Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    14. Kolovoz 2018. 12:58

Student hvala za link. 
    EveM moj sisa oko 5min i bude mu dosta,sad vec veci i jaci i brze vuce, a jede otprilike svaka 2h
    Meni vec stigla podloga i ja sam pre pre zadovoljna. Imamo mali stan ali ona se moze preklopiti tako da nije problem sto je veca, a mozda maknem stolic kad mu bude trebalo vise mjesta za igru.,mora se dijete negdje igrat ☺

Frajla
    14. Kolovoz 2018. 13:12

EveM

Hej cure… imam problem/ a mozda i ne!? Malena mi je pocela sisati bez sesirica ali au nam se zadnjih dana podoji jako skratili… sisa 5-10 min i gotovo , nece vise. Naglasavam da ono bas aktivno sisa i guta ali nisam sigurna da se moze tako brzo najesti jer nam dosad podoj trajamo minimalno pola sata..koliko vase bebe dugo sisaju?? I da, dosta bljuca sto dosad bas nije bilo..

Super da ste se rijesili sesirica. Moj sisa sa sesiricima uglavnom 7, 8 minuta, zna mi vrh bradavice poljubicastiti kako jako vuce. Kao sto cure kazu, ako je sretna i zadovoljna nemoj se brinuti. Vjerojatno bljucka jer je i njoj to sad brzo, na sesirice moraju jace vuci, a sporije ide mlijeko.

Frajla
    14. Kolovoz 2018. 13:14

m-mama

Mame gdje ste kupile baby gym? Meni se jako svida ovaj, ali nisam nasla jeftinije od 600 kn, a preko wisha dode tek za mj dana i postarina je skuplja od proizvoda( sve zajedno 400 kn)

Neznam koje su mjere, ali meni ovo izgleda jako usko, nece ti se imati gdje okrenuti, a pocet ce se vrlo brzo prebacivati... 

Iskrica
    14. Kolovoz 2018. 17:57

EveM

Hej cure… imam problem/ a mozda i ne!? Malena mi je pocela sisati bez sesirica ali au nam se zadnjih dana podoji jako skratili… sisa 5-10 min i gotovo , nece vise. Naglasavam da ono bas aktivno sisa i guta ali nisam sigurna da se moze tako brzo najesti

Meni patronažna još prije mjesec dana (dakle s 3 mjeseca) rekla da se moja najede za 10 - max 15 minuta s obzirom na svoju starost i snagu. I stvarno tako i jest. Jer ako se sama ne omakne do tog vremena onda ju ja odvojim i većinom ne traži dalje, osim za večeru kaj traje dulje. 
    Nego, kak vi postupate navečer? Ja nakon kupanja odmah idem dojiti oko 21h u tišini uz progušenu rasvjetu i moja ili zaspi uz prsa ili ju takvu ušuškanu stavim u krevetić pa sama zaspi. Dal tako i vi ili imate vremenski razmak između večere i stavljanje na spavanje? 

Kikaa12345678
    14. Kolovoz 2018. 17:58

Hej ima li mozda koja situaciju da beba place bez prestanka???ajde mozda bude pauze oko 2-3h da je ok...prosli smo 3mj pa mislim da grcevi nebi bili ili je moguce?stolicu ima urednu 

m-mama
    14. Kolovoz 2018. 18:11

Kika i mi znamo tako nekad,  mislim da je moj preumoran,  pa je razdražljiv. 

m-mama
    14. Kolovoz 2018. 18:14

Ne znam dal sam to već rekla, al moja beba je budna od 6 do 18.  Nema popodnevnog odmora, ranojitarnjeg, nista. Ima koja mama slicni slucaj il to nije normalno da tako mala beba uopce ne svaka kroz dan. Od 18 do. 6 budi se 2 do 3 puta

Frajla
    14. Kolovoz 2018. 19:26

Iskrica

EveM

Hej cure… imam problem/ a mozda i ne!? Malena mi je pocela sisati bez sesirica ali au nam se zadnjih dana podoji jako skratili… sisa 5-10 min i gotovo , nece vise. Naglasavam da ono bas aktivno sisa i guta ali nisam sigurna da se moze tako brzo najesti

Meni patronažna još prije mjesec dana (dakle s 3 mjeseca) rekla da se moja najede za 10 - max 15 minuta s obzirom na svoju starost i snagu. I stvarno tako i jest. Jer ako se sama ne omakne do tog vremena onda ju ja odvojim i većinom ne traži dalje, osim za večeru kaj traje dulje.
    Nego, kak vi postupate navečer? Ja nakon kupanja odmah idem dojiti oko 21h u tišini uz progušenu rasvjetu i moja ili zaspi uz prsa ili ju takvu ušuškanu stavim u krevetić pa sama zaspi. Dal tako i vi ili imate vremenski razmak između večere i stavljanje na spavanje?

Mi isto idemo spavati odma poslje jela. To ih najbolje uspava. Ako je nervozan dam mu jesti prije kupanja, onda kupanac i onda opet ponudim sisu i najcesce hoce jos malo

Kikaa12345678
    14. Kolovoz 2018. 19:46

Evo malo sam se raspitala kazu da grcevi i da je normalno ih imat i do 5mj...njoj to dode u fazama evo traje vec 3.dan i bas se grci vristi...groznoo

• Student24
    14. Kolovoz 2018. 21:34

kako papamo bocu svaka 4h ovisno kako ispadne, ali najcesce ide kupanje, pidzama, boca, mazenje i onda uglavnom zaspi na rukama i nastavi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.