Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    30. Srpanj 2018. 23:43

Evo i mene, serija je sas zavrsila, ona trosatna sad mogu spavati 😂😂 preporodila sam se od kako je bebolino napunio 3 mjeseca. Sad sismo, pričamo, šećemo.. Danas obavili shooping bez ikakvog problema, pola je spavao pola bio budan. U auto sisao i to je to. Bili i kod doktorice, 3. već sad. Čim ga je vidjela je rekla; strabizam. Morat ćemo na pregled u Zagreb. Nakon 15.8. ćemo krenuti jednom tjedno na vježbice, danas nam je pokazao kako dizati i spustati bebu. Babyhandling. S obzirom da je mjesec dana prije rođen, nadam se da će se u ovih mjesec dana okice popraviti.  Ne volim obilaziti doktore, nimalo. Sva se spreznojim dok čekam, a toga u bolnicama ima. Nadam se da će za godinu dvije biti sve u redu. Danas smo baš kratko bili vani, ujutro pola sata i kasno popodne. Ujutro sam naspavana, ali ne traje to dugo. Nakon sat dva bi opet na spavanje. Jedva čekam nedjelju i mooore, more, more :) idem sada konacno na spavanac, računam si da prije 3-4 nemam šta biti budna 😂 Nadam se , ajd da i to doživim   Nocc 

m-mama
    31. Srpanj 2018. 02:19

Propalo spavanje :( a dobro, neke noci su bas super, neke malo manje

• Litta
    31. Srpanj 2018. 02:54

Ni kod nas se ne spava, mjeri se temperatura. Sad je ok, samo da tako i ostane. Beba spava, uspjela sam ju razbuditi da malo pojede. Ipak joj je temperatura bila malo povisena pa me strah da ne dehidrira. Mama docekala rodjendan dezurajuci ☺☺ Nema veze, smo da je ona dobro. Ovo je prvi rodjendan s mojom srecicom, najljepsi do sada 😍😍😍😍😍😍
    Laku noc, idemo malo odspavati 😘

• Student24
    31. Srpanj 2018. 05:36

Litta - i ja sam odezurala s alarmamom na svakih sat i pol za pipkanje, ali hvala Bogu sve je dobro proslo. A dezurao je i mm. <3 mama ima prvu neprospavanu noc, a beba spavala od pola 9 do 5, papala i sad spava dalje :) 

31. Srpanj 2018. 08:27

Student24

sema

Vece, evo i mene nakon duzeg nejavljanja.
    Zanima me s koliko mj.se treba obaviti uzv kukova? Mi dobili termin tek u 10mjesecu, mali ce tad imat 5mjeseci pa se brinem da je to mozda kasno.
    Cure koje doje, koliko cesto vam bebe kakaju? Moj ne kaka po 8dana pa sad to malo brine

Svaki pedijatar na redovnom pregledu isproba kukice. Nama je nas rekao da ne zurimo, da nema potrebe, da mozemo u prvih godinu dana. Ako si iz Zga na Salati se dobije unutar mj dana termIn

Mi smo cekali skoro 3 mj za salatu

Frajla
    31. Srpanj 2018. 14:12

U vinkovcima smo na odmoru 😊
    Mi smo se nekidan vagali, u 6 tjedana je dobio 1 kg, ja nisam bas presretna, ali dobro, bar je unutar onih granica
    Ja mjerim temperaturu u uhu, ako bi mi bilo bas nesto sumljivo ponovila bi u guzi, ali za sada nije bilo potrebe. A kupila sam one naljepnice za mjerenje temperature, pa cemo to isprobati kod iduceg cjepljenja. I sirup sam mu uzela, jer prosli put stavljanje cepica nije bilo bas uspjesno
    Sema nama je dr rekla da bi uzv kukica treba biti izmedu 6 i 8 tjedna, mi smo obavili s 9, u slavoniji, tako mi je puno lakse i brze bilo nego u zg. Mi samo dojimo i u zadnje vrijeme najcesce kaka svaka 4 dana o to cak i ne bude tako obilno. Majcino mlijeko ja 100% iskoristivo, pa bebice jednostavno u nek8m periodima nemaju puno "otpada", dok se ne muci ja se ne zabrinjavam

• sema
    31. Srpanj 2018. 21:41

Frajla mi smo u Osijeku i eto tek smo u 10mj dobili termin, a sad ce mu skoro 3mjeseca. Danas sam ga vagala, ima skoro 7kg. Bas je velik, a samo siki ☺

• ivaanaaa
    31. Srpanj 2018. 22:46

Frajla

U vinkovcima smo na odmoru 😊
    Mi smo se nekidan vagali, u 6 tjedana je dobio 1 kg, ja nisam bas presretna, ali dobro, bar je unutar onih granica
    Ja mjerim temperaturu u uhu, ako bi mi bilo bas nesto sumljivo ponovila bi u guzi, ali za sada nije bilo potrebe. A kupila sam one naljepnice za mjerenje temperature, pa cemo to isprobati kod iduceg cjepljenja. I sirup sam mu uzela, jer prosli put stavljanje cepica nije bilo bas uspjesno
    Sema nama je dr rekla da bi uzv kukica treba biti izmedu 6 i 8 tjedna, mi smo obavili s 9, u slavoniji, tako mi je puno lakse i brze bilo nego u zg. Mi samo dojimo i u zadnje vrijeme najcesce kaka svaka 4 dana o to cak i ne bude tako obilno. Majcino mlijeko ja 100% iskoristivo, pa bebice jednostavno u nek8m periodima nemaju puno "otpada", dok se ne muci ja se ne zabrinjavam

1 kg u 6 tjedana je vise nego odlicno. Mi u 6 tjedana dobili 640 pa svi sretni haha.. mi mame nikada nismo zadovoljne uzas hahaha..

01. Kolovoz 2018. 10:32

sema

Frajla mi smo u Osijeku i eto tek smo u 10mj dobili termin, a sad ce mu skoro 3mjeseca. Danas sam ga vagala, ima skoro 7kg. Bas je velik, a samo siki ☺

Ja sam inace iz Osijeka.

Honey
    01. Kolovoz 2018. 11:02

Litta sretan rođendan sa zakasnjenjem 🎉💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.