Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    21. Srpanj 2018. 21:18

Su cure stavile post...* ne znam tipkati. 

yra
    21. Srpanj 2018. 21:23

Panda, vemu sluze vetrovne kapljice?

Frajla
    22. Srpanj 2018. 06:09

yra

Panda, vemu sluze vetrovne kapljice?

Pretpostavljam za vetrove 😉 olitiga prdenje 😁

22. Srpanj 2018. 08:42

panda102

Da Gumbek bas na fejsu su ti cure stavile. Ne znam ja mislim da cu izmedju 5-6 mjeseca nesto poceti davati ako bude dozivljavala uopce. Kako si ti?

Ja planiram sa 6 mj, sad par dana prije ili kasnije nije neka bitna stavka.
    I ne veselim se ni najmanje, tolike drame sam sa curom imala da me sve strah da se ne ponovi nesto slicno.
    Inace smo super, ima boljih dana, ima malo losijih, al onda se smijem sama sebi i djeci i muzu  okrenemo na crni humor pa se progura.
    Jedva cekam iduci vikend da idemo na more. 

m-mama
    22. Srpanj 2018. 09:08

Gumbek, i ja :) kamo idete? mi idemo 5.8. I bas me zanima kako ce to izgledati prosli put je bio bas mali i sisa mu je bila top, a i vrijeme je bilo vjetroviti non stop.

• LilyVanily
    22. Srpanj 2018. 10:56

Drage mame koje dojite kako rješavate pitanje odjeće "za dojenje"? Majica, svečanih haljina?? Ne mogu ništa pronaći da je praktično osim majica na britelice, a hitno mi treba nešto. 😣

Frajla
    22. Srpanj 2018. 11:19

LilyVanily

Drage mame koje dojite kako rješavate pitanje odjeće "za dojenje"? Majica, svečanih haljina?? Ne mogu ništa pronaći da je praktično osim majica na britelice, a hitno mi treba nešto. 😣

Ja sam za krstenje imala haljinu na bretele i gumbiće do ispod cica i preko sam obukla bolero da budem pristojna. A vidila sam sad i lijepih kombinezona svecanih, jedan mi je zapeo za oko, dolje su crne kao hlace,a gore bijelo bez rukava onako kao na preklop, mislim da bi se to dalo razmakniti. Al ne sjecam se di sam vidila, mozda u mangu

22. Srpanj 2018. 12:44

m-mama

Gumbek, i ja :) kamo idete? mi idemo 5.8. I bas me zanima kako ce to izgledati prosli put je bio bas mali i sisa mu je bila top, a i vrijeme je bilo vjetroviti non stop.

Idemo na dugi otok 🌴
    Bili smo vec dva puta ove godine, al preko vikenda, sestra i sogi imaju stan na moru, al se nismo kupali, klincima je voda bila definitivno prehladna, malom pogotovo, a ja nisam iz solidarnosti jer neznam ko bi malu zadrzao van mora da sam ja usla. 
    Uzivali smo u prirodi i bas odmarali. 

22. Srpanj 2018. 12:48

LilyVanily

Kosulje/ bluze s gumbima na suknju/hlace, ima sad dosta haljina na kopcanje, one tipa kosulja  i na tu foru.
    Ili potkosulja na bretele pa preko nesto sto bi dizala gore, potkosulju spustim preko cice i opet dobro, nije bas za vrucine prakticno, al u klimatiziranom ili kad malo zahlafi meni okej

m-mama
    22. Srpanj 2018. 13:09

Definitnivno košulju s dubokim kopčanjem, najjednostavnije :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.