Ajme vi ste sve ko moja mama, smirene i samo pune pozitivnih riječi. Šteta što tako male bebe ne smije spavati na trbuhu, moj baš nekad s guštom zaspi, kao sad će vježbati glavicu a on zaspi hahaha
Moj ti spava na trbuhu od prvog dana. U pocetku samo za dnevno spavanje dok je pod nadzorom, sad pod zadnje i preko noci jer se sam okrene
NINA isto teh. za računalstvo!☺
To mu je bio prvi izbor. Sretna sam što je uspio to upisati. Sada još "samo" neka završi! Lakši dio, ha?😁🤣
Još je sin na operaciji. Informacije daju na kapaljku. Kažu da ne smijem s malom bebom biti na odjelu, međutim ja se napravim bedasta pa odem i pitam...stvarno to nije u redu. Moja beba od 3 mjeseca je vezana uz mene, pogotovo jer je dojena. Gdje da je ostavim? Ni piškiti ne mogu jer nemam kamo s njom.
Kad se moj sinko vrati s operacije želim biti uz njega, a kažu da ne smijem zbog Mile.
Nije to ok.
Napisat ću im prigovor.
To mu je bio prvi izbor. Sretna sam što je uspio to upisati. Sada još "samo" neka završi! Lakši dio, ha?😁🤣
Još je sin na operaciji. Informacije daju na kapaljku. Kažu da ne smijem s malom bebom biti na odjelu, međutim ja se napravim bedasta pa odem i pitam…stvarno to nije u redu. Moja beba od 3 mjeseca je vezana uz mene, pogotovo jer je dojena. Gdje da je ostavim? Ni piškiti ne mogu jer nemam kamo s njom.
Kad se moj sinko vrati s operacije želim biti uz njega, a kažu da ne smijem zbog Mile.
Nije to ok.
Napisat ću im prigovor.
Yra u kojoj je bolnici?
Meni u klaicevu na kirurgiju nisu dali uci s curicom od godinu dana koja je bila u marami, a htjela sam sestricni samo stvari u vrecici dat jer je iz slavonije s bebom zavrsila kod njih. Znaci 3 minute bi se zadrzala. Onda je ona frisko operiranu bebu morala ostavit samu i izac van odjela.
Još je sin na operaciji. Informacije daju na kapaljku. Kažu da ne smijem s malom bebom biti na odjelu, međutim ja se napravim bedasta pa odem i pitam…stvarno to nije u redu. Moja beba od 3 mjeseca je vezana uz mene, pogotovo jer je dojena. Gdje da je ostavim? Ni piškiti ne mogu jer nemam kamo s njom.
Nije to ok.
Napisat ću im prigovor.
Yra u kojoj je bolnici?
Na kraju su mi ipak dozvolile...dosao je muz pa bio s Milom. U Klaicevoj je.
Baš ga boli, čim ketonal popusti. Uf...znam da se sestre moraju drzati propisa. Na kraju sam jednu mamu molila da mi je u prizemlju ispred wc-a pricuva. A, ja moram piti da bi Mila imala kaj papati. Ako pijem, moram na wc. Zacarani krug.😐
Ja sam sva bas nervozna i svaki dan sve gore i gore.. Imam bas dugu kosu i dlaka ima na sve strane kad ih vidim najezim se. Neznam vise sto da radi,a tako mi je zao da je osisam😢😫😒
Ivana0404 nemoj se sisati. Šteta je. Prestat će ispadati. Pleti je u pletenicu.
Ja sam sva bas nervozna i svaki dan sve gore i gore.. Imam bas dugu kosu i dlaka ima na sve strane kad ih vidim najezim se. Neznam vise sto da radi,a tako mi je zao da je osisam😢😫😒
Tinktura od koprive!
Sortiraj odgovore
Najstariji