Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    26. Srpanj 2018. 20:43

M-mama nemoj si predbacivati zbog toga. To nije nesto na sto si mogla utjecati. Biti ce sve u redu, nemoj sebe kriviti. 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

26. Srpanj 2018. 21:07

m-mama

Ne može fokusirati predmete i ne prati ih. Reagira na svjetlost i na moj glas. Vidjet ćemo. Baš se osjećam krivom jer ga je moje tijelo izgradilo,ali dobro. Proći će i to

Sarita dobro kaze, nemoj si predbacivat, nisi mogla na to utjecati i nisi kriva za nista. 
    Volis svoju bebu, pazis, cuvas i mazis, dajes sve od sebe da je beba sretna i da ima sve sto joj treba, a eto na neke stvari ni mi mame ne mozemo utjecat a i to si ne mozemo i necemo priznati. 
    Tvoja bebica je savrsena bas takva kakva je i misli pozitivno  

Frajla
    26. Srpanj 2018. 21:13

Litta

Mi svoju stavljamo malo preko dana na trbuh. Lijepo dize glavicu i onda se valjda toliko umori da zaspe.
    Ja sam sinoc dobila temperaturu 38.6, bol i crvenilo u jednoj cici. Po svim simptomima mastitis. Nisam znala da moze doci nakon 2mj. Ocito imam previse mlijeka. Citala sam da bih trebala isprazniti do kraja, ako treba izdojiti. Strah me sa onda ne navucem jos vise mlijeka 😩😩 jos uvijek mi jede samo iz jedne. Po noci cesto imamo jedno buđenje tako da mi se dogodi da ju podojim iz desne u 10 navecer u 2 iz lijeve i u 6 opet iz desne. Imam po 8 sati vez praznjenja. Ne znam je li to predugo 😦

Na srecu nemam iskustva s mastitisom, a mi isto imam duze pauze po noci. Zna jesti jednu oko 8, drugu oko 3 i onda onu od sinoc opet tek oko 6 ujutro, znaci to bude i do 10 sati. Bude teska i curi, ali cak me vise tako ni ne boli kao na pocetku. Kroz dan jede svaka 2 sata.

• ivaanaaa
    26. Srpanj 2018. 21:14

m-mama

Ne može fokusirati predmete i ne prati ih. Reagira na svjetlost i na moj glas. Vidjet ćemo. Baš se osjećam krivom jer ga je moje tijelo izgradilo,ali dobro. Proći će i to

Samo misli pozitivno. Nemozes utjecat na neke stvari , ali uz puno ljubavi sve je lakse..

Zrinchy
    27. Srpanj 2018. 03:48

m-mama

Ma draga ni slucajno se nemoj osjecat krivom. Bas kao sto cure kazu, tvoja beba je savrsena, a i ti mama cim mu dajes ljubav i brines da je beba sretna. Uostalom i testovi grijese, mozda je nesto bas taj dan poslo po krivu, ne mora nista znaciti. I bebe su svojeglave, jedan dan hoce, drugi dan nece.
    I moj isto na trbuhu jedan dan se dize u visine, drgi dan zagnjuri facu da mene zaboli;) evo sad pokusavano zaspat poslije hranjenja, sutra nas cek put na more, bas se veselim.
    Pusa svima

[/url

• Student24
    27. Srpanj 2018. 10:57

m-mama

Draga, tvoje tijelo izgradilo je tvoje dijete savrsenim i predivnim u svakom pogledu. Obavite daljnje potrebne preglede i preglede kod specijaliste pa cete znati vise i samo pozitivno! moguce da je bio samo los dan bebuski pa nije bilo suradnje. :* 

• Student24
    27. Srpanj 2018. 10:59

yra

Ni M. me voli biti potrbuške. Stavljam je svaki dan. Ne voli biti ni na leđima.
    Gospodična voli biti na rukama ili u sjedalici/ležalji.

Predivna! 

• frckava28
    27. Srpanj 2018. 12:24

Pozdrav cure. Dugo me nije bilo. Redovito vas citam ali nikako da neato napisem😁 bebice su vam predivne. Greta je vecinu vremena dobra i sretna beba. Osim kad treba navecer zaspati😁 ali lagano ide na bolje. U ponedjeljak bude imala vec 2 mj. 

Evo sa me vidite. U nedjelju smo se slikali da imamo lijepe alike za uspomenu

• vokak
    27. Srpanj 2018. 14:21

pozdrav curke. i ja stekam sa pisanjem. i ja sam kao neke nemajke zanemarila stavljanje na trbuh i sad me zanima s koliko min dnevno poceti i do kolko bi trebli doci. beba ima 2 mj. koliko bi dnevno trebala biti na trbuhu sad,a koliko s tri mjeseca?

27. Srpanj 2018. 15:07

vokak

pozdrav curke. i ja stekam sa pisanjem. i ja sam kao neke nemajke zanemarila stavljanje na trbuh i sad me zanima s koliko min dnevno poceti i do kolko bi trebli doci. beba ima 2 mj. koliko bi dnevno trebala biti na trbuhu sad,a koliko s tri mjeseca?

Nemas tu odredjenu minutazu, stavi bebu na trbuh pa koliko izdrzi i koliko joj se da. Bit ce nekad cise, nekad manje zainteresirana. Bitno je da tako vjezba drzanje glavice i podizanje na rukice, okretanje, pracenje zvukova i predmeta iz te perapektive

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.