Jel postoji koji skok s 3,5 mj? 😂😂 na moru smo i stalno je prikopčani. Dajem mu 1-3 bočice dohrane jer ne mogu više. A i on je zadovoljan i miran sat vremena nakon jela maše rukicama i dobro je raspoložen. Stalno sisa, onda se ne napune jako kao kroz noć i ne najede se pošteno. 12 h budan, 12 spava, u globalu. Dan nam pocinje u 6 i zavrsi oko 7-8. Onda do jutra ima 2 budenja i opet cijeli dan sisanje, neuspjeli pokušaji uspavljivanja. Dudu nema jer ne želi. Isprobala sam ih 3.

Cula sam samo za skok s 3mj. Mozda je vama zakasnjeli skok ili ga morski zrak iscrpi. Presladak je 😍😍😍😍😍😍
Ja svoju nisam jos vodila na more. Cekam da malo prođu guzve a u 9mj idemo u istru pa cemo tamo uzivati u hladu i moru ☺☺

gledam Princa i ne vjerujem da je proslo vec 16 tj... pa kuda?
A proslo je i godinu dana kako nisam sijela na dva kotaca...
Vrijeme prebrzo let.
U startu sam kategoricki bila da ne zelim da imamo vise dijece, a sad... Uvukao se neki crvic. Mamicu mu poljubim :D

U cemu vam bebice spavaju? Moj bude samo u pidamici, ne pomrivam ga i ne oblacim carape vec danima. Jucer mu je bilo 3.mj i dalje jako voli spavati. Preko dana bude bidan 1.5-2h pa odspava 1h, a nekad se zna dogoditi da odspava i po 2h a nekad cak i 3h i onda opet 1.5h budan i tako do 8h navecer kada ide nakupanje i u krevet. Preko noci se budo 2puta za jelo, oko 1h u noci i oko 4h. Za sada sam zadovoljna
Sto se igre tice zna se igrati i sam pa kad mu dosadi ja se igram s njim, na stomaku bude par minuta i onda krene vriska. Jucer se prvi puta poprijecio u kinderu i zabio glavu u zastitnu ogradicu i krenio mumljat. ☺

Stavim joj body ili pidzamicu. Carapice samo po noci, ne svaki put, procijenim. Znaju joj biti nogice hladne ako ih nema. Imamo male carapice stopice pa su nam te super za sada.
Tu je i dalje vruce 😧 ali pocelo je puhati pa barem ima malo zraka.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji