Mame beba 3+ jel vas vase bebe pocele promatrat kad jedete, da vam je sve nelagodno hahah.. tako gleda u usta kod svakog zalogaja da izbjegavam jest pred njom. Mi cemo pocet sa 4 mj dohranu uz dogovor sa pedijatrom zbog slabog napredovanja na kilazi.. pocet cemo sa zitaricama..

Hej cure. Ja jos nisam dobila ali mislim da hocu uskoro ako nisam trudna 😱😱😱😱😱🤔🤔😱😱😱🤔🤔🤔
Mi isle na pregled. 57cm i4825 g.

Minja naravno da se sjecamo tebe i Gabija. Drago mi je da ste dobro.
More je preskupo stvarno. Noc placati 100€ a nemas nidta. Hoteli su nedostizni.
Prosle godine sam Majorku manje platila u hotelu s 4* i polupansionom nego neki osrednji hotel u Hr s doruckom.
Mi cemo u sept koji dsn kod nase Ite u apartmane ako Sara dozvoli 🤣

Mame beba 3+ jel vas vase bebe pocele promatrat kad jedete, da vam je sve nelagodno hahah.. tako gleda u usta kod svakog zalogaja da izbjegavam jest pred njom. Mi cemo pocet sa 4 mj dohranu uz dogovor sa pedijatrom zbog slabog napredovanja na kilazi.. pocet cemo sa zitaricama..
Moj ne bas, nekidan me malo u cudu gledo, ali mislim da mu je bilo vise zanimljivo kako drzim nesto u ruci i onda nestane 😂
Ali sad kad razmislim, ni ne vidi me cesto da jedem, ako smo sami jedem dok on spava, ako je muz doma, onda opet ili jedemo dok spava ili na smjenu...

Moj promatra dok jedemo al mislim da vise gleda sestru koja se obicno glupira za stolom i onda ju mi opominjemo. Ne vjerujem bas da su svjesni hrane kao takve.
Ja ne planiram prije 6 mj, ni sekund. Imam tolike traume od dohrane da ju najradje nebi do godine ni davala.
Minja naravno da se sjecamo tebe i Gabija. Drago mi je da ste dobro.
More je preskupo stvarno. Noc placati 100€ a nemas nidta. Hoteli su nedostizni.
Prosle godine sam Majorku manje platila u hotelu s 4* i polupansionom nego neki osrednji hotel u Hr s doruckom.
Mi cemo u sept koji dsn kod nase Ite u apartmane ako Sara dozvoli 🤣
Mi smo u egiptu bili 7 dana all inclusive za manje novaca nego sto potrosimo za 7 dana ljetovanja kod nas, a ne jedemo u nekim fancy restoranima i ne izlazimo.
Toliko o nasim cijenama, jedva cekam da klinci budu malo veci, radje cu svake godine otic tako negdje na tjedan s njima nego se povlacit po nasoj obali i gledat tu sustavnu pljacku.
Je, obala nam je divna, more prekrasno, stvarno sve te ljepote na stranu, al smo i majstori za pljacku i precjenjivanje svakog dreka.
Kod nas na plazi kuhani kukuruz prodaju za 12 kn... Halooooo
Iskrica sretan 333 dan ;) i sretno kod zubara :)
Hvaaala 😘 hehehe nisam ni skužila za 3-3-3, zgodno! Inače, dok gledam unatrag, prvih 3 mjeseca mi je brzo prošlo, a sad ovih mjesec dana do navršenih 4 traje jako dugo.
Moju baš ne zanima moje jedenje. A na uvođenje krute hrane računam s navršenih 6 mjeseci. Patronažna mi je rekla nek si sad u škrinju stavim povrće za listopad i nadalje, no nemam baš od kud nabaviti nešpricano povrće, a i nemam inspiracije kaj bi to trebalo biti, koje vrste, budem googlala ovih dana u noćnim nesanicama.
E da i meni došla menga - s 3 i pol mjeseca i uz isključivo dojenje.

Moj promatra dok jedemo al mislim da vise gleda sestru koja se obicno glupira za stolom i onda ju mi opominjemo. Ne vjerujem bas da su svjesni hrane kao takve.
Ja ne planiram prije 6 mj, ni sekund. Imam tolike traume od dohrane da ju najradje nebi do godine ni davala.
U potpunosti te razumijem kako je to kad imas traume od neceg. Tako ja imam traume od dojenja i bocica. Bila bi najsretnija da sam rodila djecu koja odmah mogu jest cevap i paradajz..
Ja jedva cekam taj 4 mj.. s prvim ista prica, lose napredovao na kilama do dohrane. Sa 6mj izbacio bocice..mlijeko sam uzimao u obliku nekih kasica mljecnih..dan danas nije ljubitelj mlijeka.. tako da se ja nadam da ce i ova mala mrca prihvatit odlicno dohranu i da necu stalno mislit o tome da li je dijete gladno..
Slini nenormalno .. ak ce bit ko braco brzo ce prvi zub. Njemu je sa 3 mj i 3 tjedna izasao prvi zub i za tjedan dana drugi.. ja sam bila u soku.. jos uvijek se neokrecemo na trbuh ili obrnuto. Ponekad dode na bok.. pricamo puno i vicemo i smijemo se.. pogotovo velikom braci..kakimo jos uvijek zeleno..

Sto se mora tice mi nasli super povoljno u blizini Zadra, malo mjesto.. prvi red do mora 50 eura po nocenju. Datum je malo visok u 9 mj al opet mi se cini ok cijena.. u sezoni zena naplacuje65. Sto se tice kukuruza 12 kuna ovdje u Njemackoj se krece od 4- 5eura pa je 12 kuna turistima dobra cijena.. al za hrvatski dzep puno previse..

Pozdrav svima!
Cijene kod nas na moru su koma. Nocenje 75 eura. Porcija cevapa u restoranu 65 kn, pivo 0,5 l 28 kn. Polako se vidi da i stranci biraju gdje ce jesti i piti jer neki restorani su puni, a neki prazni. I to vecinom jedni te isti.
Nas su tek sad stigli grcevi, dva dana smo imali borbu s njima bas zestoku. 5 dana prije toga je bilo jos podnosljivo, samo je odlazak na spavanje bio drama. Jednom kad bi zaspala je spavala do 7-8, po obicaju bez budenja.
Boravak na trbuhu nam je i dalje neprijatelj br.1. Stavim ju, ali se toliko izvrce da joj vrlo malo treba da se prekrene na bok. A ni bok joj nije omiljen. 😕
Pomalo popravljamo spavanje po danu 🎉 Uspijemo odradit bar jedno spavanje od sat i pol i par manjih od pola sata.
Moja mene promatra dok jedem i obavezno se pokaka 😂 Nikad nisam razmisljala o nelagodi dok me gleda 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji