M-mama kod nas je noc u principu po barem 6 sati u komadu. Tako da se za dan ne smijem bunit uopce 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Joj NINA i moja. Spavala bi a nezna kako bas to. Djeca brinu za tvoju figuru hehe
Ja sam svoju bombonjeru sama smlatila 🤤. Ponudila sam dragom ako hoce jedno srce 🤣, nije htio, ko mu kriv. A iz njegove gajbe sam uzela par gutljaja 😁
Tema nam je zamrla skroz na skroz. Nigdje nikog, tu i tamo koji post. 😥
Slazem se, dajte pisite, vise nemam sta citati dok dojim 🤣
Ja nisam planirala dijete vodati pod trgovackim centrima, al sta ces, moram i ja nekad nesto kupiti, a ne mogu nigdje bez njega, pa je ispalo da smo do sada vec skoro u svakom jeli 😁
Danas smo bili u west gateu, rijesili su problem mama koje ne mogu piskiti od bebe - u prostoriji za dojenje imaju i wc 😉
Gdje ste mamiteeeee
Mi pomalo izlazimo iz skoka 6tj! Bilo je obo veselo razdoblje, borba sa kolikima, pa ti skokovi. Tjesim se jos onaj sa 9tj i onda mir do 3.mj? 🤔 🙈
Koliko svako su vam podoji? Msme koje samo dojite. Jel se to sta prorijedi kako su bebe vece? Ja sutra idem na prvi ginekoloski, mengu sam vec obavila prvu, a u petak snimamo kukice. Nadan se da ce sve skupa biti dobro. 🙏
Da malo vidite moju curu. 💕 Sutra cemo zvati patronaznu da provjerimo koliko je dobila jos. Ja zadoboljna, vidim da se zaokruzila 😁
Ja sam pod dojmom cijeli dan jer je moj dijete predobro danas, uživamo. Jucer sam imala noćno čišcenje, sve sam opeglala , veš pokupila i danas cijeli dan bez brige, samo sam rucak na brzinu skuhala. Sutra idemo na uzv mozga. Mene zanima vaš dan, otprilike, znam da rijetko tko ima rutinu al otprilike.
Ja prijepodne spavam koliko uspijem, onda ga okupam, a ostatak dana ljenčarimo, i gledam tv, pospremim tu i tamo, skuham ako stignem, i ve. Je 5-6
Pa odemo malo ili van, ili na balkon, ili kod bake. U međuvremenu kad je dobar stavljam ga na trbuh, ne bas odmah nakon jela, neki dns sam ga masirala, bas mu je godilo. Razgovaramo puno( tj ja imam monologe 😂), a u međuvremenu puno puno sisamo 😂❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji