Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LilyVanily
    02. Kolovoz 2018. 14:11

Mame koje jastučiće za mlijeko koristite? 
    Meni su za sada najbolji Aventovi iako su najskuplji. Najveći su, a tanki i imaju dvije trakice za ljepilo dok svi ostali koje sam probala imaju po jednu što baš i nije dovoljno osim ako su stalno na grudnjaku...a nekako mi više odgovaraju majice na britelice sada za po doma. Uglavnom Aventovi odlično upijaju bez da se počne prelijevati. Kad se stave na grudnjak prsa normalno izgledaju, dok je s drugima vidljivo da je još nešto unutra posebno ako se obuče svjetlija majica. Bar je tako meni... Mullerovi su mi ok. Dobro upijaju, a povoljni su. Johnsons su ok, ali mali i nekako nabijeni i isto samo jedno ljepilo. Babylove iz dm-a najlošiji za sada. Jedno ljepilo, kad je previše mlijeka doslovno se počne prelijevati... Jedina prednost im je cijena. Uskoro ću isprobati i one iz Bipe pa ćemo vidjeti... eto malo analize od mene. 
    Što se tiče vrućina do sada smo ih ok podnosili. Ne želim palit klimu baš zbog nje, a ni inače je ne volim, ali sada povremeno napravim malo propuha jer je postalo nepodnošljivo... 
    Kako ste vi?

02. Kolovoz 2018. 14:20

LilyVanily

Meni su za sada najbolji Aventovi iako su najskuplji. Najveći su, a tanki i imaju dvije trakice za ljepilo dok svi ostali koje sam probala imaju po jednu što baš i nije dovoljno osim ako su stalno na grudnjaku…a nekako mi više odgovaraju majice na britelice sada za po doma. Uglavnom Aventovi odlično upijaju bez da se počne prelijevati. Kad se stave na grudnjak prsa normalno izgledaju, dok je s drugima vidljivo da je još nešto unutra posebno ako se obuče svjetlija majica. Bar je tako meni… Mullerovi su mi ok. Dobro upijaju, a povoljni su. Johnsons su ok, ali mali i nekako nabijeni i isto samo jedno ljepilo. Babylove iz dm-a najlošiji za sada. Jedno ljepilo, kad je previše mlijeka doslovno se počne prelijevati… Jedina prednost im je cijena. Uskoro ću isprobati i one iz Bipe pa ćemo vidjeti… eto malo analize od mene.
    Što se tiče vrućina do sada smo ih ok podnosili. Ne želim palit klimu baš zbog nje, a ni inače je ne volim, ali sada povremeno napravim malo propuha jer je postalo nepodnošljivo…
    Kako ste vi?

Meni su nuk ok. 
     ne volim ih inace, poreko noci gurnem presavijenu tetru pod potkosulju, vise ne curi kao na pocetku tako da bude ok. 
    Koristim ih samo kad idemo van kuce, radje se presvlacim i navecer properem grudnjake ako je iscurilo malo. 
    Imam osjecaj da se od te vlage i plastike sise samo saftaju, raj za soor

• Litta
    02. Kolovoz 2018. 14:20

Student24

litta koji Toplomjer imate?
    Mi se cijepili u pon. Bojala sam se, strasno. al Hvala Bogu osim male cendravosti i crvenila na mjestu uboda i dvije mekse stolice ostalo je sve bio ok.

Geratherm non contact. Stvarno je dobar kad se mora mjeriti temperatura cesto. Par sekundi mu treba.
    Ja koristim jastucice iz mullera i ok su mi s obzirom da uvijek imam topic ili grudnjak. Za samo na majicu ne bi mogli stajati.

• Litta
    02. Kolovoz 2018. 14:25

Zaboravila sam dodati. Imam potkosulju za dojenje iz lidla. Odlicna je. U njoj spavam. Ima i poseban dio fa cice sto malo stisne kao topic i onda lijepo drzi te jastucice. Kad dojim samo otkopcam bretelicu.
    Gumbek super ideja to za tetru. Mogla bih i ja tako koji put. Ne curi vise tako jako. Prije je bila poplava. Cim skinem grudnjak mlijeko pocne curiti.

• Student24
    02. Kolovoz 2018. 15:39

LilyVanily

Meni su za sada najbolji Aventovi iako su najskuplji. Najveći su, a tanki i imaju dvije trakice za ljepilo dok svi ostali koje sam probala imaju po jednu što baš i nije dovoljno osim ako su stalno na grudnjaku…a nekako mi više odgovaraju majice na britelice sada za po doma. Uglavnom Aventovi odlično upijaju bez da se počne prelijevati. Kad se stave na grudnjak prsa normalno izgledaju, dok je s drugima vidljivo da je još nešto unutra posebno ako se obuče svjetlija majica. Bar je tako meni… Mullerovi su mi ok. Dobro upijaju, a povoljni su. Johnsons su ok, ali mali i nekako nabijeni i isto samo jedno ljepilo. Babylove iz dm-a najlošiji za sada. Jedno ljepilo, kad je previše mlijeka doslovno se počne prelijevati… Jedina prednost im je cijena. Uskoro ću isprobati i one iz Bipe pa ćemo vidjeti… eto malo analize od mene.
    Što se tiče vrućina do sada smo ih ok podnosili. Ne želim palit klimu baš zbog nje, a ni inače je ne volim, ali sada povremeno napravim malo propuha jer je postalo nepodnošljivo…
    Kako ste vi?

Ja sam koristila dmove uz sportski top. 

• LilyVanily
    02. Kolovoz 2018. 15:54

Ja sam stavljala i tetre pa čak i male ručnike, ali sve bi bilo natopljeno. Promjenim nekoliko majica dnevno jer jednostavno procuri...osim s ovim Aventovima. S njima je uglavnom ok. Promijenim ih par puta dnevno, a posebno kad se natope. Uz tuširanje itd.nadam se da neće biti soora. 
    Imam i ja tu potkošulju iz Lidla za dojilje i odlična mi je!

panda102
    02. Kolovoz 2018. 15:58

Kazu da imaju i u Lidlu jastucici. Nisam bila tamo kako sam rodila. 
    Moram probati. Ja koristim dm-ove. Meni dobri. 
    Litta sve najbolje 😍😍
    Kod nas je pakleno od petka. Mrzim vrucine. 

Frajla
    02. Kolovoz 2018. 17:22

Meni su isto super Aventovi jastucici, jedino sto imama male cice, pa se moram malo potruditi da ih dobro namjestim inace se naguzvaju, pa se vide. Dobri su mi i tommee tippee, njihovi su isto veci i tanji. To su mi za po vani. Avent sam uzimala u baby centru, oko 100 kn je bilo 80ak komada.
    Chicco mi nisu bas naj, malo su deblji, a nisu bas jeftini ali su bili 1+1 gratis, pa ih nosim po doma. 
    Nuk su mali i debeli, potrosila jedan paket u pocetku dok je sve bilo turbo osjetljivo i njihov rub mi je smetao, nekako je plastičan. U to vrijeme su mi najudobniji bili to.to, iako oni lako procure. Za po doma su mi dobri i dm-ovi sada, najcesce stavim samo dok dojim na drugu cicu i po noci
    Za mjerenje temperature sam sada nakupovala traxit naljepnica od tosame jer su snizene a imaju rok trajanja do kraja 2019, budem isprobala iduci mjesec poslje cjepljenja

Sarita_00
    02. Kolovoz 2018. 19:05

Ja Müllerove koristim i nekako su mi najbolji. Probala sam one Lola i doslovno su se raspali, pa sam imala vate na sve strane 😂 Prije neg sam dala cicu sam ju morala ici prati da mi se Lara ne najede vate 😂 Tommee Tippe su mi bili ok, dm-ovi isto. To.to me nisu nesto pretjerano odusevili.
    Kako imam male grudi, svi se uzasno vide kad obucem tanki grudnjak. Zato imam one cvrste i u njima mi je svejedno jesu deblji ili tanji, samo mi bitno da ne procure. Ili se raspadnu 😂😂  
    Jos sam nesta htjela komentirat, ali sam zaboravila... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Iskrica
    02. Kolovoz 2018. 21:50

Ja ne koristim jastučiće, nemam potrebe.

Nego, kad je već tema grudi, imam za pokloniti novi, nekorišten Lisca grudnjak veličine 90E. Naime, nedavno sam bila živčana zbog grudnjaka koje imam doma, da su mi premali, pa išla u kupnju novog no u dućanu sam u spoju živčanosto od ranije i nove živčanosto zbog vrućine kupila preveliki grudnjak! Grudnjak je onaj običan model, odnosno nije s onim otvaranjem za dojenje, no ja sam zamislila da budem ga nosila i izvlačila jednu ruku van za potrebe dojenja.. No eto grudnjak stoji (a etiketu sam skinula jer sam ga išla oprati) i podsjeća me na moju krivu odluku pa ga poklanjam! Možda trebate vi ili sestra, prijateljica, tko god samo da se grudnjak udomi 😊 Tko hoće nek napiše svoj mail pa se javim za slanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.