Litta sretan rođendan sa zakasnjenjem 🎉💕
Hvala Honey ☺☺☺☺😘😘
Kako vi provodite ove vrucine? Mi smo doma cijeli dan. Bez klime bi izgorili 😩😩 Nema zraka ni navecer za malo prosetati.
Frajla i ja mislim da je ok 1kg. Glavno da napreduje ☺
Litta sretan rođendan sa zakasnjenjem 🎉💕
Hvala Honey☺☺☺☺😘😘
Kako vi provodite ove vrucine? Mi smo doma cijeli dan. Bez klime bi izgorili 😩😩 Nema zraka ni navecer za malo prosetati.
Frajla i ja mislim da je ok 1kg. Glavno da napreduje ☺
Ako uspijemo ujutro prosetamo i to je to. Ne zelimo ga nepotrebno izlagat vrucinama i sparini pa smo uglavnom doma, pod klimom u igri i mazenju.
Mi nismo vani vec dugo bili jer se patimo sa grcevima. Al isto ko Student, ako bi onda ranije ujutro. Vruce je cijeli dan. 😓
Litta, ljetna djevojčice, sretan rođendan!
Mila se kupala u moru!
Obožava ga!
Poslije je moram isprati sa slatkom vodom jer je dobila osip. Zaboravila sam da sam tako i sa starijima. Svaki put bi se osuli ako ih nisam odmah nakon kupanja isplahnula.
Ajmee da uzas! Ja sam danas mislila da ću bez zraka ostati, ne volim klimu, ali ovih dana sam ju upalila, umrli bi. Evo neki lagani vjetrić sada. Ne volim baš ljeto. Cijeli dan vruće, ne možeš van, a kad je zrak onda su komarci. Jedino dobro ljeti je more :) moj bebolino spava od 16, nesto se kratko budio, sisao i opet zaspao. Noć
Thanks for the good ideas to bring it. I know a lot more. :) สมัครufabet
:J
Litta sretan rodendan s malim zakasnjenjem! 😘😘
M-mama nije ni na moru puno bolje. Sinoc je u 22 h bilo 30 stupnjeva! Bas je tesko, sparno. Uzasno! Ajd danas konacno ima malo vjetra, pa je ugodnije. Cak imam dojam da nije toliko vruce kao zadnjih dana u ovo doba.
Mi smo se jucer kupali u moru 😁 Prvo smo probali samo nogice skvasiti, pa kad sam vidjela da se ne buni smo isle dalje. Skoro do vrata je bila u vodi. Bilo je bitno samo da ruke ne odu pod vodu, inace bi se pocela buniti, ali ne jako. Poslije sam ju samo obrisala i nije bilo nikakve reakcije.
Danas idemo na pregled i cijepljenje. Strah me kako ce to proci, ali znam da moramo to obaviti. Prezivjet cemo vec nekako 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Yra i Sarita hvala ☺☺
Bit ce sve ok s cijepljenjem. Samo pozitivno. Ja sam se isto bojala reakcije ali na kraju je sve bilo ok. Lagana samo temperatura. Nismo sirup ni davali. Samo smo ju hladili ispod pazuha i po vratu i dobro je proslo. Iako ja nisam spavala noc. Stalno sam joj mjerila temperaturu. Imamo non contact toplomjer koji se samo stavi blizu cela, to mi je inace pomocni, ali prilicno je pouzdan. Istestiran kad sam imala mastitis.
litta koji Toplomjer imate?
Mi se cijepili u pon. Bojala sam se, strasno. al Hvala Bogu osim male cendravosti i crvenila na mjestu uboda i dvije mekse stolice ostalo je sve bio ok.
Prezivjele smo ☺ Zapravo, mama je prezivjela 😂 Ona je zaplakala kad je vec izvukla iglu, podigla ju i u tren oka je prestala i nastavila sa smijanjem. Odmah smo stavile hladni oblog na nogu.
Od proslog pregleda 21.6. je dobila 1300 g i 4 cm, tako da je sad na 5800 g i 59 cm. Mama sretna 😁 Vecinom sisa, eventualno nekad dobije ad. I bila je prava zabavljacica doktorice i sestre 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji