Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2018. 09:35

m-mama

Ajme vi ste sve ko moja mama, smirene i samo pune pozitivnih riječi. Šteta što tako male bebe ne smije spavati na trbuhu, moj baš nekad s guštom zaspi, kao sad će vježbati glavicu a on zaspi hahaha

Moj ti spava na trbuhu od prvog dana. U pocetku samo za dnevno spavanje dok je pod nadzorom, sad pod zadnje i preko noci jer se sam okrene

yra
    11. Srpanj 2018. 12:03

NINA isto teh. za računalstvo!☺
    To mu je bio prvi izbor. Sretna sam što je uspio to upisati. Sada još "samo" neka završi! Lakši dio, ha?😁🤣
    Još je sin na operaciji. Informacije daju na kapaljku. Kažu da ne smijem s malom bebom biti na odjelu, međutim ja se napravim bedasta pa odem i pitam...stvarno to nije u redu. Moja beba od 3 mjeseca je vezana uz mene, pogotovo jer je dojena. Gdje da je ostavim? Ni piškiti ne mogu jer nemam kamo s njom. 
    Kad se moj sinko vrati s operacije želim biti uz njega, a kažu da ne smijem zbog Mile. 
    Nije to ok.
     Napisat ću im prigovor.

11. Srpanj 2018. 12:45

yra

To mu je bio prvi izbor. Sretna sam što je uspio to upisati. Sada još "samo" neka završi! Lakši dio, ha?😁🤣
    Još je sin na operaciji. Informacije daju na kapaljku. Kažu da ne smijem s malom bebom biti na odjelu, međutim ja se napravim bedasta pa odem i pitam…stvarno to nije u redu. Moja beba od 3 mjeseca je vezana uz mene, pogotovo jer je dojena. Gdje da je ostavim? Ni piškiti ne mogu jer nemam kamo s njom.
    Kad se moj sinko vrati s operacije želim biti uz njega, a kažu da ne smijem zbog Mile.
    Nije to ok.
    Napisat ću im prigovor.

Yra u kojoj je bolnici? 

11. Srpanj 2018. 16:06

Meni u klaicevu na kirurgiju nisu dali uci s curicom od godinu dana koja je bila u marami, a htjela sam sestricni samo stvari u vrecici dat jer je iz slavonije s bebom zavrsila kod njih. Znaci 3 minute bi se zadrzala. Onda je ona frisko operiranu bebu morala ostavit samu i izac van odjela. 

yra
    11. Srpanj 2018. 19:31

Gumbek

yra

Još je sin na operaciji. Informacije daju na kapaljku. Kažu da ne smijem s malom bebom biti na odjelu, međutim ja se napravim bedasta pa odem i pitam…stvarno to nije u redu. Moja beba od 3 mjeseca je vezana uz mene, pogotovo jer je dojena. Gdje da je ostavim? Ni piškiti ne mogu jer nemam kamo s njom.
    Nije to ok.
    Napisat ću im prigovor.

Yra u kojoj je bolnici?

Na kraju su mi ipak dozvolile...dosao je muz pa bio s Milom. U Klaicevoj je.
    Baš ga boli, čim ketonal popusti. Uf...znam da se sestre moraju drzati propisa. Na kraju sam jednu mamu molila da mi je u prizemlju ispred wc-a pricuva. A, ja moram piti da bi Mila imala kaj papati. Ako pijem, moram na wc. Zacarani krug.😐

yra
    11. Srpanj 2018. 19:33

NINA, U Italiji je to sve puno fleksibilnije...

yra
    11. Srpanj 2018. 19:34

NINA hvala!

Ivanaa33
    11. Srpanj 2018. 20:23

Ja sam sva bas nervozna i svaki dan sve gore i gore.. Imam bas dugu kosu i dlaka ima na sve strane kad ih vidim najezim se. Neznam vise sto da radi,a tako mi je zao da je osisam😢😫😒

yra
    11. Srpanj 2018. 20:38

Ivana0404 nemoj se sisati. Šteta je. Prestat će ispadati. Pleti je u pletenicu. 

• Student24
    11. Srpanj 2018. 21:07

Ivana 0404

Ja sam sva bas nervozna i svaki dan sve gore i gore.. Imam bas dugu kosu i dlaka ima na sve strane kad ih vidim najezim se. Neznam vise sto da radi,a tako mi je zao da je osisam😢😫😒

Tinktura od koprive! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.