Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    12. Kolovoz 2018. 09:10

Kika naravno da se sjecamo 💕
    Super podloga a i drzanje na rukama. 
    Kod nas je bilo isto vruce. U stanu 27. Ona mokra ja mokra. Dojenje u tako toplom je bilo katastrofa. Sad je super temp konacno malo zahladjenja. 
    Moja je prespavala dan jucer. Bila budna ukupno 3-4 sata i opet zaspala sinoc u 10 i jos spava. 
     Da li su vasi tako prespavali kad dan? Prava je panda. 
    Lilly sad vjezbaj vjezbe imas hahahaha
    Litta ja isto jos se mnogo znojim a i smrdim. Pa stalno se tusiram. Nema tog dezodoransa da mi pomogne nakon sat vremena. Joj Boze ko neki smrdo sam...

• LilyVanily
    12. Kolovoz 2018. 09:42

Panda jesi li je budila za podoje?
    Moja je isto jucer dosta spavala, ali izmedju papa, igra se... vjezba 😉

panda102
    12. Kolovoz 2018. 10:04

Naravno spava dva sata. Probudi se jede. Pokaka se hahaha igra se i opet nakon sat zaspi. Samaaa samo joj dam tetru u ruke. 
    Zaspala sinoc u 10. Pa do 4. Pa u 7. I u 9 i et jos spava. 

Kikaa12345678
    12. Kolovoz 2018. 10:42

Moja je prije znala puno spavati po danu i sada vise ne dosta toga nam se promjenilo ali neki ritam imamo od pocetka...mozda 3h preko dana kako kada...nekad i pola sata samo🙂 a navecer od 20h do 3h malo sisa i nastavlja do 5h sisa i onda do pola 8-8h ovisi zna se dogodit da produzi do 9 ali rijetko🙂 ne uspavljujem ju stavim u krevetic i odem osim kada se desi da bude pre umorna onda joj treba mala pomoc🙂 kako vi uspavljujete svoje bebice?

Sarita_00
    12. Kolovoz 2018. 11:28

Eto i nas! 
    Taman smo uhvatile neki ritam i dosli moji za vikend, pa nam se sve poremetilo. Mene sve redom boli i uuuzasno mi se spava. A cura koristi baku da ju nosi i zabavlja 😂 Danas je do 11 spavala. 
    Nekako smo hvatale ritam da se budi oko 9, pa oko 11 odspava pola sata. Nakon tog se igramo i vjezbamo, pa jelo i spavanje oko 13 i 30. Vecinom odspava pola sata, a nekad se zalomi i duze. Tako vrtimo igranje, jelo i spavanje do 18, odemo u setnju, povratak oko 20, jede, malo se pomazimo i oko 21 kupanje i spavanje. Odspava do 23:30 i onda je festa do pola 1. Jos jednom jede i spavanje barem do 6. 
    Par dana je bilo uspavljivanje na rukama, ali sad smo se vec vratili da jede, stavim ju u krevetic, dam dudu i tetru i zaspi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    12. Kolovoz 2018. 14:53

Ja svoga ne uspavljujem, kada vidim da je nervozan i cendrav dam mu dudu,stavim ga u kinder i dam mu malu tetru u ruke i izadem iz sobe, kada vidi da me nema zaspe 😀
    Koristi li koja casmatino podlogu za igru? Planiram si narucit pa me zanimaju iskustva

Iskrica
    12. Kolovoz 2018. 18:09

Mi probali Pampers pants. Nisam zadovoljna, jer kremu namažem po guzi pa onda guzu moram spustiti na prematalicu dok navlačim te gačice i to u znači da krema završi po prematalici. I već su dva put te pelene promočile po noći. Jedva čekam da ih potrošimo pa se vratimo na klasične Pampersice.
    Kaj se tiče uspavljivanja to kak kad - neki put zaspi kod papanja pa takva uspavana ide u krevetić, neki put zaspi u krevetiću, neki put na rukama. 

• Student24
    12. Kolovoz 2018. 18:26

mi smo se u pocetku tijekom dana uspavljivali na rukama, a za noc sam u kreveticu. Pa smo nekako dosli da dan spavam u kosari od kolica (dok jos stanem u nju) pa zaspi kratkom voznjom, a za noc na rukama. Al traje kratko :) 

panda102
    12. Kolovoz 2018. 19:23

Sema kazu da je podloga vrhunska. 
    Ima ju Katuska a sad je i Honey narucila. 

• sema
    12. Kolovoz 2018. 21:31

Panda hvala. Narucit cemo si i mi uzorak farme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.