Eto i nas!
Taman smo uhvatile neki ritam i dosli moji za vikend, pa nam se sve poremetilo. Mene sve redom boli i uuuzasno mi se spava. A cura koristi baku da ju nosi i zabavlja 😂 Danas je do 11 spavala.
Nekako smo hvatale ritam da se budi oko 9, pa oko 11 odspava pola sata. Nakon tog se igramo i vjezbamo, pa jelo i spavanje oko 13 i 30. Vecinom odspava pola sata, a nekad se zalomi i duze. Tako vrtimo igranje, jelo i spavanje do 18, odemo u setnju, povratak oko 20, jede, malo se pomazimo i oko 21 kupanje i spavanje. Odspava do 23:30 i onda je festa do pola 1. Jos jednom jede i spavanje barem do 6.
Par dana je bilo uspavljivanje na rukama, ali sad smo se vec vratili da jede, stavim ju u krevetic, dam dudu i tetru i zaspi.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja svoga ne uspavljujem, kada vidim da je nervozan i cendrav dam mu dudu,stavim ga u kinder i dam mu malu tetru u ruke i izadem iz sobe, kada vidi da me nema zaspe 😀
Koristi li koja casmatino podlogu za igru? Planiram si narucit pa me zanimaju iskustva

Mi probali Pampers pants. Nisam zadovoljna, jer kremu namažem po guzi pa onda guzu moram spustiti na prematalicu dok navlačim te gačice i to u znači da krema završi po prematalici. I već su dva put te pelene promočile po noći. Jedva čekam da ih potrošimo pa se vratimo na klasične Pampersice.
Kaj se tiče uspavljivanja to kak kad - neki put zaspi kod papanja pa takva uspavana ide u krevetić, neki put zaspi u krevetiću, neki put na rukama.

mi smo se u pocetku tijekom dana uspavljivali na rukama, a za noc sam u kreveticu. Pa smo nekako dosli da dan spavam u kosari od kolica (dok jos stanem u nju) pa zaspi kratkom voznjom, a za noc na rukama. Al traje kratko :)

Sema kazu da je podloga vrhunska.
Ima ju Katuska a sad je i Honey narucila.

Meni je isto odlicna ali velika. Pa dva metra. Toliko mi je sirok boravak. Najbolje sve izbacit i stavit podlogu i svi bit na podu hahahah tako smo se muz i ja zezali.

Jutro Student.
Hmmm dobro. Sara mi zaspala sinoc u pola 9 i jos spava. Oko moje ahhaha cekam da se probudi i da idemo kupiti jos nekih sitnica jer idemo u srijedu ujutro za Bosnu 20 dana.
Muz mi radio citav vikend. Sinoc dosao u pola 10. 😭 bukvalno plakao jer je S spavala i nije je ni vidio kako treba. Sto ti je los dan?

Student, pa sta ti je vec los dan, a nije ni poceo?
Ja evo doruckovala i popila kavu, imam dadilju danas i sutra dopodne, pa mi je u planu spremanje stana i peglanje 😁
Panda, a i mog su svi nosali dok smo bili u slavoniji, prezivila sam 😆, a i brzo sam ga odvikla od toga kad smo dosli doma. Prva dva dana je prigovaro (nije plako, nego bas onak prenemaganje) dok bi ga spustila, ali nisam ga nikad digla odma opet i onda je presto. Jedino dok je bio mali nisam htjela da sline po njemu, moj dragi je to vrlo diskretno rijesio, kad je bilo obiteljsko okupljanje uzela ga tetka, a mm na sav glas kaze svom tati "ajd ti pripazi da nitko ne bali po njemu" 😂 sad je veeeeliki pa mi nije bed ako ga neko poljubi. Samo djecu i dalje ne volim 😈
Jel nam se to honey preselila na facebook? 😱

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji