Joooj Honey, M-mama jako su vam slatke bebice 💞 Honey tvoja djeluje jako nježno, a M-mama tvoj je mali pozer, tak i mene moja često ozbiljno gleda, a danas čak nikako da mi se nasmiješi, valjda se durila na mene jer ju nisam nosala za uspavljivanje nego smo trenirale da samostalno zaspi u kinderbetu.
Honey - kod nas se prorjedilo sisanje. Neki dan prošli tjedan je bilo svega 5 hranjenja u 24 sata, s time da su hranjenja trajala po 10-15 min (ja ju odvojim od bradavice kad vidim da jako rijetko gutne) osim večere pred spavanje od pol sata, a čak ni ta hranjenja nisu bila na neko posebno traženje tj. nije baš djelovala da je jako gladna, nego kao da bi mogla još bez hrane. I onda je došlo okruglih 3 mjeseca i zadnjih dana jede češće tj. na 3-4 sata i imali smo nekoliko nemirnih noći uz plinove pa sada natrag zadnja 3 dana dajem malo Espumisana i bolje je.
jutro! princ je do mjesec i po samo spavao i jeo, kuca je blistala, a ja radila sve pa i domacu tjesteninu. A onda kako je sve vise budan sve je vise bio na rukama. :D nocima je divan, jedno budjenje. :) a po danu, ovisi od dana. Al uglavom puno igranja, nosenja, kad nije vruce setnji, mazenja... kuham jednostavna jela, peglam jednom u tjednu, a cistim svaki dan po malo. :)
Jutro! Kako su vam slatke bebice. 😍 sad je bas gust jel? Meni barem je.. od bebe koja stalno kmeci i vidi na sisi.. sad je bubica( nadam se da se nisam urekla🤦🏻♀️).
Mi smo obavili drugu pikicu prekjucer. Bas je bila hrabrica.. nije ni zaplakala💪🏽. Ja skoro😆. Uglavnom, kak na moru s njima...? Stavljati ili ne? Uopce ne znam sto bi smila, sto ne...🤷🏻♀️ Ja se iskreno premisljam da li da idemo.. mislim da bi mi to bio vise stres nego odmor. Ne podnosi bas sjedalicu.. ne za kako bi se dovukli uopce..
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Hej evo nas.
Joj samo doji hahahahah
Od proslog cet je dobila 200g. Skoro smo na 4kg 😍 3970g.
Jucer smo isli malo u soping.
Super spava. U 10 idemo spavati. Spava do 4. Pa onda do6-7. Onda malo grcevi. I onda potegne jos do 9-10. Zavisi od dana hahahaa
Tokom dana je nervozna. Spavala bi al joj sve zanimljivo. Sisaaa skoro 10 sati od 12. Sve znate. Nit ima rucka nit ista.
Ponekad mislim zar sam toliko nesposobna pa se ona ne moze najest u pola sata pa se igrat ili spavati ostalih 2 sata. Al hajd sta da radim. Narast ce 💕💕
More. Sta je more hhhhahahah pojma nemam kako bi s njom na more. Dvije lezaljke. Ona u sredini i ja skacem s desne na lijevu sisu. Mozda tako?
Samo ti nas Bozidarka potjeraj 😜
Student kod tebe obrnuto hahahh
M-mama tako oni nas nagrade jednim danom i onda sve vrate hhhhahaha meed je malisa 😍
Honey pusa za manekenku Nicole.
Bebe su da sve predivne :) :)
princ za sada super podnosi voznju tako da se nadamo da ce tako i ostati pa cemo u kolovozu na moru. Vev sanjam sebe, knjigu i lezaljku u zalasku sunca na pLazi. To je moj zen, moje punjenje baterija. Srecom pa mm ne voli more :D
Imate li vi tete cistacice? Ja opasno razmisljam o nabavci jedne kad krenem radit da mi dodje jednom tjedno/ jednom u dva tjedna sredit kucu. uz posao ionako cu imat premalo vremena za princa, mm i sebe
Ja citam, al mi nekak lijeno pisat 😂 Jer obavezno kad krenem pisat zavrsim za par sati.
Bebice su divne ❤❤ M-mama, tvoj i moja su mi bas nekako slicni. Bit ce slika, pa da vidis 😉
Nasi dani su svakakvi. Vise smo budni nego sto spavamo. Jedina konstanta su nam setnje od pola 7 do 8. Pokusala sam s kupanjem nakon toga i spavanje, ali bezuspjesno. Opet zaspi iza 11. Tako da sam odustala od toga. Od setnje do 10, pola 11 je sisanje, nakon toga kupanje. Tad vec i tata dode, pa joj da bocicu i ide na spavanje. Dobije izdojeno na bocicu, to sam ubacila da i muz ima neko povezivanje s njom. Inace on radi cijele dane i prakticki nema neki svoj trenutak s njom.
Razmak izmedu podoja nam varira od sat i pol do 2 i pol sata.
Tek zadnjih dana se sprijateljila s dudom, ali samo da se uspava. Kad zaspi ju ispljune. Evo sad bas pokusava zaspat, a ja drzim palceve da uspije, pa da i ja malo ubijem oko.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji