvijek pustala ljude s malom djecom.
Neki ljudi stvarno imaju razumijevanja a neki bi ae jos ispred tebe ugurali da mogu. Kad sama s kolicima i naiđemo negdje na prepreku stvarno mi se cesto ljudi ponude da pomognu. Vecinom mogu sama ali lijepo je to kad vidis da ima normalnih oko tebe.
A ona jucer me nazivcirala. Njoj je problem broj a meni nije problem cekat vise od sat vremena a doma mi beba od 3mj i jos dojim. Valjda jer sam mlađa 30g od nje mogu cekati 😬😬 uostalom tamo ima i tipka za prioritet. To sam kad sam bila trudna i stvarno sam bila odmah na redu. Mogla je to, samo bi ju sprasili 😃😃

Zadnji put kad sam bila sama s malim isto su me zvali preko reda, a onaj put prije toga sam cekala…
Kad se netko vec ponudi treba to iskoristiti. ☺☺ Ja sam uvijek pustala ljude s malom djecom.
Neki ljudi stvarno imaju razumijevanja a neki bi ae jos ispred tebe ugurali da mogu. Kad sama s kolicima i naiđemo negdje na prepreku stvarno mi se cesto ljudi ponude da pomognu. Vecinom mogu sama ali lijepo je to kad vidis da ima normalnih oko tebe.
A ona jucer me nazivcirala. Njoj je problem broj a meni nije problem cekat vise od sat vremena a doma mi beba od 3mj i jos dojim. Valjda jer sam mlađa 30g od nje mogu cekati 😬😬 uostalom tamo ima i tipka za prioritet. To sam kad sam bila trudna i stvarno sam bila odmah na redu. Mogla je to, samo bi ju sprasili 😃😃
To su ljudi koji misle da svi cekaju samo njih, centar svijeta.
Kao moj svekar. On ne kuzi kad ode u ducan kako uvijek ima netko na blagajni, zamisli, strasno nesto, i drugi ljudi kupuju, ne samo on.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji