Iskricamojoj su nokti kao da je skroz u blatu 😑 A perem joj ruke blazinicom svaki cas jer su joj ruke vecinom u ustima.
Frajlaona spava ovako s tim tetrama
Littaruke bi otpocetka trebale ici ispred, tako da ih slobodno postavi naprijed. I vracaj ih cim krenu sa strane.
Kod nas to izgleda ovako
Honey koje tablete za željezo si koristila?
Mi noktiće režemo dok spava. Nema šanse dok je budna. I isto su joj često puni prljavštine kao da je kopala.
Yra nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Uživajte na moru! Mi isto gledamo di bi se mogli malo maknuti.
Bok, djevojke. odvedite me u svoju tvrtku. Ja sam Kristina, iz Ukrajine ( grad Odessa), ali sada živim u Varaždinu. 27. ožujka rodila je kćer Ameli (još uvijek ima sina od 5 godina Saša). Bit će mi drago komunicirati. Oprosti za moju Hrvatsku, samo učim.
Dobro nam došla!
Ameli je lijepo i neobično ime!
Honey, dobra ideja za rezanje noktića!
mi od 1.dana rezemo noktice tako da ja hranim princa, a mm napada sa skaricama :) To nam nekako najjednostavnije :)
Vikend cemo cijeli biti na terenu, bas se veselimo :) neznam kako kod vas, ali kod nas su noci postale poprilicno hladne. imam jednu tanku vrecu pa razm da princa upakiram u nju. Ovako se ja pored dijeteta koji spava budim xy puta da ga pokrijem. Jos ne zadrijemam vec se raskrije i tako u krug. :D
Kos nas rezanje noktiju ide dok je budna. Ispocetka ju je bilo nemoguce uhvatiti da spava, a u onim rijetkim trenutcima da spava ju nisam htjela dirati 😂 Tako da sam se sad vec ispraksirala u rezanju dok pokusavam prste joj drzati na miru. I da se ne ureknem, nijednom ju nisam uhvatila skaricama 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi isto rezemo u budnom stanju, djeca kad spavaju ne diram ih ni u ludilu.
Cvrsto drzim ruku/ nogu i prstic koji rezem, brzo rezem, imam vec neki svoj sistem.
Ja sam danas klincima obukla duge pidzame za spavanje, kod mojih u osijeku na selu nije nimalo toplo po noci
evo moje lijepe djece . Saša voli sestru i stalno ljubi nju. odesa je grad veči od varazdina i turistički centar ukrajine, mi imamo puno zabave za djecu . bili smo na moru u odesi tri tjedna , a sad se vračamo u varazdin u našu kuču . mišlim da u varaždinu nema toliko zabave u gradu i Saša će biti tužan, dobro da je počeo Spancirfest . Amelia kod mene je mala turistkinja, dva puta smo biki na moru u Senju i na Krku, letjeli zrakoplovom u Odesu, ona se dobro osječa na putu i dobro da ju hranim mlijekom i nemam brige. u odesi bili smo na profilaktičkom masažu za bebe , da li to rade za bebe u Hrvatskoj?
Odessa Varaždin
Amelia 27.03.2018
Saša 22.11.2012
Moja sama pocne oko 11, 11:30 pokazivati da je pospana, dobije dudu i tetru i zaspi. Odspava svega pola sata, ali odspava. Mi imamo puno spavanja po pola sata, rijetko se dogode duza spavanja. Ispocetka nije htjela dudu, a sad joj posluzi samo za uspavljivanje. Ne znam jel i vasi tako, ali ona mora drzati tetru u obje ruke da bi zaspala.
Puse 😘😘
Moja isto ujutro pocne pokazivat znakove umora. Isto dobije dudu i mazu i spavanje od pola sata. Imamo par spavanja po pola sata kroz dan.. isto uvijek mora imat nesto u ruci, imamo tri maze(krpice sa glavama) za kimbic je zeko, za kolica ovca i za dnevno spavanje magarca.. trenutno su joj to i najdraze grickalice.. nokte uvijek rezemo u budnom stanju i da znaju bit prljavi.. pocela se okretat sve vise na bok, mislim si da ce kroz tjedan dva sigurno bit i prvi okret na trbuh..
Sortiraj odgovore
Najstariji