Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    16. Srpanj 2018. 10:21

Ja sam jos na +8. Ne racunajuci visak od prije trudnoce. U hlace stanem, samo se skemba objesi preko. Majice su mi postale tijesne u gornjem dijelu. Nisu mi grudi nesto previse narasle, ali ocito malo to, malo sam se rasirila u ledima i eto... Secemo se svaki dan 4-5 km. Kako cesto cupkamo na lopti za pilates, napravim na njoj 5-10 trbusnjaka, ovisi kako se osjecam. To naravno, sa mojim "utegom" od 5 kg. Povremeno koji cucanj. Za pocetak dovoljno, kasnije cemo pojacavat tempo. 
    Mlada dama spava svaku noc od ponoci do pola 7,7 ovisi kako kad. Po danu slabije, ali ne smijem se buniti kad je noc tako dobra 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

16. Srpanj 2018. 10:26

Ivana 0404

Jutro!
    I mi smo super. Isto dobro naspavani. Malena spavala od 22 do 10 s jednim buđenjem u 4. Zadovoljna sam s njom,jako je mirna beba. Do kada vi planirate dojiti bebice? Moja sveki je zadnjeg sina dojila do 3 godina hahaha koma😂

Ja bi voljela cca godinu i pol svakako, do dvije za uspavljivanje i po noci. 
    Tako sam i curicu i bilo mi je divno.
    Tezi je bio meni kraj nego njoj, al bitno mi je da njemu ne bude dramaticno i na silu, a ja cu vec otplakat svoje.
    Koliko ti planiras? 

Ivanaa33
    16. Srpanj 2018. 10:41

Gumbek

Ivana 0404

Jutro!
    I mi smo super. Isto dobro naspavani. Malena spavala od 22 do 10 s jednim buđenjem u 4. Zadovoljna sam s njom,jako je mirna beba. Do kada vi planirate dojiti bebice? Moja sveki je zadnjeg sina dojila do 3 godina hahaha koma😂

Ja bi voljela cca godinu i pol svakako, do dvije za uspavljivanje i po noci.
    Tako sam i curicu i bilo mi je divno.
    Tezi je bio meni kraj nego njoj, al bitno mi je da njemu ne bude dramaticno i na silu, a ja cu vec otplakat svoje.
    Koliko ti planiras?

Meni je prvo djete pa nemam nekog iskustva sa dojenjem. Ja cu vjerovatno do godinu dana. Idealno mi je do godinu vise sigurno nebi,ali opet nemogu nista govoriti. Sve opet ovisi i do nje..

Frajla
    16. Srpanj 2018. 10:45

Moj beban je jucer zaspo u 5 popodne i nikako se probuditi 😱 ja ga budila u 10 da mu dam jesti, prebacila ga u krevet i on samo nastavio. Do 5 ujutro je spavo bez problema (uz budenje za jelo), a onda je malo kenjko malo spavo do 7 kada smo ionako morali ustati, isli vadit krv
    Ja planiram dojiti do malo preko godine, vidit cemo kako ce ici, pretpostavljam da ce to onda biti samo ujutro i navecer

16. Srpanj 2018. 11:24

I ja sam s prvim imala namjeru do godine i onda prestat, al kad sam se vratila radit a ona u jaslice vidjelo se na njoj da joj to toliko znaci i treba da nebi imala srca tad prestat. Nije to tad bilo nutritivna potreba, nego bliskost i mazenje koje joj je trebalo i bila je sigurna dok je na cici da sam samo njena. 

Frajla
    16. Srpanj 2018. 12:32

Jel vasim bebacima curi iz uheka vosak? Poslje kupanja mu ocistim usku, a iz samog kanala samo komadicem vate pokupim vodu i svakih par dana mu u usku istece malo voska. Mislim, nije neki problem, ocistim i gotovo, samo me zanima jel normalno...

16. Srpanj 2018. 13:01

Frajla

Jel vasim bebacima curi iz uheka vosak? Poslje kupanja mu ocistim usku, a iz samog kanala samo komadicem vate pokupim vodu i svakih par dana mu u usku istece malo voska. Mislim, nije neki problem, ocistim i gotovo, samo me zanima jel normalno…

Je. 
    I navodno je dobro, vosak stiti uheko i nije nikakav problem, osim nama mamama estetski :D

m-mama
    16. Srpanj 2018. 19:43

Moj je bas nekako nervozan, od podneva samo sisa, nestoga trbuscic muci, vezbala bi a njim, ili bilo što, ali ako nije na sisi place, zaspi na kratku, ah, a ja se ponadala da su takvi dani prošli, kako vama prođe dan?

Sarita_00
    16. Srpanj 2018. 20:40

Kod nas danas samo spavanje. Inace po danu jako slabo spava, pa mi je ovo neobicno. Sat spavanja, sat i pol se mazimo, pricamo, igramo i papamo. Cak i sama zaspi, inace nista bez cice. 
    Zadnjih dana imamo muke po trbuscicu. Prvo se dva dana mucila da se pokaka, pa je dva dana bilo kakanje nebrojeno puta. Danas se opet napinjala, ali nista jos uvijek. Sad se vise ni ne napinje. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

m-mama
    17. Srpanj 2018. 04:14

Sarita tako i kod nas ima dana kad je super, ali bsrem noću spava 2x po 3-4 sata :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.