Što se šetnje tiće, ako se probudimo ujutro Onda cim se napapa, 7- 8,a ako smo lijeni i spavamo onda navecer poslje 5-6 do 8, pol 9, jer su kasnije komarci,a skokovi....... Ima post od prije par dana mene u skoku😂 Luda žena. Prođe iako misliš da će trajati zauvijek. Danas bebolino ima 3 mj, da mi je netko prije rekao da će buđenje svaka 2 sata trajati toliko kratko... Ja sam se tješila da ću se za 2-3 godine naspavati tek. Neki dan sam skužila da sam mu krivo stavljala rukice i da zbog toga nije dugo držao glavu gore, već sam se sva izbedirala
Ili sam u krivu? Ok na ovo slici baš ima šake blizu,Ali sam negdje vidjela da mu laktovi moraju biti u ravnini s ramenima, a ja sam ga stavljala kako mi je patronažna pokazivala, laktove van
Recite ako griješim da ispravno vježbamo :)
Povuci sake prema van, da su ispred lica, zamisli si da lezi na trbuhu i da hoce uhvatiti rukom igracku koja stoji ispred njega
http://www.poliklinika.org/home.aspx?Id=1&Type=2&IdLang=2
Evo pogledaj u ovoj tablici polozaj ruku na slici pod 3 mjeseca
Može slike vaših bebica kad su na trbuhu,
ni ovo mi se
Ne cini bas ok, idemo na youtube 😂
Može slike vaših bebica kad su na trbuhu,
ni ovo mi se
Ne cini bas ok, idemo na youtube 😂
Savjet br 1, tvrda podloga, puzzle, baby gym, u slucaju da nemas stavi veliki rucnik za plazu na tepih i bebu na to.
Krevet i tvrda povrsina su nebo i zemlja za njih za vjezbanje motorike.
Slobodno izvuci sakice jos prema naprijed, ko da se beba proteze i pokusava nesto dohvatiti.
Ko na prvoj slici, druga slika je ono sto slijedi, a to je dizanje gornjeg dijela trupa oslanjajuci se na sake
Joj ja sboju nista ne stavljam da vjrzba glavicu, moram poce5. Nemajka. Ak stakno se odize sa rukicama od nas i glavu baca iza kad ju drzimo, hoce cura razgledavat haha To mi je sad malo postao problem kod podrigivanja, nece se naslonit 😅
Jucer nam je bio super dan, bas sam komentitala kako nema vise plakanja iz petnih zila. E pa ima! Jutros ili na rukama ili ce vristati. Ali dan je tek poceo, stigne se jos popraviti 😊 Klasa optimist 😂😂
Ja ju stavim na stomak, ali nije nimalo zadovoljna tim polozajem. Mozda izdrzi koju minutu, a onda plakanje postaje sve glasnije.
Idemo u daljnje borbe danas! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji