Moj dečkić isto ima puna crijeva zraka, nekad ga to i probudi. Isto sam mislila da me od nocnog podoja, jer sam toliko bila umorna( to onda famozni 9 tj-skok) da bih ga lezecki hranila i on bi zaspao brzo kao i ja. Kad vidim da se muci mu stisnem nogice, pomogne mu,ali me nekako strah da mu ne ozljedim kosti ili štogod 😂 Jeste do sad čistile nos bebama? Baš se mu čuje nekad šljam, pedijatar je rekao da to kad se pobljuca pa mu ode u nos, a ja vec sve isprepadena mislila da je bolestan 😰😫 se isplati kupiti onaj nastavak za usisavač? Mi vec par noci spavamo; 23,3-4, 7
Mi isto sada 2 noći zaredom muku mučimo s prdacima, a kada ju to probudi onda se damica sjeti i da bi jela pa je tako noćas 3 puta papala - ko u prvim danima Možda je to samo privremeno zbog skoka na 3 mjeseca pa će joj proći uskoro.
M mama za čišćenje nosić mi imamo Jane aspirator na cuclanje
https://pernatal.hr/proizvod/jane-aspirator-za-nos/
zadovoljni smo time, praktičan je, prenosiv i brz za korištenje jer ne treba pripremati i poslije pospremati usisavač
Mi imamo taj nastavak za usisavac i super je. Al kako vise koristimo fiziolosku, najcesce izbaci sama kapitslce van ili ih proguta, tsk da ga manje koristimo. Po uputi pedice, malo fizioloske svaki dan i nos je cist, a sluznica vlazna kako i treba biti.
Moj dečkić isto ima puna crijeva zraka, nekad ga to i probudi. Isto sam mislila da me od nocnog podoja, jer sam toliko bila umorna( to onda famozni 9 tj-skok) da bih ga lezecki hranila i on bi zaspao brzo kao i ja. Kad vidim da se muci mu stisnem nogice, pomogne mu,ali me nekako strah da mu ne ozljedim kosti ili štogod 😂 Jeste do sad čistile nos bebama? Baš se mu čuje nekad šljam, pedijatar je rekao da to kad se pobljuca pa mu ode u nos, a ja vec sve isprepadena mislila da je bolestan 😰😫 se isplati kupiti onaj nastavak za usisavač? Mi vec par noci spavamo; 23,3-4, 7
Meni je taj nastavak za usisavac naj investicaja od svih baby pomagala.. ja ga preporucujem svima..
Mi imamo nastavak za usisavac i nama je super. Jedino nedostatak je sto moramo usisavac vaditi ali pomogne pa nije problem. Kombiniramo to i fiziolosku.
Danas sam si uzela slobodno jutro i isla na frizuru ☺
Izdojila jednu bocicu i bilo joj taman dok ja nisam dosla. ☺☺
Moja je isto puna plinova, nekad podrigne a nekad ne. Po noci najcesce zaspe dok jede.
Jeste se vi vratile u svoje stare hlace? Ja jos ne stanem 😣😣 ali sve sam blize. Neke cak uspijem i priblizit dvije strane, prije 2 tjedna ni to nisam mogla.
Ja smrsala jos 2 kg. Sada imam 53kg i to me bas trznulo tako da sam po int gledala kako se udebljati😂 Pa pocinjem sa debljanjem lagano..
Inace koliko god da ne jedem,organizam mi ne trazi.. Od kad sam dosla u njem nikako nisam svoja. Valjda ta vrazija promjena mi tako tesko pada.. Zao mi je samo da to ne utjece na malu,zelim bas da se sto vise zdravije hranim😕
Inace koliko god da ne jedem,organizam mi ne trazi.. Od kad sam dosla u njem nikako nisam svoja. Valjda ta vrazija promjena mi tako tesko pada.. Zao mi je samo da to ne utjece na malu,zelim bas da se sto vise zdravije hranim😕
Meni obicno kad su vrucine mi se ne trazi jesti. Probaj sto raznovrsnije jesti i puno tekucine i mislim da na nju nece utjecati.
Ja jos nisam dosla na tezinu koju sam imala prije trudnoce. 4kg jos, ne vidi se bas jedino sto mi je ostao jos malo trbuh pa ne mogu hlace zakopcati.
Ne smijem ni vjezbati a ne znam ni kad cu moci s obzirom da sam na carski. 😦
Rekao mi dr. barem 6mj nista.
Gdje si ti u njemackoj?
Sortiraj odgovore
Najstariji