Kod nas jos nema neke rutine... Ali postaje lakse polako. Konacno odspava i po danu po pola sata, sat, kako kad. Puno vremena provodimo u smijanju, lamatanju rukama i nogama, mazenju, pricanju. Ok, ja imam monologe, a ona povremeno proizvodi razne zvukove 😁 Najbitnije je da smo smanjili kolicinu plakanja i sisanja. A sad smo se vec i nas dvije malo bolje slozile ☺
Kod pedijatra idemo 2.8., trebala bi tada i cjepivo dobiti. A jedva cekam pregled da vidim koliko je narasla. Vazemo se najprije ja sama, pa s njom i na otprilike 5500 g je. Po tome je dobila oko 1000 g od zadnjeg pregleda 😁 Ja zadovoljna! Za prvih mjesec dana je narasla 3 cm, a cini mi se da je sad narasla vise. Raste naocigled i mijenja se iz dana u dan!
Cekamo da prode pregled i nadamo se da ce se more jos malo ugrijati da i ona malo skvasi nogice 😁

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi danas navrsili 3 mjeseca i sve super savrseno osim njezinog jela...

Mi smo
U krevetu prijepodne, dojenje /spavanje, onda je i njemu više dosta, pa je podne, nosanje, njihanje, nacicavanje, pjevanje, razgovori, vjezbanje, nema što nema, i onds oko 6/7/8 kad već zaspi i potegne 4 h, nocu vec par dana se budi svaka 4 h, i to je to, sad ocekujem iducih par dana mirno razdoblje 😂😂, to se zove zatišje pred buru. Sve u svemu, puuuuuno je lakše i manje intenzivno nego prva 2 mj, 3 sreća 😂

I da, sati i dani mi lete!!!! Doslovno, danas zadnje sam gledala
Na sat bilo je 4, i zove me netko i vec je bilo pola 7! Suludo, cinilo mi se kao da je proslo pol sata, nekad se i u danima pogubim 😂

Mmama i meni vrijeme ludo leti. Onak slijedeci tjedan ce imati 2 mj,pa kad covjeceeee??? Kad prije. Al eto, boris se etalno s necim, nasisavanje, cendranje i svasta, al napredak je tu vidi se, meni ogroman. Al isto sto kazes, veselim se 3.mj., samo treba prezivjeti i skok 😅

Nakon što preživiš te prve skokove u ravoju shvatiš koliko si jaka i stabilna.
Moram priznati da mi je najgori bio onaj s 3 dana...ležiš u krevetu nakon carskog, ne možeš se normalno kretati, sve te boli, beba je na onim f.cking uskim krevetima s tobom, cijelo vrijeme visi na cicibi zabacuje glavicom jer si pokusava navuci mlijeko, idiotske posjete u sobi od 15-16, ti krvariš i ostavljaš fleke, a cimeričin tetak, devijantni voajerski retardant snima s mobitelom bebu, tetku, mamu, tatu, rodilju i pazi sad ovo- kumove, jbn kumove(!) i ne kuži da je tebi tako loše i da si na rubu suza. Ne kužim koja je budsla dozvolila posjete u sobu rodilja!

Nakon što preživiš te prve skokove u ravoju shvatiš koliko si jaka i stabilna.
Moram priznati da mi je najgori bio onaj s 3 dana…ležiš u krevetu nakon carskog, ne možeš se normalno kretati, sve te boli, beba je na onim f.cking uskim krevetima s tobom, cijelo vrijeme visi na cicibi zabacuje glavicom jer si pokusava navuci mlijeko, idiotske posjete u sobi od 15-16, ti krvariš i ostavljaš fleke, a cimeričin tetak, devijantni voajerski retardant snima s mobitelom bebu, tetku, mamu, tatu, rodilju i pazi sad ovo- kumove, jbn kumove(!) i ne kuži da je tebi tako loše i da si na rubu suza. Ne kužim koja je budsla dozvolila posjete u sobu rodilja!
Za posijete te kuzim. jednom sam ja bila zamoljena da donesem jednoj rodilji nesto za vrijeme posijeta i bilo mi je grozno jer u jednoj sobi su bile tri mame, tri bebe i svaka mama je imala barem tri osobe u posijeti... U Vz u sobu moze prvi dan tata, ostalo rodilja mora u sobu za posijete, a beba nesmije van i to mi je super!

Joj Yra znam kako ti je s tim posjetima. Mogla bih napisati roman o tome, ali bolje mi je da šutim... Ne znam kako ljudi ne razmišljaju o zdravlju tek rođenih beba, a i rodilja.
Što se tiče rutine curka zaspe uglavnom oko 10-11. Nekad i ranije. U zadnje vrijeme odspava do 3-4, nahranim je i nastavi do 5-6-7. Ovisi kako kad. Onda opet hranjenje, spavanje, igranje i tako do navečer. U međuvremenu naravno presvlačenje, kupanje, šetnja itd. Uglavnom uspije odspavati i po danu bar malo i ne mora stalno biti na rukama što mi je super. Kako je sve teža nije mi ni lako dugo je držati. Kako je bilo na početku sad je super! Ja sam pokretnija, a ona ne mora stalno biti na prsima i na rukama.
Koristite li možda klokanice i koje? Na što obratiti pažnju? Maramu i tome slično za sada ne bi...mislim da bi mi bilo nespretno.
mi imali pokusaj br. 2 cijepljenja. Rekla sam da imamo smrkav nosic i da kisemo pa je reko pricekat tri dana da vidimo dal se ne bi razvilo nekaj, jer on sada ne cuje nista. Imamo 6500g i 61cm.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji