Hahahah gledam i ja tu seriju. Kod nas i tak nema normalnog spavanja prije ponoci, pa mi dobro dode da si prikratim vrijeme dok dojim.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
mi smo krenuli svaku vecer gledat teoriju velikog praska, od 1.sezone. :)
Danas punimo 3mj. :) nocas se u kindicu okrenuo na bok i vratio na ledja...
Gledam po netu da uzmem neki brijač umjesto depilatora il da se stružem britvicom. Koristi koja od vas? Npr ovaj, ili neki phillipsov. Ne bi htjela kupiti neki da mi stoji u ormaru. Zašto ne postoje testeri? 😂
EveM i ostale cure koje se bojite odlaska na more, vjerujte da vam je lakse s bebom od par mj nego nagodinu kad vec budu hodali. Bebici je dovoljan rucnik u hladu i koja zveckica, mi smo curu znali okrenuti na trbuh i poslagat kamencice i cesere koje je ona onda gledala i rukicama dirala, od niceg napravis zabavu. A prosle godine je ona imala godinu i pol na moru, pa nije imala mira duze nego joj treba za sladoled pojest, non stop je okolo trcala, po tudjim rucnicima htjela hodat, tudje igracke uzimat i tako, plac je obiljezio svaki odlazak s plaze i recimo svako mazanje kremom je bila drama jer je zo nesto sto ne podnosi ni dan danas. Tako da ako imate priliku i zelju, odite ove godine, samo pametno birajte plaze gdje ima hlada. Ako vam bebe znaju zaspat u kolicima to je i prilika da s muzem na veceru odete, jer kad bebe prohodaju to je tesko izvedivo, bar u mom iskustvu
Potpisujem!! Puno je lakse ici sa malom bebom. Aj mi recite dal imate onaj umetak u jajetu za novorodencad, i kad se to mice?Nesjecam se kad sam prvome to maknula..
Mi imamo, ali ja se ne sijecam isto sto su nam rekli kad izvaditi. Zvoni mi brojka 6. Dal 6mj ili kg.ne znam :D
EveM i ostale cure koje se bojite odlaska na more, vjerujte da vam je lakse s bebom od par mj nego nagodinu kad vec budu hodali. Bebici je dovoljan rucnik u hladu i koja zveckica, mi smo curu znali okrenuti na trbuh i poslagat kamencice i cesere koje je ona onda gledala i rukicama dirala, od niceg napravis zabavu. A prosle godine je ona imala godinu i pol na moru, pa nije imala mira duze nego joj treba za sladoled pojest, non stop je okolo trcala, po tudjim rucnicima htjela hodat, tudje igracke uzimat i tako, plac je obiljezio svaki odlazak s plaze i recimo svako mazanje kremom je bila drama jer je zo nesto sto ne podnosi ni dan danas. Tako da ako imate priliku i zelju, odite ove godine, samo pametno birajte plaze gdje ima hlada. Ako vam bebe znaju zaspat u kolicima to je i prilika da s muzem na veceru odete, jer kad bebe prohodaju to je tesko izvedivo, bar u mom iskustvu
Potpisujem!! Puno je lakse ici sa malom bebom. Aj mi recite dal imate onaj umetak u jajetu za novorodencad, i kad se to mice?Nesjecam se kad sam prvome to maknula..
Mi imamo, ali ja se ne sijecam isto sto su nam rekli kad izvaditi. Zvoni mi brojka 6. Dal 6mj ili kg.ne znam :D
Imamo i mi, i nisam vadila tako nekako do 6 mj, al vise sam se vodila time da fizicki nije bila prerasla umetak, onako nekako bas joj je bila taman, fino bi popunila sjedalicu. Kad smo ga izvadili opet je jedno 2 mj nekako upadala u sjedalicu i djelovalo mi je sve nekako siroko i lamatavo dok ju opet nije pocela popunjavati.
Al ja sam po pitanju sjedalica bas freak, ja poludim kad vidim bebu od 10-11 mj okrenutu u smjeru voznje u sjedalici kategoriju vecoj od jajeta. A o djeci van sjedalica ne smijem ni pisat
gumbek onda bit ce da je mj. mi sad fino popunimo sjedalicu, kad preraste ide van umetak :D
Joj i ja sam osijetljiva. Proizvodjac nema ljetnu podstavu. Ja odbijam stavit univerzalnu. :D pa cak i tetricu.
gumbek onda bit ce da je mj. mi sad fino popunimo sjedalicu, kad preraste ide van umetak :D
Joj i ja sam osijetljiva. Proizvodjac nema ljetnu podstavu. Ja odbijam stavit univerzalnu. :D pa cak i tetricu.
Pa i ja vjerujem da je 6 mj, realno bebe se radjaju i s 4.5 kg, ko jedna nasa na temi, ne sjecam se cija, a ona moze vec za mjesec, mjesec i pol imat 6 kg.
I ja odbijam u jaje stavit ista sto nije original od proizvodjaca.
I maloj sam uvijek skidala jaknu zimsku u jajetu, nije najprakticnije, al sve za sigurnost.
Napokon malo literature za citati po noci 🎉🎉🎉
Honey, nama su podoji najcesce 8-10 minuta, rijetko kad je to duze, a i onda bude do 15. Po noci se prorijedilo, ali po danu najcesce jede svaka 2 sata. Jesu vam kukići dobro? Preslatka je nicole, na slici izgleda bas visoko, koliko je duga?
M-mama i Sarita, stvarno vasa dva slatkica malo lice 😊
Panda, nek se ti ne stignes oprati, al zato se Sarč ceri ko prava 😍
Na more mi ove godine ne idemo, imali smo neku opciju punog pansiona jako povoljno, a kako je to propalo odustali. O je jako zimogrozan i nebi ga mogla kupati, a i meni nije odmor ako moram kuhati, a moram zbog dojenja....
Umetak od sjedalice cu vaditi kada ne bude stao u njega. Iako je vec jucer kad smo se vozili dizo glavu i onda legne sa strane na to sto mu treba biti oko glave, neznam koliko puta sam mu namjestala glavu dok nije zaspo. Za nasu isto nema ljetna navlaka, pa mu ne stavljam nista. Gledam da se ne vozimo po velikim vrucinama i upalimo klimu na lagano.
Drage moje, lijep pozdrav. Trebam pomoć ;zanima me da li jednokratna pomoć za novorođenče ide iz državnog proračuna ili iz proračuna hzza? Uz djetetovu zdravstvenu dobila sam obavijest kako će jednokratna biti isplaćena sa slijedećom porodiljnom.Hvala na odgovorima.
Sad bas citam kako neka nova studija preporuca uvodenje kasica vec sa tri mjeseca. I uvodit alergene sa 6mj osim meda i gljiva.. tesko je to vise pratit.. mi cemo nazalost pocet dohranu sa 4mj , a zelja mi je bila iskljucivo dojit do 6mj al nazalost nista od toga.. s prvim sam isto od 4mj pocela uz dogovor sa pedijatrom..super je bio prihvatio. Nadam se da ce i ova mala seronja jel vise je to za poludit.. danas nije popila vise 4 deci cijeli dan... vaga pozaju plus 70 u tjedan dana.. jedva cekam da dode taj 4 mj..
Sortiraj odgovore
Najstariji