Kika i M-mama, držim fige da vaše bebice uskoro uđu u novu fazu s manje grčeva/više spavanja.
Mi se navecer kupamo, u rucniku ga odnesem u sobu, obrisem, stavim pelenu, obucem, od tate i seke dobije pusu, seka otpjeva pjesmicu, cica i spavanac.
Lampicu imam minijaturnu koja mi stoji ispod kreveta i stvarno jako malo osvjetljava, cisto da nije mrkli mrak.
Mi smo danas imali prvi mini pad - igro se ne trbuhu na puzlama i kako je dignuo jednu rukicu jako, tako se izvrnuo na leda i bas je jako poceo plakati, valjda je glavicom udario.
Mi smo danas imali prvi mini pad - igro se ne trbuhu na puzlama i kako je dignuo jednu rukicu jako, tako se izvrnuo na leda i bas je jako poceo plakati, valjda je glavicom udario.
A dusa mala... Mozda se vise prepao nego lupio, iznenadilo ga.
Moji klinci ko da imaju jat lag, otkako smo se sinoc vratili maltene stalno spavaju, za ne povjerovat. Mali je prespavao put do zg, doma ga okupala i nahtanila i odvalio do jutra bez budjenja, bio budan 45 min pa spavao preko 2 sata, probudio se i bio budan opet 45 i sad spava vec skoro 3 sata. Mala ustala jutros u 8.30, u 12 trazila sama na spavanje i jos spava.
Ja nas pakiram za slavoniju, u miru :D
Malac se poceo aktivno vrtit i s trbuha na leđa, na obje strane, tako da se samo kotrlja, presmjesan je.
Cure kojima se klinci okrecu, jeste spustale podnicu krevetica?
Mi jos drzimo na najvisem, mislim da cemo uskoro morati spustiti, a to ce mi biti bas nezgodno, ovako mogu sjesti na svoj krevet i maziti ga preko ogradice, kad spustim ima da mi leda otpadnu 😏
Mi se navecer kupamo, u rucniku ga odnesem u sobu, obrisem, stavim pelenu, obucem, od tate i seke dobije pusu, seka otpjeva pjesmicu, cica i spavanac.
Lampicu imam minijaturnu koja mi stoji ispod kreveta i stvarno jako malo osvjetljava, cisto da nije mrkli mrak.
Isto tako samo osim cice ide bocica... i nemamo lampicu nego mobile sa svijetlom..
Mi jos drzimo na najvisem, mislim da cemo uskoro morati spustiti, a to ce mi biti bas nezgodno, ovako mogu sjesti na svoj krevet i maziti ga preko ogradice, kad spustim ima da mi leda otpadnu 😏
I kod nas je podnicu još na najvišem, no moja mrva se još ne okreće na trbuh, no niti moja leđa se ne vesele budućem spuštanju podnice 😉
Ne, imam namjeru spustit kad se krene dizat u cetveronozni, ovako nema jos potrebe, ne moze nikuda i kad najvise digne glavicu ima 10 cm do ruba kinderbeta.
S curom sam prvu razinu spustila kad se digla u cetveronozni i skroz dolje kad se dizala uz ogradu bilo na koljena ili na stopalo
Drage moje djevojčice, ipak je to bila salmonela kako su potvrdili nalazi koprokulture.
Ne mogu vjerovati da se to meni desilo.
Proljev toliko jak da izazove jake hemeroide. I groznica.
Jako me strah da M ne pobere.
Ali...prema navodina doktorice, mogu je prenijeti jedino preko stolice. Znači, moje mlijeko, slina ili krv nisu zarazni. Kupila sam Plivasept za svaki slučaj. Šokirala me cijena. 500ml=80kn. A, u bolnicama ga se koristi neumjereno.
Ok.
To je iza nas.
Sad smo opet na moru. Koristim zadnje slobodno ljeto.
Casmatino podlogu na praščiće imamo i mi!
Velika pusa svima!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji