yra sve smo ljubomorni ;)
Koji tezak tjedan. Sparina vruce…
Vjerojatno ste citale o smrti malig andjela kod Koprivnice. Zbog gotovo identicnog uzroka sinic umrlo dijete prijateljevom rodjaku. Neka dragi Bog da snage roditeljima…
Mislim da ce moj spavat na podu do 18-e
Meni se to stalno vrti po glavi..to je nesto prestrasno.. al nije mi jasno pa koliki je to razmak izmedu letvica da se uspije glavica nagurat.. ili ovo dijete od 2 godine? Dal se dijete ne pocne plakat u snu, nego samo polako zaspe zauvijek.. prestrasno..nedao bog nikad nikome to.. boli samo kad mislis o tome..
Bokk mame, pakiram nas na more pa da vas pitam imalinesto sto niste ponjele a dobro bi vam doslo? Ili nesto sto je bilo visak? Neki rikviziti? Ako bude nas jako vruce mislila sam mu tamo bazencic kupiti i pustiti vodu da se ohladi(slatku) Kao sto vidite bebili je 3 mj star
mi ne planiramo nosit nista od rekvizota jer realno premali je za to. Nosit cemo podne puzzle (da i dolje vjezba motoriku :D), viper (ako stane u auto :D) i dolje ga ceka fredov kolut ako ce bas biti lud za morem i ako bude dovoljno toplo za kupanje i dvije - tri igtackice. Mene vise brine roba :D bit cemo dolje 3-4 tj, pa moram kombinirat dugo i kratko i dvije velicine :D
A robica ti bar ne zauzima puno, kad je sve minijaturno. Ja za 10 dana pakirala, na kraju je bilo i robe koju nije obukao i bilo otprilike pola vece vrecice od trgovine. Ali zato tetre, to je zauzelo veeeliku vrecicu, pa debela deka (da moze spavati na podu kroz dan), pa tanja deka, pa pamucna deka... 🙈
Pito muz jel mi to selimo kad je vidio stvari 😛
Mi uzeli baby gym, robice (masa bodija dugih i kratkih, par dugih hlacica, dvoje kratke, pidjama duga i kratka, dve majice kratke i dve duge. Deka tanja samo, ako zahladi obucem dugu pidjamu, tetree i to je to.)
Par zveckica. Bazencici su mi bezveze za bebe koje ne sjede, vise se ti namaltretiras nego sto oni gustaju, kaficu nisam uzela jer ga otusiram radje. Pelene, higijena i to je to. Mi nismo ji kolica uzeli haha
Nosimo se u marami i sjedalica je u auzu i amen. Paket pelena sam uzela.
Zato seka ima cudesa bozjih pol gepeka. A muz i ja skupa jedan mali kofer :D
Iskljucivo roba za plazu i apartman i landranje, kad ides s dvoje male djece nema onih fancy kombinacija kao za vecere i te pizdarije. Kratke hlace i majice, po jednu dugu majicu si spremili, cak ni duge hlace kismo uzeli.
M-mama
-bazenčić- ne treba ti. Sjedis u plicaku i drzis ga ma sebi
-kadica- bzvz...uđeš pod tuš i otuširaš vas
-jastučići za dojenje- po noci koristim tetra pelene, po danu omam badić
Ja joj svaki dan dajem vode jer je žedna. Neka me kamenuju kome se to ne sviđa, ali ona je zaista zedna.
Nemoj zaboraviti barem 10 tetra pelena.
I mlijeko za tijelo.
Kakvu vodu dajete da piju? Kupovnu ili prokuhavate ovu iz slavine? U cemu vam se bebice kupaju?
Kakvu vodu dajete da piju? Kupovnu ili prokuhavate ovu iz slavine? U cemu vam se bebice kupaju?
Ja sam prvoj curi kod kuce od prvog dana davala direkt vodu iz pipe, (tada VŽ, kasnije ZG), a kad smo negdje isli (more, slavonija, hercegovina) davala sam flasiranu jer ju i ja pijem onda.
M-mama
-bazenčić- ne treba ti. Sjedis u plicaku i drzis ga ma sebi
-kadica- bzvz…uđeš pod tuš i otuširaš vas
-jastučići za dojenje- po noci koristim tetra pelene, po danu omam badić
Ja joj svaki dan dajem vode jer je žedna. Neka me kamenuju kome se to ne sviđa, ali ona je zaista zedna.
Nemoj zaboraviti barem 10 tetra pelena.
I mlijeko za tijelo.
Kada joj dajes vode? Prije jela, poslje jela, izmedu? Ja razmišljam da svom popisancu probam malo ponuditi...
yra i mi pijemo vodu. nisu to velike kolicine, ali da. Princ papa ad, na svaka 4h i ne pada mi na pamet drzat ga 4h bez tekucine. po preporuci dr dajemo prokuhanu vodu (ko i za ad). Nekad sam trazi vodu, al u glavnom mu nudim. Uzme malo na zlicu ili na bocu, a nekad popije ko iz case. I zna pokazat kad mu je dosta. :D
Sortiraj odgovore
Najstariji