Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    24. Srpanj 2018. 20:49

Haha Yra bas si me nasmijala sa postom o posjetama, a svaka je na mjestu 😁 Mene je nerviralo i zivkanje stalno na telefon, nisam se javljala, bas mi je smetalo a tko nije mogao razumijeti njegov problem. A Ivana ovo za njemacku nisam znala, koma, al oni su inace tak da nemas intimu. Nama prvi gosti bili sad u subotu, sve drugo bi mi stvarno nilo prerano. Petrelli i mene zanima kako si zakljucila da jje grlobolja u pitanju? Zrinchy hahar je zakon 💙 drago mi je da uzivate tako. Ljubomorna sam na sve koje idete na more. Mi cemo se morati jos strpitiii... 

Honey
    25. Srpanj 2018. 09:47

Jutrooooo. Ima li budnih? ☕🥃☕🥃☕🥃☕ 
    Ja neznam vise sta bi jela ni kuhala. Danas mislim punjene paprike. Ako cu imati snage, sinoc kasno isla spavati a N je imala neku ludu noc. Nikako da se naucim da mama ide spavati kad i beba 🙄 Pa sam bas rekla jucer muzu hB da dojim, jer jucer cijelu vecer struju nismo imali, a nemam plin, pa sad ti vidi.. a cesto nam tu zna krepat struja, seloooo 🤔 kad idete sa bebama u setnju kad su ove vrucine? Moja mala je pocela trazit i drugu sisu. Do sad nije bilo tak. Normalno veca je i vidim po kolicini u peleni da sad stane toga u zeludac i crijeva. Danas je toliko toga bilo da je propustila pelena i procurilo mi na krevet 🙈 al srecom samo na posteljinu. Krece psihicka priprema pred skok 9tj. 😁 kak veli Yra, sto nss ne ubije to nas ojaca 💪 ili spremi u ludnicu 🤪😜

25. Srpanj 2018. 10:46

Honey

Jutrooooo. Ima li budnih? ☕🥃☕🥃☕🥃☕
    Ja neznam vise sta bi jela ni kuhala. Danas mislim punjene paprike. Ako cu imati snage, sinoc kasno isla spavati a N je imala neku ludu noc. Nikako da se naucim da mama ide spavati kad i beba 🙄 Pa sam bas rekla jucer muzu hB da dojim, jer jucer cijelu vecer struju nismo imali, a nemam plin, pa sad ti vidi.. a cesto nam tu zna krepat struja, seloooo 🤔 kad idete sa bebama u setnju kad su ove vrucine? Moja mala je pocela trazit i drugu sisu. Do sad nije bilo tak. Normalno veca je i vidim po kolicini u peleni da sad stane toga u zeludac i crijeva. Danas je toliko toga bilo da je propustila pelena i procurilo mi na krevet 🙈 al srecom samo na posteljinu. Krece psihicka priprema pred skok 9tj. 😁 kak veli Yra, sto nss ne ubije to nas ojaca 💪 ili spremi u ludnicu 🤪😜

Mozda ti trazi drugu sisu da dobije opet malo vodenastog nakon masnog mlijeka. 
    Ja sam to skuzila po svom kad je jako vruce, pojede i onda trazi jos malo iz druge valjda samo za žeđ. 

Mi u setnju idemo ujutro uglavnom,  između 8 i 9.30, radi male da se moze poigrat a da ju ne moram mazati sa zastitnim faktorom odmah ujutro. A posljepodne kako kad, nekad odemo ali tek iza 6, nekad nam dodje netko u goste, nekad mi odemo i tako, imamo par prijatelja koji imaju kuce i dvorista pa se sad najvise s njima volimo druziti 😂

Honey
    25. Srpanj 2018. 10:55

E Gumbek moze i to biti, malo za žeđ poslije obroka. A mozda je i porastaso apetit, vidjet cemo. Samo se nadam da ce biti mlijeka dosta. Sad mi je lijepo dojenje, nije stalno na sisi iako trazi svakih sat i pol ili dva al uzivamo. Mi se ujutro tek budimo u 8:30, pa kakanje i presvlacenje, papanje u 9 tak da prije pol 10 ne mozemo van a njoj se najcesce igra oko pol 10 - 10. Al probat cu umjesto igre u setnju, jer navecer se kupsmo vec u 8 pa onda ne mozemo van, a mislim si jel joj prevruce ak odemo na 27-28 stupnjeva oko 5-6. E Gumbek i mi bi ti bili onda dobri sa kucom i dvoristem 😁

m-mama
    25. Srpanj 2018. 10:59

Što se šetnje tiće, ako se probudimo ujutro Onda cim se napapa, 7- 8,a ako smo lijeni i spavamo onda navecer poslje 5-6 do 8, pol 9, jer su kasnije komarci,a skokovi....... Ima post od prije par dana mene u skoku😂 Luda žena. Prođe iako misliš da će trajati zauvijek. Danas bebolino ima 3 mj, da mi je netko prije rekao da će buđenje svaka 2 sata trajati toliko kratko... Ja sam se tješila da ću se za 2-3 godine naspavati tek. Neki dan sam skužila da sam mu krivo stavljala rukice i da zbog toga nije dugo držao glavu gore, već sam se sva izbedirala

m-mama
    25. Srpanj 2018. 11:01

Ili sam u krivu? Ok na ovo slici baš ima šake blizu,Ali sam negdje vidjela da mu laktovi moraju biti u ravnini s ramenima, a ja sam ga stavljala kako mi je patronažna pokazivala, laktove van

m-mama
    25. Srpanj 2018. 11:01

Recite ako griješim da ispravno vježbamo :) 

25. Srpanj 2018. 11:12

m-mama

Recite ako griješim da ispravno vježbamo :)

Povuci sake prema van, da su ispred lica, zamisli si da lezi na trbuhu i da hoce uhvatiti rukom igracku koja stoji ispred njega

25. Srpanj 2018. 11:14

http://www.poliklinika.org/home.aspx?Id=1&Type=2&IdLang=2 
    Evo pogledaj u ovoj tablici polozaj ruku na slici pod 3 mjeseca

m-mama
    25. Srpanj 2018. 14:21

Može slike vaših bebica kad su na trbuhu, 

Nisam baš
    Nisam baš

ni ovo mi se
    Ne cini bas ok, idemo na youtube 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI