Drage mame koje dojite kako rješavate pitanje odjeće "za dojenje"? Majica, svečanih haljina?? Ne mogu ništa pronaći da je praktično osim majica na britelice, a hitno mi treba nešto. 😣
Sad su moderne haljine i košulje/majice s gumicom oko ovratnika. Samo povučeš ovratnik prdma dolje, a tetru provučeš ispod naramenice grudnjaka da baš cijela cica ne zuji.
mi smo u restoranu dobili sobu na koristenje pa smo sve mame tamo u miru motale guze, hranile bebe, odmarale noge :D
Hvala na prijedlozima. 🤗 sve mi je jasno samo što nikako da nađem to što mi treba. 😥 kako ste vi? Bebice? Nama je prvih mjesec dana bilo baš zahtjevno, nije se odvajala od prsa, ali sad nam je već puno lakše. Nadam se da će tako i ostati. 😊 Ima i puno manje grčeva pa i plača i nervoze. Mislim da se puno bolje kužimo i prepoznajemo potrebe. 🤗❤
kakve su dnevne rutine vasih bebaca? Mi smo napunili tri mjeseca i polako princ slaze dnevnu rutinu. Nismo mu za dan nikad nametali nesto, samo ga ucili dan/ noc. :)
A sada ima popodnevni spavanac od 2, dva i pol sata. vec dugo nije tako dugo spavao po danu u komadu i da nije na rukama :) :)
Hej mamice. Ja imala par dana drame sa muzem, sad se smirilo. Ponekad se pitam na kojoj on planeti zivi 🙄 obavila ginekoloski pregled, sve super, imala sam i prvu mengu, a pao je i prvi sex jucer hahaha onaj pomirdbeni hehe i nista me zacudo nije bolilo bas sam uzivala i napokon se osjecala ko zena 😁
Ja sam nasla u hm i ca par haljina na gumu sto kaze Yra, samo spustim jednu stranu i ide cica van i pokrijem se tetrom. Cura mi je napokon pocela spavati po 4-5 sati u komadu noc i to mi je super. Muce nas jos povremeno grcici i jutarnja probava ali super je to kako je bilo. Cekam 6.8.da mi se patronazna vrati sa GO, pa da mi ju dode vagnuti. Ak vidim da mi raste i da mi je sve teza. Kad ju vagnem sa sobom ima 4400g i vjerujem da je to tu negdje. Jako je narasla, prvih mjesec 6cm a i sad u 20dana mislim da je jos bar 3 jer mi je na broju 62 sada. 😊 Mi se dizemo iz kreveta oko 8:30, papamo oko 9 pa se igramo, pa nosimo, pa papamo opet, presvlacimo i onda ju nekad uspijem uspavat izmedu 11 i 1 na pola sata, pa opet oko 3, a onda oko 5 znamo u setnju koju prespava najcesce, znaci nekih sat i pol, kupanje u 8, spavanje izmedu 9 i 10, najcesce 9:30. Tako nam je zadnjih 10 dana. E sad da li je to vec neka rutina, neznam. Na more cemo 8.9., Losinj, i jedva cekamo. Drugi pregled kod pedijatra imamo 24.9., i tad cemo dobiti tek prvo cjepivo. Potrefio se go od pedice i nas jbga.
mi idemo sutra na cijepljenje, ako dr ne odluci drugacije jer se nosic nesto javlja. jedva cekam znat tocne mjere i tezinu bebe :)
Kod nas jos nema neke rutine... Ali postaje lakse polako. Konacno odspava i po danu po pola sata, sat, kako kad. Puno vremena provodimo u smijanju, lamatanju rukama i nogama, mazenju, pricanju. Ok, ja imam monologe, a ona povremeno proizvodi razne zvukove 😁 Najbitnije je da smo smanjili kolicinu plakanja i sisanja. A sad smo se vec i nas dvije malo bolje slozile ☺
Kod pedijatra idemo 2.8., trebala bi tada i cjepivo dobiti. A jedva cekam pregled da vidim koliko je narasla. Vazemo se najprije ja sama, pa s njom i na otprilike 5500 g je. Po tome je dobila oko 1000 g od zadnjeg pregleda 😁 Ja zadovoljna! Za prvih mjesec dana je narasla 3 cm, a cini mi se da je sad narasla vise. Raste naocigled i mijenja se iz dana u dan!
Cekamo da prode pregled i nadamo se da ce se more jos malo ugrijati da i ona malo skvasi nogice 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi danas navrsili 3 mjeseca i sve super savrseno osim njezinog jela...
Mi smo
U krevetu prijepodne, dojenje /spavanje, onda je i njemu više dosta, pa je podne, nosanje, njihanje, nacicavanje, pjevanje, razgovori, vjezbanje, nema što nema, i onds oko 6/7/8 kad već zaspi i potegne 4 h, nocu vec par dana se budi svaka 4 h, i to je to, sad ocekujem iducih par dana mirno razdoblje 😂😂, to se zove zatišje pred buru. Sve u svemu, puuuuuno je lakše i manje intenzivno nego prva 2 mj, 3 sreća 😂
I da, sati i dani mi lete!!!! Doslovno, danas zadnje sam gledala
Na sat bilo je 4, i zove me netko i vec je bilo pola 7! Suludo, cinilo mi se kao da je proslo pol sata, nekad se i u danima pogubim 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji