Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2018. 21:22

Ivana 0404

Ja sam sva bas nervozna i svaki dan sve gore i gore.. Imam bas dugu kosu i dlaka ima na sve strane kad ih vidim najezim se. Neznam vise sto da radi,a tako mi je zao da je osisam😢😫😒

Nemoj se sisati, proci ce. 
    Sad opada ono sto u trudnoci nije opalo zbog hormona. 
    Vezi kosu ako mozes. 
    Ja imam kratku kosu koju ne mogu svezat i ima je posvuda, najgore je po bebi i tetri, al znam da ce proc ubrzo. 

Ivanaa33
    11. Srpanj 2018. 21:56

Izgubit cu zivce dok prestane😥 Bas me iritira kad  ih vidim u blizini bebe.. Vezem ju stalno al opet opada strasno😩

Ivanaa33
    11. Srpanj 2018. 22:52

Ono kad ti djete zovu nadimcima pa ljudi dragi da sam htjela to nazvala bi je tako. Ima li kod vas tih nadimaka i smeta li vam?

12. Srpanj 2018. 00:06

Ivana 0404

Ono kad ti djete zovu nadimcima pa ljudi dragi da sam htjela to nazvala bi je tako. Ima li kod vas tih nadimaka i smeta li vam?

Mi smo na srecu kkincima dali kratka imena koja se ne daju izvodit u skracenice/nadimke. 
    I mm i ja imamo duga imena i vjecito su nad kratili i krate i dan danas pa smo to zeljeli izbjec. 
    Ponekad se zapiram uopce kako se zovem jer me samo moj otac zove punim imenom

m-mama
    12. Srpanj 2018. 00:18

Kod mene je obratno, svi su me zvali imenom iako je dugačko. Ponekad bi netko rekao nadimak, ali većinom ime, vjerujem da te iritira. Tu nema pomoći, zato ja sve male bebe do 2-3 godine zovem bebe😂😂 to mi je nekako najslađe. kad bi netko došao u goste, a imaju malu bebu ja bih pitala; a di vam je beba? Ne znam, nekako mi je prikladnije, imena ih postaruju, onda ta mala bića djeluju ozbiljno 😂

• sema
    12. Srpanj 2018. 07:39

Ja isto imam taj problem,iako sam znala da ce se sigurno netko naci pametan i zvati ga nekim nadimkom i dalje mi to smeta. 

12. Srpanj 2018. 08:09

Nasi klinci imaju imena s po tri slova, ja u imenu imam 9, mm 8. 😄 Ne mogu ih kratit ni da hoce hehe

Ivanaa33
    12. Srpanj 2018. 10:45

Za poludit.. Na kraju ce i ostat taj nadimak,nitko je nece zvat imenom😡 Da sam bar dala od 3 slova,ali znat cu drugi put ahahha😘😘

• Litta
    12. Srpanj 2018. 12:28

Ja imam kratko ime 4 slova pa nisam imala nadimke. Ne volim ih, pogotovo kad netko skrati ime i onda vise nitko ni ne zna pravo ime. Zato sam i dala ime od 4 slova i bebi ☺
    Danas obavili utz kukova. Sve ok ☺☺☺☺

Frajla
    12. Srpanj 2018. 12:33

Meni uopce be smeta kad ga zovu nadimkom. Ja ga zovem punim imenom da se nauci odazivati na njega, ali znam nekada napisati Oli kad se s nekim dopisujem. Meni je to tako normalno da svi imaju nadimke, valjda jer ja imam dugo ime i oduvjek su ga svi kratili.
    Jedino nisam htjela malog nazvati Petar iako mi je to divno ime, ali Pero mi je uzasan nadimak, a svi bi ga tako zvali. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.