Mi smo danas izdrzale dva puta po 5 min na trbuhu 💪 S obzirom da joj to nije omiljena poza, ovo je uspjeh. Mozda bi bilo i jos da nije stucala pa postala nervozna zbog toga. Kako vasi reagiraju na stucanje?
Danas smo imali budenje vec u 7 da idemo u policiju praviti mladoj dami osobnu. Dosli smo kuci u 10, ona je zaspala oko pola 11 i spavala do pola 3 uz budenje oko podne da jede. I sad je opet vrlo blizu da zaspi.
Frckava Greta je predivna 😍
Saljemo vam puse moja uspavana ljepotica i ja 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Frajla, Yra, Frckava preslatke bebice 😍😍😍
M-mama slazem se sa svim sto su ti cure napisale. Nemoj si nista predbacivati. Treba misliti pozitivno. To je tek jedan pregled. Nisu ni sve bebe iste. Neke ce prije nesto napraviti a neke kasnije. Tvoj bebac te treba, vazno je da si tu za njega a s vremenon ce doci i rezultati.
Ja danas bolje, nemam temperaturu, cak me manje i boli cica. A bas sam bila sretna da sam u pocetku to izbjegla i uhvati me nakon 2mj. 😣
Joj evo ja cu poceti od sutra sa stavljanjem na trbuj 🙄 Mi se danas cijeli dan sa grcicima mucimo. Jedva cekam da to prode i nadam se da ce proci sa puna 3mj kako kazu. Frckava Greta nam je slatkica, bas je lijepo napredovala. I nasa Mila med medeni 😍 Litta bitno sa je tebi bolje. A dogod8 se da se zacepi neki kanalic, ne skuzis na vrijeme i onda problem. Ja sam imala kvrgu, jedva ju rijesila masazom i onda mijrnjala polozaje dojenja da mala izvuce. Netko je spominjao uzv mozga. Kad se to radi uopce? Nama je prvo cijepljenje i drugi pregled pedijatra tek krajem 9mj., pa cu patronaznu pozvati par puta nek nas dode vagnuti i pogledati. Super je zenska stvarno.
Joj evo ja cu poceti od sutra sa stavljanjem na trbuj 🙄 Mi se danas cijeli dan sa grcicima mucimo. Jedva cekam da to prode i nadam se da ce proci sa puna 3mj kako kazu. Frckava Greta nam je slatkica, bas je lijepo napredovala. I nasa Mila med medeni 😍 Litta bitno sa je tebi bolje. A dogod8 se da se zacepi neki kanalic, ne skuzis na vrijeme i onda problem. Ja sam imala kvrgu, jedva ju rijesila masazom i onda mijrnjala polozaje dojenja da mala izvuce. Netko je spominjao uzv mozga. Kad se to radi uopce? Nama je prvo cijepljenje i drugi pregled pedijatra tek krajem 9mj., pa cu patronaznu pozvati par puta nek nas dode vagnuti i pogledati. Super je zenska stvarno.
Uzv mozga se ne radi svim bebama, samo po potrebi na temelju nekih indikacija.
sta se ne radi uzv glave u rodilistu svim bebama?a spomenu ga samo ako jw potrebno radi necega ponovo raditi?tako sam ja shvatila payronaznu kad sam pitala nws vezano za glavu.rekla jw nw brinite uzv glave jw napravljen u rodilistu...
btw jel vasa zlata kad ih stavite na trbuh traze sisu mi polizemo dobro polizemo plahtu od trazenja
sta se ne radi uzv glave u rodilistu svim bebama?a spomenu ga samo ako jw potrebno radi necega ponovo raditi?tako sam ja shvatila payronaznu kad sam pitala nws vezano za glavu.rekla jw nw brinite uzv glave jw napravljen u rodilistu…
btw jel vasa zlata kad ih stavite na trbuh traze sisumi polizemo dobro polizemo plahtu od trazenja
Prvi glas, mislim da ne. Bilo bi negdje naznaceno na otpusnom pismu, kao ona pretraga za sluh, nesto bi moralo pisati.
Nama nit je tko spominjao uzv glave nit je igdje sto napisano. Pretpostavljam da to rade samo po potrebi.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro ☺
Mi izasli jutros malo po gradu đir i na kavu. Beba uziva u kolicima. Spava cijelo vrijeme ☺
Jucer smo imali prvi dan da nije kakala. Cijeli dan je stenjala i po noci. Jutros je bila puna pelena i sad valjda nadoknađuje san.
Pusa svima 😘😘
Hej curičke
Moj beban i ja smo na odmoru u slavoniji, pa uzivam u nekuhanju i nespremanju 😎, samo skitamo okolo, sve mi je blizu i sve mozemo pjehe, a ne ko u zg. 😁
Mislim da je pomalo uspostavio neki ritam spavanja, navecer zaspe izmedu 8 i 9 i uz budenja za jelo spava do 10-11. Oko sat vremena nakon budenja i navecer oko 6, 7 ima krace spavance od pol sata, sat, a popodne oko 2 ima duze spavanje, nekad odvali i po 3 sata. Ali jos uvjek nije beba koja ce sama zaspati, nego se ja moram polomiti oko uspavljivanja i to cim skuzim umor inace nastane frka.
Nadam se da ste mi vi sve dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji