Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Kolovoz 2018. 08:56

Iskrica

Ja ne koristim jastučiće, nemam potrebe.

Nego, kad je već tema grudi, imam za pokloniti novi, nekorišten Lisca grudnjak veličine 90E. Naime, nedavno sam bila živčana zbog grudnjaka koje imam doma, da su mi premali, pa išla u kupnju novog no u dućanu sam u spoju živčanosto od ranije i nove živčanosto zbog vrućine kupila preveliki grudnjak! Grudnjak je onaj običan model, odnosno nije s onim otvaranjem za dojenje, no ja sam zamislila da budem ga nosila i izvlačila jednu ruku van za potrebe dojenja.. No eto grudnjak stoji (a etiketu sam skinula jer sam ga išla oprati) i podsjeća me na moju krivu odluku pa ga poklanjam! Možda trebate vi ili sestra, prijateljica, tko god samo da se grudnjak udomi 😊 Tko hoće nek napiše svoj mail pa se javim za slanje.
    .

A ne mozes dojit tako da cicu izvadi van preko grudnjaka?
    Mislim tako ja dojim jer isto nosim obicne nepodstavljene grudnjake,  bez ikakvih kerefeka za dojenje. Izvadim cicu, beba pojede, vrnem cicu i sve ok. 
    Isto imam malo vece grudi pa ju mogu tako, kako moj muz kaze, prehitit van 😂😂😂

Iskrica
    03. Kolovoz 2018. 11:22

Gumbek, svi grudnjaci od prije poroda me stišću, čak i oni s kraja trudnoće, a svi oni (pa i ovaj novi) imaju žicu pa nekako ni ne uspijem osloboditi dojku do kraja s prehitavanjem van. Sad koristim samo pamučne mekane za dojilje iz H&Ma uz dodatak na leđima za proširenje opsega prsnog koša. Znam da mi uz te H&M pamučne grudnjake gravitacija nije prijateljica 😆 no poludim uz sve druge. 

• Litta
    03. Kolovoz 2018. 13:18

Ja sam si kupila u women secrets grudnjake za dojilje i odlicni su. Nemaju zicu s cvrsti su. Inace su po 150kn a ja ih na snizenju platila 45. Dobri su i za vece i manje cice. Ja inace imam 3. a sad 4. Nadam se da ce se nakon zavrsetka dojenja vratiti na 3. Na moje 53kg i s cetvorkom izgledam kao da imam silikone 😄 hlace xs a majice m 😃

yra
    03. Kolovoz 2018. 16:59

Meni su svii jastucici ok.
    Gravitacija mi je neprijateljica.
    Trbuh mi je kao u 5. mj. trudnoće. Jbg.
    Kupila sam si prije mora krasan jednodjelni badić u Triumphu, a imam od prije i nekakav tankini. Bilo mi je uzasno neugodno pokazivati trbuh...em dijastaza, em razderani pupak, pa još linea negra...
    Uglavnom, u jednom trenu sam shvatila da sam glupa. Obukla sam svoj stari bikini
    Hebe mi se zivo. Desio mi se neki klik u glavi i baš me briga tko me gleda...a bulje...misle da sam opet trudna!😆😆😆

yra
    03. Kolovoz 2018. 17:03

• ivaanaaa
    03. Kolovoz 2018. 17:22

Kako lijepo uziva hahah 

• Litta
    03. Kolovoz 2018. 19:13

Yra bas vam je lijepo. Uzivajte 😙😙

• Student24
    03. Kolovoz 2018. 20:45

yra sve smo ljubomorni ;)

Koji tezak tjedan. Sparina vruce...
    Vjerojatno ste citale o smrti malig andjela kod Koprivnice. Zbog gotovo identicnog uzroka sinic umrlo dijete prijateljevom rodjaku. Neka dragi Bog da snage roditeljima...
    Mislim da ce moj spavat na podu do 18-e  

• sema
    03. Kolovoz 2018. 21:54

Student24

yra sve smo ljubomorni ;)

Koji tezak tjedan. Sparina vruce…
    Vjerojatno ste citale o smrti malig andjela kod Koprivnice. Zbog gotovo identicnog uzroka sinic umrlo dijete prijateljevom rodjaku. Neka dragi Bog da snage roditeljima…
    Mislim da ce moj spavat na podu do 18-e

Sto se dogodilo? 

• Student24
    03. Kolovoz 2018. 21:58

u 1.slucaju beba od 10mj zapela glavicom u zastitnu ogradu krevetica. U 2.slucaju dijete od 2god zapelo glavicom izmedju zida i kreveta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.