Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    13. Kolovoz 2018. 22:25

Aymee

Curke, ja sam sa zimskih 2018. - tu i tamo vas procitam. Mi imamo Casmatino i super je.. dok se ne pocnu kotrljati a kamoli puzati.. sad nam je cijeli stan malen. Ali iskpene preporuke za podlogu, odlicna je i lako se odrzava.

Hvala za info, narucila sam si danas, u cetvrtak bi trebala doci..jedva cekam ❤

• sema
    14. Kolovoz 2018. 08:49

m-mama

Mame gdje ste kupile baby gym? Meni se jako svida ovaj, ali nisam nasla jeftinije od 600 kn, a preko wisha dode tek za mj dana i postarina je skuplja od proizvoda( sve zajedno 400 kn)

Isti takav na aliexpressu za nekih 120kn i oko 20kn postarina
    Sve sto ima na wishu je sa aliexpressa ili ebaya

• Student24
    14. Kolovoz 2018. 08:52

A na aliexpresu moze se naci i ikea igracaka :D mi upiknuli onog famoznog ikea slonica u pola cijene. Znamo da je ikein po etiketi :D

• sema
    14. Kolovoz 2018. 08:56

Student moze link da pogledam 😍

• Litta
    14. Kolovoz 2018. 09:42

Dobro jutro ☺
    Mi smo sinoc imali prvi dugotrajni neutjesni plac. Sat vremena je vristala, toliko da se zakaslje i ostane bez zraka. Inace sisa uvijek pomogne a sad nije ni to. Kasnije se culo da prdi pa se umirila. Ocito ju je to mucilo. 
    Sinoc bila oluja, grmilo i padala kisa. Mislila sam da ce danas biti malo svjezije da se bacim na peglanje a ono sparno za poludit 😩😩
    Meni je taj gym super. Jedino se u tome sama zabavlja ☺

EveM
    14. Kolovoz 2018. 11:44

Hej cure... imam problem/ a mozda i ne!? Malena mi je pocela sisati bez sesirica ali au nam se zadnjih dana podoji jako skratili... sisa 5-10 min i gotovo , nece vise. Naglasavam da ono bas aktivno sisa i guta ali nisam sigurna da se moze tako brzo najesti jer nam dosad podoj trajamo minimalno pola sata..koliko vase bebe dugo sisaju?? I da, dosta bljuca sto dosad bas nije bilo..

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Litta
    14. Kolovoz 2018. 11:53

EveM

Hej cure… imam problem/ a mozda i ne!? Malena mi je pocela sisati bez sesirica ali au nam se zadnjih dana podoji jako skratili… sisa 5-10 min i gotovo , nece vise. Naglasavam da ono bas aktivno sisa i guta ali nisam sigurna da se moze tako brzo najesti jer nam dosad podoj trajamo minimalno pola sata..koliko vase bebe dugo sisaju?? I da, dosta bljuca sto dosad bas nije bilo..

Moja sisa 5-10min od rođenja i dobivamo 1300 g mjesecno. Pedijatar zadovoljan. U pocetku su mi svi govorili da premalo sisa ali kad su vidjeli koliko dobiva na tezini rekli su da samo nastavim tako ☺
    Mozda ti zbog sesirica nije mogla jace povuci a sad moze pa mlijeko brze ide. 
    Ja sam jednom izdojila 100ml u 5 min jer sam ju pustila na cuvanju. S rucnom izdajalicom. Tako da sam sigurna da ona u tih par min koliko jede dobije dovoljno.

14. Kolovoz 2018. 12:01

EveM

Hej cure… imam problem/ a mozda i ne!? Malena mi je pocela sisati bez sesirica ali au nam se zadnjih dana podoji jako skratili… sisa 5-10 min i gotovo , nece vise. Naglasavam da ono bas aktivno sisa i guta ali nisam sigurna da se moze tako brzo najesti jer nam dosad podoj trajamo minimalno pola sata..koliko vase bebe dugo sisaju?? I da, dosta bljuca sto dosad bas nije bilo..

Ako ti je zadovoljna iza podoja i ne trazi odmah ponovno ja se nebi zabrinjavala, mislim da joj je dosta, a samim time sto bljuca isto tako pokazuje da se najela i ima viska. 

• Student24
    14. Kolovoz 2018. 12:07

sema

Student moze link da pogledam 😍

https://www.aliexpress.com/item/BOOKFONG-1PC-40-60cm-Infant-Soft-Appease-Elephant-Playmate-Calm-Doll-Baby-Appease-Toys-Elephant-Pillow/32819144459.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dD4gXrX 

• Student24
    14. Kolovoz 2018. 12:08

EveM

znam curku koja nikad nije dulje sisala od 10min. uz sesirice vjerojatno se morala više truditi pa je naviknuta i sad joj ide lakše i brže se nahrani. :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.