Mi produzili more do sutra, ona tri dana sta nam je zena nudila za 100e.
I meni je podloga fora, nisam ju vidla uzivo, al jedina prednost puzli mi je to sto ih poslazem kako meni pase, nekad po dva reda uz tepih, nekad u kocku na tepih, kad mala povileni otkinem komad njoj i komad njemu, a ovo je fiksno i zbilja veliko
lose sam spavala, princ i ja ustali prije 6... Sva sam neka bljah bljah bljah...
Sinoc pozvala goste na kolac koji im na kraju nisam ponudila :D

Student i kolac aj placem hahhahhhaha 😂😂😂
Bice bolje danas 😍
Frajla nije na fejsu nego se cujemo nekad privatno. Nicole ima uzasne grceve pa se s tim bore. Cekaju tri mjeseca, kad kazu svi, da kad napune tri mjeseca svvvve bude bolje ahhahaha
Gumbek uzivajte na moru. A podloga se moze na pola saviti kako sam skontala.

Ja sam isto pomislila da je honey otisla na fejs ☺ tki god ode na fejs ne vraca se hahaha. Jedino nam je Panda vjerna ☺☺☺
Mi nemamo grcice u klasicnom smislu da place nego ona samo stenje. Po noci zna stenjati po 2-3 sata. Spava i stenje. Onda ju cujem da prdi pa se malo umiri i onda opet. Jako se muci jadna bude mi ju zao. Nadam se da i to prestaje s 3 mj.
Kod nas za sutra najavili kisu. Jedva cekam.da bar malo popuste vrucine.
Panda sretan put, odmorite se i lijepo se provedite. Tamo ces imati kandidata za cuvanje. Nemoj nas zaboraviti dok si tamo ☺ Stvarno cete morati dosta toga ponijeti za 20 dana haha.. mi idemo u 9mj 10 dana i vec sad razmisljam hoce li nam sve stati u auto.
Ja sam se na kraju odlucila za puzzle i zadovoljna sam.
Gumbek uzivajte na moru ☺☺☺
Student hahahaha.. 😂😂😂😂😂 ostat ce vise vama ☺☺☺

Mi smo se jucer rijesili gostiju, ja dobila auto i sad smo konacno na miru. Ja i auti nikako na zelenu granu 😂 Jednog prodali, drugi se pokvario da ga se ne isplati popravljat. A treba mi. Odmah sam danas isla u soping 😁 Tamo su me nasekirali turisti. To valda svi u sopingu, nitko na plazi. Na parkingu je divlji zapad: ljudi hodaju ko muhe bez glave, vozis trakom kojom stignes... Ajd sto odrasli hodaju ko muhe bez glave, ali puste djecu. Jedan auto zastao da mama i dvije curice izadu. Mala od koje 3-4 godine je iskocila iz auta na cestu direkt pred mene, sva sreca pa sam stajala. Na kraju ju je sestra maknula sa ceste, a mama je bila zaokupljena pricanjem s osobom u autu. Neki deda me u Lidlu htio napasti kako to ulijecem na parking na koji je on htio stati. Bilo je to ono mjesto za roditelje s djecom. Kad je vidio da vadim Laru iz auta je usutio.
Znam da nisu tema guzve i problemi na parkingu, ali moram se pojadat 😞
Moja cendralica ode spavat, a ja idem zavrsit rucak.
😘😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi smo se jucer rijesili gostiju, ja dobila auto i sad smo konacno na miru. Ja i auti nikako na zelenu granu 😂 Jednog prodali, drugi se pokvario da ga se ne isplati popravljat. A treba mi. Odmah sam danas isla u soping 😁 Tamo su me nasekirali turisti. To valda svi u sopingu, nitko na plazi. Na parkingu je divlji zapad: ljudi hodaju ko muhe bez glave, vozis trakom kojom stignes… Ajd sto odrasli hodaju ko muhe bez glave, ali puste djecu. Jedan auto zastao da mama i dvije curice izadu. Mala od koje 3-4 godine je iskocila iz auta na cestu direkt pred mene, sva sreca pa sam stajala. Na kraju ju je sestra maknula sa ceste, a mama je bila zaokupljena pricanjem s osobom u autu. Neki deda me u Lidlu htio napasti kako to ulijecem na parking na koji je on htio stati. Bilo je to ono mjesto za roditelje s djecom. Kad je vidio da vadim Laru iz auta je usutio.
😘😘
Sarita, skroz te kuzim. Mene to izludjuje. Zato smo mi u pripizdini ove godine na moru, za klince smo pofurali iz zga sta nam treba, ostalo kupimo u lokalnom ducanu malom po 3 puta vecoj cijeni i voce i povrce na "placu" od 3 standa haha.
Auto upalili jednom.
Srecom, danas dolaze drugi pa ce pojesti. Ako i njima ne zaboravim ponudit :D
al dobro, dobili su lubenicu barem :D
Jedino sto mi ne nedostaje od posla su guzve i parking :D i voznja. ipak radim 80km dnevno (doma-posao).

Mi smo se jucer rijesili gostiju, ja dobila auto i sad smo konacno na miru. Ja i auti nikako na zelenu granu 😂 Jednog prodali, drugi se pokvario da ga se ne isplati popravljat. A treba mi. Odmah sam danas isla u soping 😁 Tamo su me nasekirali turisti. To valda svi u sopingu, nitko na plazi. Na parkingu je divlji zapad: ljudi hodaju ko muhe bez glave, vozis trakom kojom stignes… Ajd sto odrasli hodaju ko muhe bez glave, ali puste djecu. Jedan auto zastao da mama i dvije curice izadu. Mala od koje 3-4 godine je iskocila iz auta na cestu direkt pred mene, sva sreca pa sam stajala. Na kraju ju je sestra maknula sa ceste, a mama je bila zaokupljena pricanjem s osobom u autu. Neki deda me u Lidlu htio napasti kako to ulijecem na parking na koji je on htio stati. Bilo je to ono mjesto za roditelje s djecom. Kad je vidio da vadim Laru iz auta je usutio.
😘😘
Sarita, skroz te kuzim. Mene to izludjuje. Zato smo mi u pripizdini ove godine na moru, za klince smo pofurali iz zga sta nam treba, ostalo kupimo u lokalnom ducanu malom po 3 puta vecoj cijeni i voce i povrce na "placu" od 3 standa haha.
Auto upalili jednom.
Ja bi u pripizdinu na more :D ma na osamu. Al uzasno skupo je to...
pa cemo na otok di ljetuje cijena Hr. :D

Mislim da cu za sljedece ljeto razmotrit odlazak u Slavoniju. I fino se vratit doma tamo sredinom 9. mjeseca kad popuste guzve. Lara ce dobit bazen nasred dvorista i nek se brcka 😁 Mogu ju odvest na jezero. Samo sto mislim da mi se muz nece nikako slozit s tom idejom da odemo nas dvije na 2 i pol mjeseca 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji