Da malo vidite moju curu. 💕 Sutra cemo zvati patronaznu da provjerimo koliko je dobila jos. Ja zadoboljna, vidim da se zaokruzila 😁

Ja sam pod dojmom cijeli dan jer je moj dijete predobro danas, uživamo. Jucer sam imala noćno čišcenje, sve sam opeglala , veš pokupila i danas cijeli dan bez brige, samo sam rucak na brzinu skuhala. Sutra idemo na uzv mozga. Mene zanima vaš dan, otprilike, znam da rijetko tko ima rutinu al otprilike.
Ja prijepodne spavam koliko uspijem, onda ga okupam, a ostatak dana ljenčarimo, i gledam tv, pospremim tu i tamo, skuham ako stignem, i ve. Je 5-6
Pa odemo malo ili van, ili na balkon, ili kod bake. U međuvremenu kad je dobar stavljam ga na trbuh, ne bas odmah nakon jela, neki dns sam ga masirala, bas mu je godilo. Razgovaramo puno( tj ja imam monologe 😂), a u međuvremenu puno puno sisamo 😂❤️❤️❤️

Joooj Honey, M-mama jako su vam slatke bebice 💞 Honey tvoja djeluje jako nježno, a M-mama tvoj je mali pozer, tak i mene moja često ozbiljno gleda, a danas čak nikako da mi se nasmiješi, valjda se durila na mene jer ju nisam nosala za uspavljivanje nego smo trenirale da samostalno zaspi u kinderbetu.
Honey - kod nas se prorjedilo sisanje. Neki dan prošli tjedan je bilo svega 5 hranjenja u 24 sata, s time da su hranjenja trajala po 10-15 min (ja ju odvojim od bradavice kad vidim da jako rijetko gutne) osim večere pred spavanje od pol sata, a čak ni ta hranjenja nisu bila na neko posebno traženje tj. nije baš djelovala da je jako gladna, nego kao da bi mogla još bez hrane. I onda je došlo okruglih 3 mjeseca i zadnjih dana jede češće tj. na 3-4 sata i imali smo nekoliko nemirnih noći uz plinove pa sada natrag zadnja 3 dana dajem malo Espumisana i bolje je.

jutro! princ je do mjesec i po samo spavao i jeo, kuca je blistala, a ja radila sve pa i domacu tjesteninu. A onda kako je sve vise budan sve je vise bio na rukama. :D nocima je divan, jedno budjenje. :) a po danu, ovisi od dana. Al uglavom puno igranja, nosenja, kad nije vruce setnji, mazenja... kuham jednostavna jela, peglam jednom u tjednu, a cistim svaki dan po malo. :)

Jutro! Kako su vam slatke bebice. 😍 sad je bas gust jel? Meni barem je.. od bebe koja stalno kmeci i vidi na sisi.. sad je bubica( nadam se da se nisam urekla🤦🏻♀️).
Mi smo obavili drugu pikicu prekjucer. Bas je bila hrabrica.. nije ni zaplakala💪🏽. Ja skoro😆. Uglavnom, kak na moru s njima...? Stavljati ili ne? Uopce ne znam sto bi smila, sto ne...🤷🏻♀️ Ja se iskreno premisljam da li da idemo.. mislim da bi mi to bio vise stres nego odmor. Ne podnosi bas sjedalicu.. ne za kako bi se dovukli uopce..
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Hej evo nas.
Joj samo doji hahahahah
Od proslog cet je dobila 200g. Skoro smo na 4kg 😍 3970g.
Jucer smo isli malo u soping.
Super spava. U 10 idemo spavati. Spava do 4. Pa onda do6-7. Onda malo grcevi. I onda potegne jos do 9-10. Zavisi od dana hahahaa
Tokom dana je nervozna. Spavala bi al joj sve zanimljivo. Sisaaa skoro 10 sati od 12. Sve znate. Nit ima rucka nit ista.
Ponekad mislim zar sam toliko nesposobna pa se ona ne moze najest u pola sata pa se igrat ili spavati ostalih 2 sata. Al hajd sta da radim. Narast ce 💕💕

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji