Nakon što preživiš te prve skokove u ravoju shvatiš koliko si jaka i stabilna.
Moram priznati da mi je najgori bio onaj s 3 dana…ležiš u krevetu nakon carskog, ne možeš se normalno kretati, sve te boli, beba je na onim f.cking uskim krevetima s tobom, cijelo vrijeme visi na cicibi zabacuje glavicom jer si pokusava navuci mlijeko, idiotske posjete u sobi od 15-16, ti krvariš i ostavljaš fleke, a cimeričin tetak, devijantni voajerski retardant snima s mobitelom bebu, tetku, mamu, tatu, rodilju i pazi sad ovo- kumove, jbn kumove(!) i ne kuži da je tebi tako loše i da si na rubu suza. Ne kužim koja je budsla dozvolila posjete u sobu rodilja!
Hahah. A kaj bi vi rekle da ste rodile u Njemackoj. Tamo cjeli dan su posjete. Mozes bit od jutra do mraka cak ti daju da muz ostane preko noci. Na porodu takoder ak zelis moze ih bit sto hahah.. meni je sestra prvi dan rekla,a i bila sam samo jedan dan, da zasto nejdem van sa bebom nego sam cijeli dan u sobi hahahah.. od cimerice su se izredali svi, bila je njemica, od bake, djedova, striceva, strina, prijatelja i prijateljica. Ja sam u soku bila. I to su tamo bili cjeli dan. To je tu sve pod normalno.. i ti nemozes nikome nista zabranit hahah. Ludi su..
A sto se tice prehlade kod tak male bebe najbolje ic kod pedijatra. Mi imamo 3 mj i od jucer kaslja, zvala doktora i u 4 imamo termin..
ja sam svima govorila da ne želim nikog u bolnici, smješno mi je, o čemu bi i pričali, ionak smo sve telefonski obavili i preko video poziva jer sam bila sama u sobi. Kod nas rodilje izlaze, a bebe nose da ih vide preko stakla, zadnjih par dana kad sam dobila cimericu i oporavila se bi izašla za 5minuta za si uzmem stvari koje bi mi donjeli. Tako je i najbolje, mama i beba moraju imati apsolutni mir prvih dana, a i tjedana. Ne možeš osluškivati bebu i biti 100 posto posvećen ako ti netko odvlači pažnju. Prve goste smo dobili nakon mj dana, i to mi je bilo prebrzo. I dan danas mi je najljepse nekud otici ili da netko dode kad on spava, nit mogu razgovarati nit se mogu skoncentrirati na bebu. Nekako mi je to Zbrda z dola.
ja sam svima govorila da ne želim nikog u bolnici, smješno mi je, o čemu bi i pričali, ionak smo sve telefonski obavili i preko video poziva jer sam bila sama u sobi. Kod nas rodilje izlaze, a bebe nose da ih vide preko stakla, zadnjih par dana kad sam dobila cimericu i oporavila se bi izašla za 5minuta za si uzmem stvari koje bi mi donjeli. Tako je i najbolje, mama i beba moraju imati apsolutni mir prvih dana, a i tjedana. Ne možeš osluškivati bebu i biti 100 posto posvećen ako ti netko odvlači pažnju. Prve goste smo dobili nakon mj dana, i to mi je bilo prebrzo. I dan danas mi je najljepse nekud otici ili da netko dode kad on spava, nit mogu razgovarati nit se mogu skoncentrirati na bebu. Nekako mi je to Zbrda z dola.
Tako je, a i prvih dana i tjedana me nije nitko ni zanimao osim djece i muza.
A iskreno ni ne znam o cemu bi pricala u bolnici iza poroda s tetkom i babom, ono porod je bio super, beba je bas slatka i zamisli samo spava i jede mozemo i telefonom rijesit.
Meni je presmjesno kad mi se netko ispricava sto je tek sad dosao u babinje haha a ja si mislim ma mogli ste i za 3 mj sta se mene tice, cim kasnije to bolje.
Ja sam bila sama u sobi, a ni nije mi imao tko doci osim muza. On bi dosao tek kad je vrijeme posjeta, ali bi ostao duze. Mozda bi sve zajedno bio sat vremena. Tako da nit smo mi ikome smetali, nit je itko nama smetao, a opet nismo ni pretjerivali da je cijeli dan kod nas. Dosad su nam samo bake i djedovi bili u gostima, ali njih ne racunam kao goste. Danas nam tek dolaze prvi pravi gosti, a njoj ce sutra 2 mjeseca.
Kak je to vrijeme brzo proslo. Kao da su me neki dan ostavili u bolnici!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Book curee!
Evo i nas nakon dugo dugo vremena:) nisam stigla sve citat, preletila sam slike i bebe su vam divne😍😍 Mi se dobro snalazimo,cicali smo do prije 3 dana rekreativno, a sad nazalost i to prestalo. Ali bebonja raste lijepo, vec smo na 62 cm, on je predivna i prevesela beba koja obozava ljude. U petak idemo na more pa nakpn toga malo u zelenilo u Sloveniju. Purovanja super podnosi, ritam neki nemamp,malo se cesce budimo po noci,ali se mama naucila funkcionirat i umorna:) jedan osmjeh je dovoljan da se sve zaboravi:) kukice danas snimali, sve je super, u prvom mjesecu narasli 5 cm i dobili kilu:) cijepljenje nakon godisnjeg!
Pusamo vas sve moj mali hahar i ja
[/url
Haha Yra bas si me nasmijala sa postom o posjetama, a svaka je na mjestu 😁 Mene je nerviralo i zivkanje stalno na telefon, nisam se javljala, bas mi je smetalo a tko nije mogao razumijeti njegov problem. A Ivana ovo za njemacku nisam znala, koma, al oni su inace tak da nemas intimu. Nama prvi gosti bili sad u subotu, sve drugo bi mi stvarno nilo prerano. Petrelli i mene zanima kako si zakljucila da jje grlobolja u pitanju? Zrinchy hahar je zakon 💙 drago mi je da uzivate tako. Ljubomorna sam na sve koje idete na more. Mi cemo se morati jos strpitiii...
Jutrooooo. Ima li budnih? ☕🥃☕🥃☕🥃☕
Ja neznam vise sta bi jela ni kuhala. Danas mislim punjene paprike. Ako cu imati snage, sinoc kasno isla spavati a N je imala neku ludu noc. Nikako da se naucim da mama ide spavati kad i beba 🙄 Pa sam bas rekla jucer muzu hB da dojim, jer jucer cijelu vecer struju nismo imali, a nemam plin, pa sad ti vidi.. a cesto nam tu zna krepat struja, seloooo 🤔 kad idete sa bebama u setnju kad su ove vrucine? Moja mala je pocela trazit i drugu sisu. Do sad nije bilo tak. Normalno veca je i vidim po kolicini u peleni da sad stane toga u zeludac i crijeva. Danas je toliko toga bilo da je propustila pelena i procurilo mi na krevet 🙈 al srecom samo na posteljinu. Krece psihicka priprema pred skok 9tj. 😁 kak veli Yra, sto nss ne ubije to nas ojaca 💪 ili spremi u ludnicu 🤪😜
Jutrooooo. Ima li budnih? ☕🥃☕🥃☕🥃☕
Ja neznam vise sta bi jela ni kuhala. Danas mislim punjene paprike. Ako cu imati snage, sinoc kasno isla spavati a N je imala neku ludu noc. Nikako da se naucim da mama ide spavati kad i beba 🙄 Pa sam bas rekla jucer muzu hB da dojim, jer jucer cijelu vecer struju nismo imali, a nemam plin, pa sad ti vidi.. a cesto nam tu zna krepat struja, seloooo 🤔 kad idete sa bebama u setnju kad su ove vrucine? Moja mala je pocela trazit i drugu sisu. Do sad nije bilo tak. Normalno veca je i vidim po kolicini u peleni da sad stane toga u zeludac i crijeva. Danas je toliko toga bilo da je propustila pelena i procurilo mi na krevet 🙈 al srecom samo na posteljinu. Krece psihicka priprema pred skok 9tj. 😁 kak veli Yra, sto nss ne ubije to nas ojaca 💪 ili spremi u ludnicu 🤪😜
Mozda ti trazi drugu sisu da dobije opet malo vodenastog nakon masnog mlijeka.
Ja sam to skuzila po svom kad je jako vruce, pojede i onda trazi jos malo iz druge valjda samo za žeđ.
Mi u setnju idemo ujutro uglavnom, između 8 i 9.30, radi male da se moze poigrat a da ju ne moram mazati sa zastitnim faktorom odmah ujutro. A posljepodne kako kad, nekad odemo ali tek iza 6, nekad nam dodje netko u goste, nekad mi odemo i tako, imamo par prijatelja koji imaju kuce i dvorista pa se sad najvise s njima volimo druziti 😂
E Gumbek moze i to biti, malo za žeđ poslije obroka. A mozda je i porastaso apetit, vidjet cemo. Samo se nadam da ce biti mlijeka dosta. Sad mi je lijepo dojenje, nije stalno na sisi iako trazi svakih sat i pol ili dva al uzivamo. Mi se ujutro tek budimo u 8:30, pa kakanje i presvlacenje, papanje u 9 tak da prije pol 10 ne mozemo van a njoj se najcesce igra oko pol 10 - 10. Al probat cu umjesto igre u setnju, jer navecer se kupsmo vec u 8 pa onda ne mozemo van, a mislim si jel joj prevruce ak odemo na 27-28 stupnjeva oko 5-6. E Gumbek i mi bi ti bili onda dobri sa kucom i dvoristem 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji