Mala mi se zove Katja i nikako mi se ne svida kad je zovnu Katom ili Kajom😲 Nije bas dugo ali eto ocito ima nadimaka,nisam se bas nadala😡
Meni uopce be smeta kad ga zovu nadimkom. Ja ga zovem punim imenom da se nauci odazivati na njega, ali znam nekada napisati Oli kad se s nekim dopisujem. Meni je to tako normalno da svi imaju nadimke, valjda jer ja imam dugo ime i oduvjek su ga svi kratili.
Jedino nisam htjela malog nazvati Petar iako mi je to divno ime, ali Pero mi je uzasan nadimak, a svi bi ga tako zvali.
Nit meni nesmeta.. ja ih isto nekad zovem skraceno haha..
Panda sto kaze vaga danas?
Ja sam inace i ime od 3 slova kratila 😂 Rea je vecinom bila Re 😂😂 Mi nismo razmisljali o nadimcima kad smo davali ime. Jedino ako mi bude lijeno reci Lara da kazem La 😂 Ok, posizila sam malo kad joj se svekrva obracala sa Lala. A mi joj znamo tepati miska, ljubica, ljubicica...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Opet sve po starom, maraton nasisavanja, jedino dobro u svemu tome je što je vec 16:00 h, jos malo! #samojako
Gumbek se sigurno zove Bozidarka 💕
Ma kako znas? Haha
Nisam bozidarka, al zovu me il ana il marija... Pa sad mozes tri puta pogadjat kako se zovem 😂😂😂
Nadimci—nikad nisam dozvoljavala da me zovu Meri osim porodice. Nesto mi bilo odvratno. Pokusavam da svakog zovem kako mu odgovara.
A za moju Saru hahaha sarita prdita serita ljubica bubica subica medolina cokolina smjesko ljutko ... da nastavim? Hahh nemam snage se svadjati hahahah
Ja necu da se hvalim ali situacija sa sisanjem je bolja. Imam osjecaj da je tek naucila sisati.
Vaga kaze 220g za 7 dana. Patronazna prezadovoljna a i ja.
Frajla pero hahahahaha placem
Onda... m-mama i ja uvijek gledam na sat. Pa cekam serije. Pa nesto pojedem. Kad sam sama popodne. Sljedeci tjedan je muz prva 💪💪💪
Mi isle malo setati. Mene idalje trtica boli za popizdit. Sjedit ne mogu...
Sortiraj odgovore
Najstariji