Drage moje, lijep pozdrav. Trebam pomoć ;zanima me da li jednokratna pomoć za novorođenče ide iz državnog proračuna ili iz proračuna hzza? Uz djetetovu zdravstvenu dobila sam obavijest kako će jednokratna biti isplaćena sa slijedećom porodiljnom.Hvala na odgovorima.
koliko ja znam hzzo, al to je drzavno pa na kraju dodje na isto
Sad bas citam kako neka nova studija preporuca uvodenje kasica vec sa tri mjeseca. I uvodit alergene sa 6mj osim meda i gljiva.. tesko je to vise pratit.. mi cemo nazalost pocet dohranu sa 4mj , a zelja mi je bila iskljucivo dojit do 6mj al nazalost nista od toga.. s prvim sam isto od 4mj pocela uz dogovor sa pedijatrom..super je bio prihvatio. Nadam se da ce i ova mala seronja jel vise je to za poludit.. danas nije popila vise 4 deci cijeli dan… vaga pozaju plus 70 u tjedan dana.. jedva cekam da dode taj 4 mj..
Princ voli kroz dan popit koji ml vode na zlicu i bas sam neki dan razmisljala kako bi on bez problema "pojeo" nesto na zlicu. Zao mi je sto ti se zelja o dojenju nije ostvarila, a da probas sa ad? Nekako mi to djeluje laganije za mali zelucic nego dohrana.
Sad bas citam kako neka nova studija preporuca uvodenje kasica vec sa tri mjeseca. I uvodit alergene sa 6mj osim meda i gljiva.. tesko je to vise pratit.. mi cemo nazalost pocet dohranu sa 4mj , a zelja mi je bila iskljucivo dojit do 6mj al nazalost nista od toga.. s prvim sam isto od 4mj pocela uz dogovor sa pedijatrom..super je bio prihvatio. Nadam se da ce i ova mala seronja jel vise je to za poludit.. danas nije popila vise 4 deci cijeli dan… vaga pozaju plus 70 u tjedan dana.. jedva cekam da dode taj 4 mj..
Princ voli kroz dan popit koji ml vode na zlicu i bas sam neki dan razmisljala kako bi on bez problema "pojeo" nesto na zlicu. Zao mi je sto ti se zelja o dojenju nije ostvarila, a da probas sa ad? Nekako mi to djeluje laganije za mali zelucic nego dohrana.
Mi jesmo na ad, dojila sam 2 mj..pa se izdajala al vaga je slabo isla prema gore pa smo uveli ad. Al jede jako male kolicine pa nedobivam dovoljno. Doktor je rekao da mozda dohrana otvori apetit..tako mi je bilo i sa prvim dijetetom. Tek je onda poceo jesti..
Kako vaše bebe kakaju? Mi smo 1. Put 7 dana, zatim 10 dana, i danas nam je 7.dan
, dojena beba
Kako vaše bebe kakaju? Mi smo 1. Put 7 dana, zatim 10 dana, i danas nam je 7.dan
, dojena beba
Moja tri dana nije kakala. Isto je samo dojena.
Bude. Kad su takvi dani stavim joj jednokratnu pelenu jer to bude takva količina da je za nepovjerovati!
Jučer sam joj dala vode. Popila ju je kao da pije od rođenja! Stvarno je bilo vruće!
, dojena beba
Moja kaka svaki dan. Isto je dojena. Prije je bilo 6-7 puta na dan a sad 1-2 ali puno je veca kolicina. Izlazi nam van iz pelene ako odmah ne presvucemo.
Rekli su nam da je do 10 dana normalno za dojene bebe.
**bali te skokovi, sad sa 3, pa 6, 9, taman se riješiš jednog dođe drugi. Riješiš se skokova stignu zubi, nedaj bože temperature il neka bolest. Ovo mi je najturbentnija godina života, a kasnije ću mislit; najljepša. Da lako kad ću se sjećati samo lijepih trenutaka 😫 #ne mogu više
Moja sad kaka svaki dan a prije je 5. Ili 6.dan kakala. Mi sjednemo jest, nju u Nunu i eto je. Pokaka se hahahah svaki dan isto 😂
Mila 😍😍😍
Mene ledja bole joj uvijek nesto. Sad nam je bilo tako nevrijeme i led i vjetar ma strasno.
Spasile su me vetrovne kapljice. Nakapam na dudu i uguram u usta. Aj milineeeeee
Valjda su slatke pojma nemam tako da ako vam odbijaju dude nabavite ih 😂😂😂
https://super1.net.hr/emocije/nova-studija-tvrdi-da-bebama-treba-dati-kasice-vec-sa-tri-mjeseca-i-sad-svi-size-pedijatar-jovancevic-sve-nam-je-objasnio/
Da Gumbek bas na fejsu su ti cure stavile. Ne znam ja mislim da cu izmedju 5-6 mjeseca nesto poceti davati ako bude dozivljavala uopce. Kako si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji