Moja kako kad u as, a najuža vožnja do sad je bila sat i pol u 3 navrata. Zna se razgalamiti i na manjim redovnim rutama - na početku mi je bio sami stres da vozim sama u autu, a ona plače - jednom sam s njom sama putovala 20 minuta kad je imala mjesec i pol, ona 20 minuta urla da se već počne zagrcavati od suza, a meni tijelo reagira, srce lupa od stresa na plač i smo stišćem gas, previše brzo, da što prije dođemo, baš mi je bilo grozno. I sad je plakala u vožnji po mraku, mislim da ju je strah te situacije u mraku sama iza, nepoznato joj. A bude se valjda privikla kak bude mrak padao sve ranije, a i djeca se mijenjaju pa možda sve te naše galamdžije prihvate as.
Inače imam ono ogledalo da ju vidim ka radi iza u sjedalici, no kad je mrak onda ogledalo ne pomaže, al ako plače onda ju barem čujem da je ok 😁
A dajjjte mamee!! Fakat losinjj?? Mi bili u 6. I nekako razmisljam dal bi isli sad u 8/9 il ne. Mama mi je tamo. Vec smo bili 2 puta na moru, najgore mi je sto ne mogu dovesti stvari u red tjedan dana nakon, budem sva umorna od puta. Zivio losinj predivan mi je
problem sa pranjem kadice nemamo jer ju ne koristimo. Tusiramo se. Ali def nebi domestosom ribala nesto na sto stavljam golu bebinu guzu. Malo limuna i sode bikarbone trebalo bi biti i vise nego dovoljno.
Mi smo ok u as. Poceo je biti sve vise budan.
Honey - hvala na cestitci :)
Ivana imao je tak limfnih cvorova i samo se sirilo. Godinu dana se borio i to je to.
Bas sam tuzna. Druzili smo se na poslu svaki dan a pored toga je i predobar covjek (bio).
Evo ja uspavala Saru prije toga bilo kupanje.
Ovaj moj odmor nije odmor. Pa nigdje nisam otisla ni so prodavnice. Moj je bio na tenisu tri puta na fudbalu na festi na biciklu tri puta…
pomalo se deprimiram. . .
Glupo mi negdje ici bez nje dugo. A glupo mi je i mrcvariti u sjedalici po ovim vrucinama.
Panda, žao mi je za kolegu....
A kaj se tiče odmora koji to nije - razumijem te u potpunosti. Nisam se ni okupala ovog ljeta. A bazen mi na pol kilometra udaljenosti. Dečko se nije pretrgnuo da mi to omogući i da bude s bebom to vrijeme. A ja nisam ni forsirala jer me donekle i trta da miris kora iz bazena ne odbije bebu od dojenja kak sam čula da se može desiti. Ima tko iskustva s tim, jel to stvarno? I fali mi bicikl - jako se veselim sljedećem proljeću kad bude bebolina u sjedalici sa mnom đirala 😊
Ivana imao je tak limfnih cvorova i samo se sirilo. Godinu dana se borio i to je to.
Bas sam tuzna. Druzili smo se na poslu svaki dan a pored toga je i predobar covjek (bio).
Evo ja uspavala Saru prije toga bilo kupanje.
Ovaj moj odmor nije odmor. Pa nigdje nisam otisla ni so prodavnice. Moj je bio na tenisu tri puta na fudbalu na festi na biciklu tri puta…
pomalo se deprimiram. . .
Glupo mi negdje ici bez nje dugo. A glupo mi je i mrcvariti u sjedalici po ovim vrucinama.
To je strasno! Tako je i moja kolegica isto umrla u 40 godini od raka limfnih cvorova, al nju je polako jeo godina..strasno..i ja ima 30 godina i toliko se tomu jos veselim u zivotu a te bolesti samo vrebaju.. odmor sa malom bebom nikad nije 100% odmor..
EveM mi smo na Lošinju od 8.9. do 22.9., pa eto mogli bi na sladoled u Moby Dick. 😄 Ja sam se u Losinj zaljubila prije 5g, i od tad gledam da odemo svako ljeto. I u otok i u ljude ❤ Bas kako si rekla, sad mi je lakse kad vidim da sve imamo isti problem sa AS. 😅 Ovako se ponekad osjecam ko nesposobna majka, a zapravo em nisu sva djeca ista em sam skuzila da ih puno nece da se hvali sa poteskocama 😁 ja bas volim pohvalit svoju Nicole, sa svim sto mi priusti hehe
Panda 😘
M-mama prelijepa fotografija!
Tako nježna!
Panda uzasno je kad čovjek tako mlad ode. Puno toga još nije stigao proživjeti i napraviti. Strašno je to za sve, pogotovo za njegovu obitelj. Ponekad, čini se, u svemiru nema pravde. Zato trebamo učiti od starijih i mudrijih te živjeti svaki dan kao da je posljednji i voljeti se. Svaki si dan reći barem jednu lijepu riječ.
Ne otići na počinak bez poljupca i zagrljaja.
Dići slušalicu i čuti glas.
Ispričati se, ako je potrebno.
Reći na glas koliko si značimo.
HoneyLošinj u mojem ♡!
Godinama ljetujemo na Lošinju i na Pagu. Idemo svako ljeto pola godišnjeg na Pag, a pola na Lošinj. Ove godine smo samo na Pagu zbog komfora. Ipak imamo malenu bebicu, a na Lošinju ljetujemo skoro pa robinzonski.
Sama sam tu s petero djece. Muž radi u Zg. Uopće mi nije loše.
Svekar kuha svaki dan i na tome sam mu zahvalna. Iako nije pretjerano zainteresiran za M možda tako pokazuje svoju brigu.
Stvarno se odmaram od svakodnevnice.
Imam dvoje meteoropata, koliko sam se ja veselila zahladnjenju, toliko su oni nemoguci danas.
Idem sebi i muzu skuhat dva, tri lonca kave 😌😂
Izgleda da svi putovi vode na Lošinj😉🎉
Honey- pa super!! Stvarno bi mogli.. mi 9.9. odlazimo..samo ja sam ti ove godine prvi put na Losinju pa mi Moby Dick nista ne znaci, hehe🤷🏻♀️
Gumbek, pricaj mi.. ne samo da sam probdjela noc jer se malena stalno budila nego su i susjedi odlucili provesti na balkonu meni pod prozorom pa sam cijelu noc se naslusala svakakvih prica😏.. taman kad sam si jutros skuhala kavu- princeza je odlucila da bi mogla spavati.. a i susjedi🤦🏻♀️
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Izgleda da svi putovi vode na Lošinj😉🎉
Honey- pa super!! Stvarno bi mogli.. mi 9.9. odlazimo..samo ja sam ti ove godine prvi put na Losinju pa mi Moby Dick nista ne znaci, hehe🤷🏻♀️
Gumbek, pricaj mi.. ne samo da sam probdjela noc jer se malena stalno budila nego su i susjedi odlucili provesti na balkonu meni pod prozorom pa sam cijelu noc se naslusala svakakvih prica😏.. taman kad sam si jutros skuhala kavu- princeza je odlucila da bi mogla spavati.. a i susjedi🤦🏻♀️
Ako maloj ne smeta, pocasti susjede jednim dugim, energicnim usisavanjem. Pogotovo ova prljavstina oko cijevi od radijatora se treba usisat posteno 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji