Kika naravno da se sjecamo 💕
Super podloga a i drzanje na rukama.
Kod nas je bilo isto vruce. U stanu 27. Ona mokra ja mokra. Dojenje u tako toplom je bilo katastrofa. Sad je super temp konacno malo zahladjenja.
Moja je prespavala dan jucer. Bila budna ukupno 3-4 sata i opet zaspala sinoc u 10 i jos spava.
Da li su vasi tako prespavali kad dan? Prava je panda.
Lilly sad vjezbaj vjezbe imas hahahaha
Litta ja isto jos se mnogo znojim a i smrdim. Pa stalno se tusiram. Nema tog dezodoransa da mi pomogne nakon sat vremena. Joj Boze ko neki smrdo sam...
Panda jesi li je budila za podoje?
Moja je isto jucer dosta spavala, ali izmedju papa, igra se... vjezba 😉
Naravno spava dva sata. Probudi se jede. Pokaka se hahaha igra se i opet nakon sat zaspi. Samaaa samo joj dam tetru u ruke.
Zaspala sinoc u 10. Pa do 4. Pa u 7. I u 9 i et jos spava.
Moja je prije znala puno spavati po danu i sada vise ne dosta toga nam se promjenilo ali neki ritam imamo od pocetka...mozda 3h preko dana kako kada...nekad i pola sata samo🙂 a navecer od 20h do 3h malo sisa i nastavlja do 5h sisa i onda do pola 8-8h ovisi zna se dogodit da produzi do 9 ali rijetko🙂 ne uspavljujem ju stavim u krevetic i odem osim kada se desi da bude pre umorna onda joj treba mala pomoc🙂 kako vi uspavljujete svoje bebice?
Eto i nas!
Taman smo uhvatile neki ritam i dosli moji za vikend, pa nam se sve poremetilo. Mene sve redom boli i uuuzasno mi se spava. A cura koristi baku da ju nosi i zabavlja 😂 Danas je do 11 spavala.
Nekako smo hvatale ritam da se budi oko 9, pa oko 11 odspava pola sata. Nakon tog se igramo i vjezbamo, pa jelo i spavanje oko 13 i 30. Vecinom odspava pola sata, a nekad se zalomi i duze. Tako vrtimo igranje, jelo i spavanje do 18, odemo u setnju, povratak oko 20, jede, malo se pomazimo i oko 21 kupanje i spavanje. Odspava do 23:30 i onda je festa do pola 1. Jos jednom jede i spavanje barem do 6.
Par dana je bilo uspavljivanje na rukama, ali sad smo se vec vratili da jede, stavim ju u krevetic, dam dudu i tetru i zaspi.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja svoga ne uspavljujem, kada vidim da je nervozan i cendrav dam mu dudu,stavim ga u kinder i dam mu malu tetru u ruke i izadem iz sobe, kada vidi da me nema zaspe 😀
Koristi li koja casmatino podlogu za igru? Planiram si narucit pa me zanimaju iskustva
Mi probali Pampers pants. Nisam zadovoljna, jer kremu namažem po guzi pa onda guzu moram spustiti na prematalicu dok navlačim te gačice i to u znači da krema završi po prematalici. I već su dva put te pelene promočile po noći. Jedva čekam da ih potrošimo pa se vratimo na klasične Pampersice.
Kaj se tiče uspavljivanja to kak kad - neki put zaspi kod papanja pa takva uspavana ide u krevetić, neki put zaspi u krevetiću, neki put na rukama.
mi smo se u pocetku tijekom dana uspavljivali na rukama, a za noc sam u kreveticu. Pa smo nekako dosli da dan spavam u kosari od kolica (dok jos stanem u nju) pa zaspi kratkom voznjom, a za noc na rukama. Al traje kratko :)
Sema kazu da je podloga vrhunska.
Ima ju Katuska a sad je i Honey narucila.
Sortiraj odgovore
Najstariji