Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    16. Kolovoz 2018. 15:29

Ljubimo vas 💋💋💋

Frajla
    16. Kolovoz 2018. 15:34

Sarita_00

Iskricamojoj su nokti kao da je skroz u blatu 😑 A perem joj ruke blazinicom svaki cas jer su joj ruke vecinom u ustima.
    Frajlaona spava ovako s tim tetrama

Littaruke bi otpocetka trebale ici ispred, tako da ih slobodno postavi naprijed. I vracaj ih cim krenu sa strane.

Kod nas to izgleda ovako

m-mama
    16. Kolovoz 2018. 15:59

Mislim da vas je cuo😂😂

• LilyVanily
    16. Kolovoz 2018. 16:12

Honey koje tablete za željezo si koristila?
    Mi noktiće režemo dok spava. Nema šanse dok je budna. I isto su joj često puni prljavštine kao da je kopala. 
    Yra nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Uživajte na moru! Mi isto gledamo di bi se mogli malo maknuti.

yra
    16. Kolovoz 2018. 16:20

Christina Moskalova

Bok, djevojke. odvedite me u svoju tvrtku. Ja sam Kristina, iz Ukrajine ( grad Odessa), ali sada živim u Varaždinu. 27. ožujka rodila je kćer Ameli (još uvijek ima sina od 5 godina Saša). Bit će mi drago komunicirati. Oprosti za moju Hrvatsku, samo učim.

Dobro nam došla!
    Ameli je lijepo i neobično ime! 
    Honey, dobra ideja za rezanje noktića!

• Student24
    16. Kolovoz 2018. 16:43

mi od 1.dana rezemo noktice tako da ja hranim princa, a mm napada sa skaricama :) To nam nekako najjednostavnije :)
    Vikend cemo cijeli biti na terenu, bas se veselimo :) neznam kako kod vas, ali kod nas su noci postale poprilicno hladne. imam jednu tanku vrecu pa razm da princa upakiram u nju. Ovako se ja pored dijeteta koji spava budim xy puta da ga pokrijem. Jos ne zadrijemam vec se raskrije i tako u krug. :D 

Sarita_00
    16. Kolovoz 2018. 20:24

Kos nas rezanje noktiju ide dok je budna. Ispocetka ju je bilo nemoguce uhvatiti da spava, a u onim rijetkim trenutcima da spava ju nisam htjela dirati 😂 Tako da sam se sad vec ispraksirala u rezanju dok pokusavam prste joj drzati na miru. I da se ne ureknem, nijednom ju nisam uhvatila skaricama 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

16. Kolovoz 2018. 20:54

Mi isto rezemo u budnom stanju, djeca kad spavaju ne diram ih ni u ludilu. 
    Cvrsto drzim ruku/ nogu i prstic koji rezem, brzo rezem, imam vec neki svoj sistem. 
    Ja sam danas klincima obukla duge pidzame za spavanje, kod mojih u osijeku na selu nije nimalo toplo po noci

ms.Kristina
    16. Kolovoz 2018. 21:03

evo moje lijepe djece . Saša voli sestru i stalno ljubi nju. odesa je grad veči od varazdina i turistički centar ukrajine, mi imamo puno zabave za djecu . bili smo na moru u odesi tri tjedna , a sad se vračamo u varazdin u našu kuču . mišlim da u varaždinu nema toliko zabave u gradu i Saša će biti tužan, dobro da je počeo Spancirfest . Amelia kod mene je mala turistkinja, dva puta smo biki na moru u Senju i na Krku, letjeli zrakoplovom u Odesu, ona se  dobro osječa na putu i dobro da ju hranim mlijekom i nemam brige. u odesi bili smo na profilaktičkom masažu za bebe , da li to rade za bebe u Hrvatskoj? 

Odessa Varaždin
    Amelia 27.03.2018
    Saša 22.11.2012

• ivaanaaa
    16. Kolovoz 2018. 22:27

Sarita_00

Moja sama pocne oko 11, 11:30 pokazivati da je pospana, dobije dudu i tetru i zaspi. Odspava svega pola sata, ali odspava. Mi imamo puno spavanja po pola sata, rijetko se dogode duza spavanja. Ispocetka nije htjela dudu, a sad joj posluzi samo za uspavljivanje. Ne znam jel i vasi tako, ali ona mora drzati tetru u obje ruke da bi zaspala.
    Puse 😘😘

Moja isto ujutro pocne pokazivat znakove umora. Isto dobije dudu i mazu i spavanje od pola sata. Imamo par spavanja po pola sata kroz dan..  isto uvijek mora imat nesto u ruci, imamo tri maze(krpice sa glavama) za kimbic je zeko, za kolica ovca i za dnevno spavanje magarca.. trenutno su joj to i najdraze grickalice.. nokte uvijek rezemo u budnom stanju i da znaju bit prljavi.. pocela se okretat sve vise na bok, mislim si da ce kroz tjedan dva sigurno bit i prvi okret na trbuh..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.