Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    13. Kolovoz 2018. 09:21

jutro! Kako ste? Meni bas neki tezak dan...

panda102
    13. Kolovoz 2018. 09:22

Meni je isto odlicna ali velika. Pa dva metra. Toliko mi je sirok boravak. Najbolje sve izbacit i stavit podlogu i svi bit na podu hahahah tako smo se muz i ja zezali. 

panda102
    13. Kolovoz 2018. 09:24

Jutro Student. 
    Hmmm dobro. Sara mi zaspala sinoc u pola 9 i jos spava. Oko moje ahhaha cekam da se probudi i da idemo kupiti jos nekih sitnica jer idemo u srijedu ujutro za Bosnu 20 dana. 
    Muz mi radio citav vikend. Sinoc dosao u pola 10. 😭 bukvalno plakao jer je S spavala i nije je ni vidio kako treba. Sto ti je los dan?

Frajla
    13. Kolovoz 2018. 10:00

Student, pa sta ti je vec los dan, a nije ni poceo? 
    Ja evo doruckovala i popila kavu, imam dadilju danas i sutra dopodne, pa mi je u planu spremanje stana i peglanje 😁
    Panda, a i mog su svi nosali dok smo bili u slavoniji, prezivila sam 😆, a i brzo sam ga odvikla od toga kad smo dosli doma. Prva dva dana je prigovaro (nije plako, nego bas onak prenemaganje) dok bi ga spustila, ali nisam ga nikad digla odma opet i onda je presto. Jedino dok je bio mali nisam htjela da sline po njemu, moj dragi je to vrlo diskretno rijesio, kad je bilo obiteljsko okupljanje uzela ga tetka, a mm na sav glas kaze svom tati "ajd ti pripazi da nitko ne bali po njemu" 😂 sad je veeeeliki pa mi nije bed ako ga neko poljubi. Samo djecu i dalje ne volim 😈
    Jel nam se to honey preselila na facebook? 😱

13. Kolovoz 2018. 10:07

Mi produzili more do sutra, ona tri dana sta nam je zena nudila za 100e.
    I meni je podloga fora, nisam ju vidla uzivo, al jedina prednost puzli mi je to sto ih poslazem kako meni pase, nekad po dva reda uz tepih, nekad u kocku na tepih, kad mala povileni otkinem komad njoj i komad njemu, a ovo je fiksno i zbilja veliko

• Student24
    13. Kolovoz 2018. 11:30

lose sam spavala, princ i ja ustali prije 6... Sva sam neka bljah bljah bljah... 
    Sinoc pozvala goste na kolac koji im na kraju nisam ponudila :D

panda102
    13. Kolovoz 2018. 11:39

Student i kolac aj placem hahhahhhaha 😂😂😂
    Bice bolje danas 😍
    Frajla nije na fejsu nego se cujemo nekad privatno. Nicole ima uzasne grceve pa se s tim bore. Cekaju tri mjeseca, kad kazu svi, da kad napune tri mjeseca svvvve bude bolje ahhahaha
    Gumbek uzivajte na moru. A podloga se moze na pola saviti kako sam skontala. 

• Litta
    13. Kolovoz 2018. 12:42

Ja sam isto pomislila da je honey otisla na fejs ☺ tki god ode na fejs ne vraca se hahaha. Jedino nam je Panda vjerna ☺☺☺
    Mi nemamo grcice u klasicnom smislu da place nego ona samo stenje. Po noci zna stenjati po 2-3 sata. Spava i stenje. Onda ju cujem da prdi pa se malo umiri i onda opet. Jako se muci jadna bude mi ju zao. Nadam se da i to prestaje s 3 mj.
    Kod nas za sutra najavili kisu. Jedva cekam.da bar malo popuste vrucine.
    Panda sretan put, odmorite se i lijepo se provedite.  Tamo ces imati kandidata za cuvanje. Nemoj nas zaboraviti dok si tamo ☺ Stvarno cete morati dosta toga ponijeti za 20 dana haha.. mi idemo u 9mj 10 dana i vec sad razmisljam hoce li nam sve stati u auto.
    Ja sam se na kraju odlucila za puzzle i zadovoljna sam. 
    Gumbek uzivajte na moru ☺☺☺
    Student hahahaha.. 😂😂😂😂😂 ostat ce vise vama ☺☺☺

Sarita_00
    13. Kolovoz 2018. 12:49

Mi smo se jucer rijesili gostiju, ja dobila auto i sad smo konacno na miru. Ja i auti nikako na zelenu granu 😂 Jednog prodali, drugi se pokvario da ga se ne isplati popravljat. A treba mi. Odmah sam danas isla u soping 😁 Tamo su me nasekirali turisti. To valda svi u sopingu, nitko na plazi. Na parkingu je divlji zapad: ljudi hodaju ko muhe bez glave, vozis trakom kojom stignes... Ajd sto odrasli hodaju ko muhe bez glave, ali puste djecu. Jedan auto zastao da mama i dvije curice izadu. Mala od koje 3-4 godine je iskocila iz auta na cestu direkt pred mene, sva sreca pa sam stajala. Na kraju ju je sestra maknula sa ceste, a mama je bila zaokupljena pricanjem s osobom u autu. Neki deda me u Lidlu htio napasti kako to ulijecem na parking na koji je on htio stati. Bilo je to ono mjesto za roditelje s djecom. Kad je vidio da vadim Laru iz auta je usutio. 
    Znam da nisu tema guzve i problemi na parkingu, ali moram se pojadat 😞 
    Moja cendralica ode spavat, a ja idem zavrsit rucak. 
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

13. Kolovoz 2018. 13:09

Sarita_00

Mi smo se jucer rijesili gostiju, ja dobila auto i sad smo konacno na miru. Ja i auti nikako na zelenu granu 😂 Jednog prodali, drugi se pokvario da ga se ne isplati popravljat. A treba mi. Odmah sam danas isla u soping 😁 Tamo su me nasekirali turisti. To valda svi u sopingu, nitko na plazi. Na parkingu je divlji zapad: ljudi hodaju ko muhe bez glave, vozis trakom kojom stignes… Ajd sto odrasli hodaju ko muhe bez glave, ali puste djecu. Jedan auto zastao da mama i dvije curice izadu. Mala od koje 3-4 godine je iskocila iz auta na cestu direkt pred mene, sva sreca pa sam stajala. Na kraju ju je sestra maknula sa ceste, a mama je bila zaokupljena pricanjem s osobom u autu. Neki deda me u Lidlu htio napasti kako to ulijecem na parking na koji je on htio stati. Bilo je to ono mjesto za roditelje s djecom. Kad je vidio da vadim Laru iz auta je usutio.
    Znam da nisu tema guzve i problemi na parkingu, ali moram se pojadat 😞
    Moja cendralica ode spavat, a ja idem zavrsit rucak.
    😘😘

Sarita, skroz te kuzim. Mene to izludjuje. Zato smo mi u pripizdini ove godine na moru, za klince smo pofurali iz zga sta nam treba, ostalo kupimo u lokalnom ducanu malom po 3 puta vecoj cijeni i voce i povrce na "placu" od 3 standa haha. 
    Auto upalili jednom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.