Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica
    14. Kolovoz 2018. 23:14

Kika i M-mama, držim fige da vaše bebice uskoro uđu u novu fazu s manje grčeva/više spavanja.

14. Kolovoz 2018. 23:14

Mi se navecer kupamo, u rucniku ga odnesem u sobu, obrisem, stavim pelenu, obucem, od tate i seke dobije pusu, seka otpjeva pjesmicu, cica i spavanac. 
    Lampicu imam minijaturnu koja mi stoji ispod kreveta i stvarno jako malo osvjetljava, cisto da nije mrkli mrak. 

Frajla
    15. Kolovoz 2018. 13:05

Mi smo danas imali prvi mini pad - igro se ne trbuhu na puzlama i kako je dignuo jednu rukicu jako, tako se izvrnuo na leda i bas je jako poceo plakati, valjda je glavicom udario.

15. Kolovoz 2018. 13:54

Frajla

Mi smo danas imali prvi mini pad - igro se ne trbuhu na puzlama i kako je dignuo jednu rukicu jako, tako se izvrnuo na leda i bas je jako poceo plakati, valjda je glavicom udario.

A dusa mala... Mozda se vise prepao nego lupio, iznenadilo ga. 

15. Kolovoz 2018. 14:53

Moji klinci ko da imaju jat lag, otkako smo se sinoc vratili maltene stalno spavaju, za ne povjerovat. Mali je prespavao put do zg, doma ga okupala i nahtanila i odvalio do jutra bez budjenja, bio budan 45 min pa spavao preko 2 sata, probudio se i bio budan opet 45 i sad spava vec skoro 3 sata. Mala ustala jutros u 8.30, u 12 trazila sama na spavanje i jos spava.
    Ja nas pakiram za slavoniju, u miru :D
    Malac se poceo aktivno vrtit i s trbuha na leđa, na obje strane, tako da se samo kotrlja, presmjesan je. 

Frajla
    15. Kolovoz 2018. 15:02

Cure kojima se klinci okrecu, jeste spustale podnicu krevetica?
    Mi jos drzimo na najvisem, mislim da cemo uskoro morati spustiti, a to ce mi biti bas nezgodno, ovako mogu sjesti na svoj krevet i maziti ga preko ogradice, kad spustim ima da mi leda otpadnu 😏 

• ivaanaaa
    15. Kolovoz 2018. 15:17

Gumbek

Mi se navecer kupamo, u rucniku ga odnesem u sobu, obrisem, stavim pelenu, obucem, od tate i seke dobije pusu, seka otpjeva pjesmicu, cica i spavanac.
    Lampicu imam minijaturnu koja mi stoji ispod kreveta i stvarno jako malo osvjetljava, cisto da nije mrkli mrak.

Isto tako samo osim cice ide bocica... i nemamo lampicu nego mobile sa svijetlom..

Iskrica
    15. Kolovoz 2018. 16:17

Frajla

Mi jos drzimo na najvisem, mislim da cemo uskoro morati spustiti, a to ce mi biti bas nezgodno, ovako mogu sjesti na svoj krevet i maziti ga preko ogradice, kad spustim ima da mi leda otpadnu 😏

I kod nas je podnicu još na najvišem, no moja mrva se još ne okreće na trbuh, no niti moja leđa se ne vesele budućem spuštanju podnice 😉 

15. Kolovoz 2018. 16:29

Frajla

Ne, imam namjeru spustit kad se krene dizat u cetveronozni, ovako nema jos potrebe, ne moze nikuda i kad najvise digne glavicu ima 10 cm do ruba kinderbeta.
    S curom sam prvu razinu spustila kad se digla u cetveronozni i skroz dolje kad se dizala uz ogradu bilo na koljena ili na stopalo

yra
    15. Kolovoz 2018. 18:11

Drage moje djevojčice, ipak je to bila salmonela kako su potvrdili nalazi koprokulture.
    Ne mogu vjerovati da se to meni desilo.
    Proljev toliko jak da izazove jake hemeroide. I groznica.
    Jako me strah da M ne pobere.
    Ali...prema navodina doktorice, mogu je prenijeti jedino preko stolice. Znači, moje mlijeko, slina ili krv nisu zarazni. Kupila sam Plivasept za svaki slučaj. Šokirala me cijena. 500ml=80kn. A, u bolnicama ga se koristi neumjereno.
    Ok.
     To je iza nas.
    Sad smo opet na moru. Koristim zadnje slobodno ljeto.
    Casmatino podlogu na praščiće imamo i mi!
    Velika pusa svima!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.