Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    27. Srpanj 2018. 10:59

yra

Ni M. me voli biti potrbuške. Stavljam je svaki dan. Ne voli biti ni na leđima.
    Gospodična voli biti na rukama ili u sjedalici/ležalji.

Predivna! 

• frckava28
    27. Srpanj 2018. 12:24

Pozdrav cure. Dugo me nije bilo. Redovito vas citam ali nikako da neato napisem😁 bebice su vam predivne. Greta je vecinu vremena dobra i sretna beba. Osim kad treba navecer zaspati😁 ali lagano ide na bolje. U ponedjeljak bude imala vec 2 mj. 

Evo sa me vidite. U nedjelju smo se slikali da imamo lijepe alike za uspomenu

• vokak
    27. Srpanj 2018. 14:21

pozdrav curke. i ja stekam sa pisanjem. i ja sam kao neke nemajke zanemarila stavljanje na trbuh i sad me zanima s koliko min dnevno poceti i do kolko bi trebli doci. beba ima 2 mj. koliko bi dnevno trebala biti na trbuhu sad,a koliko s tri mjeseca?

27. Srpanj 2018. 15:07

vokak

pozdrav curke. i ja stekam sa pisanjem. i ja sam kao neke nemajke zanemarila stavljanje na trbuh i sad me zanima s koliko min dnevno poceti i do kolko bi trebli doci. beba ima 2 mj. koliko bi dnevno trebala biti na trbuhu sad,a koliko s tri mjeseca?

Nemas tu odredjenu minutazu, stavi bebu na trbuh pa koliko izdrzi i koliko joj se da. Bit ce nekad cise, nekad manje zainteresirana. Bitno je da tako vjezba drzanje glavice i podizanje na rukice, okretanje, pracenje zvukova i predmeta iz te perapektive

Sarita_00
    27. Srpanj 2018. 16:06

Mi smo danas izdrzale dva puta po 5 min na trbuhu 💪 S obzirom da joj to nije omiljena poza, ovo je uspjeh. Mozda bi bilo i jos da nije stucala pa postala nervozna zbog toga. Kako vasi reagiraju na stucanje? 
    Danas smo imali budenje vec u 7 da idemo u policiju praviti mladoj dami osobnu. Dosli smo kuci u 10, ona je zaspala oko pola 11 i spavala do pola 3 uz budenje oko podne da jede. I sad je opet vrlo blizu da zaspi. 
    Frckava Greta je predivna 😍 
    Saljemo vam puse moja uspavana ljepotica i ja 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    27. Srpanj 2018. 16:44

Frajla, Yra, Frckava preslatke bebice 😍😍😍
    M-mama slazem se sa svim sto su ti cure napisale. Nemoj si nista predbacivati. Treba misliti pozitivno. To je tek jedan pregled. Nisu ni sve bebe iste.  Neke ce prije nesto napraviti a neke kasnije. Tvoj bebac te treba, vazno je da si tu za njega a s vremenon ce doci i rezultati.
    Ja danas bolje, nemam temperaturu, cak me manje i boli cica. A bas sam bila sretna da sam u pocetku to izbjegla i uhvati me nakon 2mj. 😣

Honey
    27. Srpanj 2018. 21:11

Mmama ❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤

Honey
    27. Srpanj 2018. 21:18

Joj evo ja cu poceti od sutra sa stavljanjem  na trbuj 🙄 Mi se danas cijeli dan sa grcicima mucimo. Jedva cekam da to prode i nadam se da ce proci sa puna 3mj kako kazu. Frckava Greta nam je slatkica, bas je lijepo napredovala. I nasa Mila med medeni 😍 Litta bitno sa je tebi bolje. A dogod8 se da se zacepi neki kanalic, ne skuzis na vrijeme i onda problem. Ja sam imala kvrgu, jedva ju rijesila masazom i onda mijrnjala polozaje dojenja da mala izvuce. Netko je spominjao uzv mozga. Kad se to radi uopce? Nama je prvo cijepljenje i drugi pregled pedijatra tek krajem 9mj., pa cu patronaznu pozvati par puta nek nas dode vagnuti i pogledati. Super je zenska stvarno. 

28. Srpanj 2018. 01:09

Honey

Joj evo ja cu poceti od sutra sa stavljanjem na trbuj 🙄 Mi se danas cijeli dan sa grcicima mucimo. Jedva cekam da to prode i nadam se da ce proci sa puna 3mj kako kazu. Frckava Greta nam je slatkica, bas je lijepo napredovala. I nasa Mila med medeni 😍 Litta bitno sa je tebi bolje. A dogod8 se da se zacepi neki kanalic, ne skuzis na vrijeme i onda problem. Ja sam imala kvrgu, jedva ju rijesila masazom i onda mijrnjala polozaje dojenja da mala izvuce. Netko je spominjao uzv mozga. Kad se to radi uopce? Nama je prvo cijepljenje i drugi pregled pedijatra tek krajem 9mj., pa cu patronaznu pozvati par puta nek nas dode vagnuti i pogledati. Super je zenska stvarno.

Uzv mozga se ne radi svim bebama, samo po potrebi na temelju nekih indikacija.

• vokak
    28. Srpanj 2018. 04:09

sta se ne radi uzv glave u rodilistu svim bebama?a spomenu ga samo ako jw potrebno radi necega ponovo raditi?tako sam ja shvatila payronaznu kad sam pitala nws vezano za glavu.rekla jw nw brinite uzv glave jw napravljen u rodilistu...
    btw jel vasa zlata kad ih stavite na trbuh traze sisu mi polizemo dobro polizemo plahtu od trazenja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI