Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    25. Srpanj 2018. 10:59

Što se šetnje tiće, ako se probudimo ujutro Onda cim se napapa, 7- 8,a ako smo lijeni i spavamo onda navecer poslje 5-6 do 8, pol 9, jer su kasnije komarci,a skokovi....... Ima post od prije par dana mene u skoku😂 Luda žena. Prođe iako misliš da će trajati zauvijek. Danas bebolino ima 3 mj, da mi je netko prije rekao da će buđenje svaka 2 sata trajati toliko kratko... Ja sam se tješila da ću se za 2-3 godine naspavati tek. Neki dan sam skužila da sam mu krivo stavljala rukice i da zbog toga nije dugo držao glavu gore, već sam se sva izbedirala

m-mama
    25. Srpanj 2018. 11:01

Ili sam u krivu? Ok na ovo slici baš ima šake blizu,Ali sam negdje vidjela da mu laktovi moraju biti u ravnini s ramenima, a ja sam ga stavljala kako mi je patronažna pokazivala, laktove van

m-mama
    25. Srpanj 2018. 11:01

Recite ako griješim da ispravno vježbamo :) 

25. Srpanj 2018. 11:12

m-mama

Recite ako griješim da ispravno vježbamo :)

Povuci sake prema van, da su ispred lica, zamisli si da lezi na trbuhu i da hoce uhvatiti rukom igracku koja stoji ispred njega

25. Srpanj 2018. 11:14

http://www.poliklinika.org/home.aspx?Id=1&Type=2&IdLang=2 
    Evo pogledaj u ovoj tablici polozaj ruku na slici pod 3 mjeseca

m-mama
    25. Srpanj 2018. 14:21

Može slike vaših bebica kad su na trbuhu, 

Nisam baš
    Nisam baš

ni ovo mi se
    Ne cini bas ok, idemo na youtube 😂

25. Srpanj 2018. 14:27

m-mama

Može slike vaših bebica kad su na trbuhu,
    ni ovo mi se
    Ne cini bas ok, idemo na youtube 😂

Savjet br 1, tvrda podloga, puzzle, baby gym, u slucaju da nemas stavi veliki rucnik za plazu na tepih i bebu na to. 
    Krevet i tvrda povrsina su nebo i zemlja za njih za vjezbanje motorike. 
    Slobodno izvuci sakice jos prema naprijed, ko da se beba proteze i pokusava nesto dohvatiti. 

25. Srpanj 2018. 14:29

Ko na prvoj slici, druga slika je ono sto slijedi, a to je dizanje gornjeg dijela trupa oslanjajuci se na sake

Honey
    26. Srpanj 2018. 02:20

Joj ja sboju nista ne stavljam da vjrzba glavicu, moram poce5. Nemajka. Ak stakno se odize sa rukicama od nas i glavu baca iza kad ju drzimo, hoce cura razgledavat haha To mi je sad malo postao problem kod podrigivanja, nece se naslonit 😅

Sarita_00
    26. Srpanj 2018. 09:59

Jucer nam je bio super dan, bas sam komentitala kako nema vise plakanja iz petnih zila. E pa ima! Jutros ili na rukama ili ce vristati. Ali dan je tek poceo, stigne se jos popraviti 😊 Klasa optimist 😂😂 
    Ja ju stavim na stomak, ali nije nimalo zadovoljna tim polozajem. Mozda izdrzi koju minutu, a onda plakanje postaje sve glasnije. 
    Idemo u daljnje borbe danas! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.