Moja sama pocne oko 11, 11:30 pokazivati da je pospana, dobije dudu i tetru i zaspi. Odspava svega pola sata, ali odspava. Mi imamo puno spavanja po pola sata, rijetko se dogode duza spavanja. Ispocetka nije htjela dudu, a sad joj posluzi samo za uspavljivanje. Ne znam jel i vasi tako, ali ona mora drzati tetru u obje ruke da bi zaspala.
Puse 😘😘
Moj se trlja po licu kad se uspavljuje, pa mu ja cesto gurnem nesto u ruku da se ne izgrebe, tetru izbjegavam jer je velika, da si nosic nebi zacepio, ali dobije i nju nekad ako nista drugo nije pri ruci, a inace ili medu tjesilicu (glava od mede, a dolje krpica samo) ili gazicu ili carapicu 🤣
Puse puse
Nisam vas zaboravila
Stigli smo nekako. Od 400km je spavala 30. Pa zar ne spavaju bebe u sjedalicama. Aj poludila sam.
Evo i moja nekih 10 dana bez sesirica. Pa ona to sad pa sad pojede. Boze ne mozes vjerovati. Pa prije je jela pola sata. A sad 5 min. Osim kad se mazi. Tad traje 15 ahhahaha waooo
Koja milina bez njih.
Bas je slatkica. Jel razgledala okolo ili je plakala po putu? Moj beban je prije stalno spavo, ali sad nece vise bas toliko, zadnji put mi se probudio nakon sat vremena, jeo i vise nije htio spavati, onda sam ga morala animirati iducih sat i pol, jer dok se ja ne lomim da ga zabavim on u plac 👿
Ma jel to nova slika? Dosla si u bosnu i ti ju drzis? Ja kad odem kod svojih ne mogu doci na red do njega 😂
Jel i vaši bebani znaju nekad imati prljave nokte? 😅 Kod moje je nekad ko da je kopala po blatu, a da joj se majka pozdravila s higijenom 🤣
Iskrica i moja zna imati prljave nokte, kao da je kopala u vrtu😃😃
M-mama lijepo dize glavicu. Kada se pocnu ruke stavljati ispred? Mojoj su jos sa strane.
Jel i vaši bebani znaju nekad imati prljave nokte? 😅 Kod moje je nekad ko da je kopala po blatu, a da joj se majka pozdravila s higijenom 🤣
Oo da :D od kad je vise na trbuhu svakodnevno :D
Iskrica mojoj su nokti kao da je skroz u blatu 😑 A perem joj ruke blazinicom svaki cas jer su joj ruke vecinom u ustima.
Frajla ona spava ovako s tim tetrama
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bok, djevojke. odvedite me u svoju tvrtku. Ja sam Kristina, iz Ukrajine ( grad Odessa), ali sada živim u Varaždinu. 27. ožujka rodila je kćer Ameli (još uvijek ima sina od 5 godina Saša). Bit će mi drago komunicirati. Oprosti za moju Hrvatsku, samo učim.
Odessa Varaždin
Amelia 27.03.2018
Saša 22.11.2012
Bok, djevojke. odvedite me u svoju tvrtku. Ja sam Kristina, iz Ukrajine ( grad Odessa), ali sada živim u Varaždinu. 27. ožujka rodila je kćer Ameli (još uvijek ima sina od 5 godina Saša). Bit će mi drago komunicirati. Oprosti za moju Hrvatsku, samo učim.
Bok, Kristina, dobrodošla! Kako si se snašla u Varaždinu, kako je Ameli, kako je Saša reagirao na nju?
Sve više mi postaje problem mojoj curki kratiti noktiće jer maše rukama i već sam ju ranije dvaput zarezala - ona nije baš ni plakala nego je to mene teže pogodilo 😅 pa sad rezanje traje dugo dok sam ekstra oprezna
Christina dobrodosla ☺
Mi isto imamo problem s rezanjem noktica. Otima se stalno pa me strah. Pokusavam dok spava malo odrezati. Danas smo 3 puta po 3min bili na trbuhu. Toliko najduze izdrzi i onda pocne plakati.
Hej zene 💗💗💗 Sve sam procitala 😅 Panda vam je dobro napisala, mi smo se mucili sa groznim grcevima. Vise sam luda bila. Crvena guza, pa grcevi, i u krug. Osjedila sam skrooooz od muke. Al mrvica je hB bolje. Izbacila sam svoje zeljezo u subotu, i od tad nema grceva 💪💪💪 Za popizdit, da mi nitko od doktora nije znao reci, cijeli google sam procitala jbt 🤣 i sve zivo isprobala. Na kraju izgleda da je jedna tableta napravila tooooliko problema. Za nepovjerovat. Drago mi je da ste mi sve dobro. Casmatino je mrak podloga, preporucam. 👍 sto se spavanja tice, jutarnje se slazem da je bitno, bar pol sata. Pa probaj m-mama mozda onda krene i popodnevno. 🤞🤞🤞 Nama nokti uredno isto crni. Tata reze dok je ona na sisi. Drugacije nema sanse. Yra zao mi sto si se namucila, bitno da je iza vas i da uuivate u moru. Minja nasa mala slatka, Gabi je secer samo takav, za pojest! Kikaa ni ti nisi zaboravljena! Nadam se da ce grcevi brzo proci. Drago mi je da starije bebe fino napreduju, super mi je citati sto izvode, da znam sto mi mozemo ocekivati za mjesec dva 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji