Srecom, danas dolaze drugi pa ce pojesti. Ako i njima ne zaboravim ponudit :D
al dobro, dobili su lubenicu barem :D
Jedino sto mi ne nedostaje od posla su guzve i parking :D i voznja. ipak radim 80km dnevno (doma-posao).
Mi smo se jucer rijesili gostiju, ja dobila auto i sad smo konacno na miru. Ja i auti nikako na zelenu granu 😂 Jednog prodali, drugi se pokvario da ga se ne isplati popravljat. A treba mi. Odmah sam danas isla u soping 😁 Tamo su me nasekirali turisti. To valda svi u sopingu, nitko na plazi. Na parkingu je divlji zapad: ljudi hodaju ko muhe bez glave, vozis trakom kojom stignes… Ajd sto odrasli hodaju ko muhe bez glave, ali puste djecu. Jedan auto zastao da mama i dvije curice izadu. Mala od koje 3-4 godine je iskocila iz auta na cestu direkt pred mene, sva sreca pa sam stajala. Na kraju ju je sestra maknula sa ceste, a mama je bila zaokupljena pricanjem s osobom u autu. Neki deda me u Lidlu htio napasti kako to ulijecem na parking na koji je on htio stati. Bilo je to ono mjesto za roditelje s djecom. Kad je vidio da vadim Laru iz auta je usutio.
Znam da nisu tema guzve i problemi na parkingu, ali moram se pojadat 😞
Moja cendralica ode spavat, a ja idem zavrsit rucak.
😘😘
Sarita, skroz te kuzim. Mene to izludjuje. Zato smo mi u pripizdini ove godine na moru, za klince smo pofurali iz zga sta nam treba, ostalo kupimo u lokalnom ducanu malom po 3 puta vecoj cijeni i voce i povrce na "placu" od 3 standa haha.
Auto upalili jednom.
Ja bi u pripizdinu na more :D ma na osamu. Al uzasno skupo je to...
pa cemo na otok di ljetuje cijena Hr. :D
Mislim da cu za sljedece ljeto razmotrit odlazak u Slavoniju. I fino se vratit doma tamo sredinom 9. mjeseca kad popuste guzve. Lara ce dobit bazen nasred dvorista i nek se brcka 😁 Mogu ju odvest na jezero. Samo sto mislim da mi se muz nece nikako slozit s tom idejom da odemo nas dvije na 2 i pol mjeseca 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi smo se jucer rijesili gostiju, ja dobila auto i sad smo konacno na miru. Ja i auti nikako na zelenu granu 😂 Jednog prodali, drugi se pokvario da ga se ne isplati popravljat. A treba mi. Odmah sam danas isla u soping 😁 Tamo su me nasekirali turisti. To valda svi u sopingu, nitko na plazi. Na parkingu je divlji zapad: ljudi hodaju ko muhe bez glave, vozis trakom kojom stignes… Ajd sto odrasli hodaju ko muhe bez glave, ali puste djecu. Jedan auto zastao da mama i dvije curice izadu. Mala od koje 3-4 godine je iskocila iz auta na cestu direkt pred mene, sva sreca pa sam stajala. Na kraju ju je sestra maknula sa ceste, a mama je bila zaokupljena pricanjem s osobom u autu. Neki deda me u Lidlu htio napasti kako to ulijecem na parking na koji je on htio stati. Bilo je to ono mjesto za roditelje s djecom. Kad je vidio da vadim Laru iz auta je usutio.
😘😘
Sarita, skroz te kuzim. Mene to izludjuje. Zato smo mi u pripizdini ove godine na moru, za klince smo pofurali iz zga sta nam treba, ostalo kupimo u lokalnom ducanu malom po 3 puta vecoj cijeni i voce i povrce na "placu" od 3 standa haha.
Auto upalili jednom.
Ja bi u pripizdinu na more :D ma na osamu. Al uzasno skupo je to…
Divno mjesto za samovanje je otok Iž. Bar je bio prije par godina kad sam bila. Ima jedna cesta koja spaja dva mjesta, ostaviš auto na parkingu i dalje pješice. Dvije trgovine, 3-4 birca i to je to.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
😘😘
Auto upalili jednom.
Ja bi u pripizdinu na more :D ma na osamu. Al uzasno skupo je to…
Divno mjesto za samovanje je otok Iž. Bar je bio prije par godina kad sam bila. Ima jedna cesta koja spaja dva mjesta, ostaviš auto na parkingu i dalje pješice. Dvije trgovine, 3-4 birca i to je to.
Ili Susak. Nema ni auta ☺☺
Mame gdje ste kupile baby gym? Meni se jako svida ovaj, ali nisam nasla jeftinije od 600 kn, a preko wisha dode tek za mj dana i postarina je skuplja od proizvoda( sve zajedno 400 kn)
Ja svoga ne uspavljujem, kada vidim da je nervozan i cendrav dam mu dudu,stavim ga u kinder i dam mu malu tetru u ruke i izadem iz sobe, kada vidi da me nema zaspe 😀
Koristi li koja casmatino podlogu za igru? Planiram si narucit pa me zanimaju iskustva
Curke, ja sam sa zimskih 2018. - tu i tamo vas procitam. Mi imamo Casmatino i super je.. dok se ne pocnu kotrljati a kamoli puzati.. sad nam je cijeli stan malen. Ali iskpene preporuke za podlogu, odlicna je i lako se odrzava.
Aymee
M-mama mi imamo ovu. Bubamara, 440 kn. Mi ju platili 370, popust za clanove kluba. I stigla je za 2 dana. Ima i drugacijih, cijenom tu negdje.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji