Drage mame koje dojite kako rješavate pitanje odjeće "za dojenje"? Majica, svečanih haljina?? Ne mogu ništa pronaći da je praktično osim majica na britelice, a hitno mi treba nešto. 😣
Ja sam za krstenje imala haljinu na bretele i gumbiće do ispod cica i preko sam obukla bolero da budem pristojna. A vidila sam sad i lijepih kombinezona svecanih, jedan mi je zapeo za oko, dolje su crne kao hlace,a gore bijelo bez rukava onako kao na preklop, mislim da bi se to dalo razmakniti. Al ne sjecam se di sam vidila, mozda u mangu

Gumbek, i ja :) kamo idete? mi idemo 5.8. I bas me zanima kako ce to izgledati prosli put je bio bas mali i sisa mu je bila top, a i vrijeme je bilo vjetroviti non stop.
Idemo na dugi otok 🌴
Bili smo vec dva puta ove godine, al preko vikenda, sestra i sogi imaju stan na moru, al se nismo kupali, klincima je voda bila definitivno prehladna, malom pogotovo, a ja nisam iz solidarnosti jer neznam ko bi malu zadrzao van mora da sam ja usla.
Uzivali smo u prirodi i bas odmarali.
Drage mame koje dojite kako rješavate pitanje odjeće "za dojenje"? Majica, svečanih haljina?? Ne mogu ništa pronaći da je praktično osim majica na britelice, a hitno mi treba nešto. 😣
Kosulje/ bluze s gumbima na suknju/hlace, ima sad dosta haljina na kopcanje, one tipa kosulja i na tu foru.
Ili potkosulja na bretele pa preko nesto sto bi dizala gore, potkosulju spustim preko cice i opet dobro, nije bas za vrucine prakticno, al u klimatiziranom ili kad malo zahlafi meni okej
Sad su moderne haljine i košulje/majice s gumicom oko ovratnika. Samo povučeš ovratnik prdma dolje, a tetru provučeš ispod naramenice grudnjaka da baš cijela cica ne zuji.

mi smo u restoranu dobili sobu na koristenje pa smo sve mame tamo u miru motale guze, hranile bebe, odmarale noge :D

Hvala na prijedlozima. 🤗 sve mi je jasno samo što nikako da nađem to što mi treba. 😥 kako ste vi? Bebice? Nama je prvih mjesec dana bilo baš zahtjevno, nije se odvajala od prsa, ali sad nam je već puno lakše. Nadam se da će tako i ostati. 😊 Ima i puno manje grčeva pa i plača i nervoze. Mislim da se puno bolje kužimo i prepoznajemo potrebe. 🤗❤
kakve su dnevne rutine vasih bebaca? Mi smo napunili tri mjeseca i polako princ slaze dnevnu rutinu. Nismo mu za dan nikad nametali nesto, samo ga ucili dan/ noc. :)
A sada ima popodnevni spavanac od 2, dva i pol sata. vec dugo nije tako dugo spavao po danu u komadu i da nije na rukama :) :)

Hej mamice. Ja imala par dana drame sa muzem, sad se smirilo. Ponekad se pitam na kojoj on planeti zivi 🙄 obavila ginekoloski pregled, sve super, imala sam i prvu mengu, a pao je i prvi sex jucer hahaha onaj pomirdbeni hehe i nista me zacudo nije bolilo bas sam uzivala i napokon se osjecala ko zena 😁
Ja sam nasla u hm i ca par haljina na gumu sto kaze Yra, samo spustim jednu stranu i ide cica van i pokrijem se tetrom. Cura mi je napokon pocela spavati po 4-5 sati u komadu noc i to mi je super. Muce nas jos povremeno grcici i jutarnja probava ali super je to kako je bilo. Cekam 6.8.da mi se patronazna vrati sa GO, pa da mi ju dode vagnuti. Ak vidim da mi raste i da mi je sve teza. Kad ju vagnem sa sobom ima 4400g i vjerujem da je to tu negdje. Jako je narasla, prvih mjesec 6cm a i sad u 20dana mislim da je jos bar 3 jer mi je na broju 62 sada. 😊 Mi se dizemo iz kreveta oko 8:30, papamo oko 9 pa se igramo, pa nosimo, pa papamo opet, presvlacimo i onda ju nekad uspijem uspavat izmedu 11 i 1 na pola sata, pa opet oko 3, a onda oko 5 znamo u setnju koju prespava najcesce, znaci nekih sat i pol, kupanje u 8, spavanje izmedu 9 i 10, najcesce 9:30. Tako nam je zadnjih 10 dana. E sad da li je to vec neka rutina, neznam. Na more cemo 8.9., Losinj, i jedva cekamo. Drugi pregled kod pedijatra imamo 24.9., i tad cemo dobiti tek prvo cjepivo. Potrefio se go od pedice i nas jbga.

mi idemo sutra na cijepljenje, ako dr ne odluci drugacije jer se nosic nesto javlja. jedva cekam znat tocne mjere i tezinu bebe :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji