I mi smo uhvatili ritam.. Dobro napreduje,preko dana je vise budna nego sto spava tako da navecer zaspe oko 10,probudi se u 4 jede i nastavi do 8-9h. Ovih zadnjih dana me bas nesto puca.. Razumijem ja da vecina ljudi vole djecu i ja ih volim,ali se nikome nisam nametala da ja morim tuđu djecu,otimam iz ruku i nosam. Rodite sebi pa ih morite,moja sveki mi tako ide na ... 😥😥
Panda, bas mi he drago se vaga pomaknula. Ma papat ce ona sve krace, kako raste ima vise snage za vuci. Jesi pricala s kim od doktora za tu svoju trticu? To sad vec dugo traje...
Mojim svekicima O nije bas jako napet jer imaju puno unucadi prije njega 😜
Ali zato bi moji mogli buljiti u njega cijeli dan, ali poznato je da mame bolje podnose svoje roditelje 😁
Namaje danas super dan, u skitnji smo od 1, bili na kavi, pa kod dr popiti rotarix, pa malo u shopping i mama uspila jesti u mcdonaldsu i sad idemo laganini doma
Frajer je spavo kako vec dugo nije
jutro!
M-mama odlicno za kilazu.
Yra brz oporavak momku.
Nas princ se probudio u 5 i prica 100 na sat. inace odspava do cca 7 najcesce u zadnje vrijeme.
Primijetila sam da najvise "prica" ujutro kad je sam. Moram smislit nacin kako ga stimulirat da to isto radi po danu... hm...
jutro!
M-mama odlicno za kilazu.
Yra brz oporavak momku.
Nas princ se probudio u 5 i prica 100 na sat. inace odspava do cca 7 najcesce u zadnje vrijeme.
Primijetila sam da najvise "prica" ujutro kad je sam. Moram smislit nacin kako ga stimulirat da to isto radi po danu… hm…
Ujutro budu najodmorniji, tako je i moja cura. I kad se krenula okretat ujutro bi se okrenula 50 puta, posljepodne valjda 2 puta haha
Muz je neke stvari tek vikendom vidio.
Polako, kako mu to bude postajala navika tako ce radit tokom dana sve vise
Mila je počela hvatati predmete i stavljati ih u usta! I okreće se na bok.
Najfinije joj je piak papati prstiće, ponekad i cijelu šaku!
https://www.instagram.com/p/BlKuJQdgS0L/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1k1s0xstggcid
Predivno !!!
Jutro cure
Moji jos spavaju. S zaspala u 10. Budila se u 3-5-7
Pa onda od 7-8 se smijalaaaaa ahhahaha jela i zaspala opet. Malo je ujutro stomacic zeza. Je li moguce od toga sto ne podrigne u nocnim podojima. Dignem ja nju ali nece da podrigne. Odmah zaspi.
Meni se kukovi rasirili. Sve hlace mi gore ma na knap. Moramo danas u soping.
Jucer smo isli u moju firmu pocastit momke picem. Svi se cude kako je mala. Kazu zaboravili kako djeca mogu bit mala.
Moram je pohvalit da je naucila sisat. Sad bas ima snage i lijepo zgrabi. Razlika ocigledna.
Danas cemo pogledat i baby gym.
Mila je supeeer bebica 😍😍 i ja se nekad pitam jel nasa ima samo mjesec. Vec prica s igrackom smije se gleda te pravo u oci. Nasmije se cim progovorimo mm i ja.
M mama ako super napreduje onda draga moja idemo se zrtvovat i davat sisu. Jbg takva je i lakse ce bit ako prihvatis to. I ja sam se nekako jedva skulirala. Nadam se da ce ojacati i jos bolje sisati.
Ooo Bozidarka kako si 😜😜
Student 😘
Jutro cure
Moji jos spavaju. S zaspala u 10. Budila se u 3-5-7
Pa onda od 7-8 se smijalaaaaa ahhahaha jela i zaspala opet. Malo je ujutro stomacic zeza. Je li moguce od toga sto ne podrigne u nocnim podojima. Dignem ja nju ali nece da podrigne. Odmah zaspi.
Meni se kukovi rasirili. Sve hlace mi gore ma na knap. Moramo danas u soping.
Jucer smo isli u moju firmu pocastit momke picem. Svi se cude kako je mala. Kazu zaboravili kako djeca mogu bit mala.
Moram je pohvalit da je naucila sisat. Sad bas ima snage i lijepo zgrabi. Razlika ocigledna.
Danas cemo pogledat i baby gym.
Mila je supeeer bebica 😍😍 i ja se nekad pitam jel nasa ima samo mjesec. Vec prica s igrackom smije se gleda te pravo u oci. Nasmije se cim progovorimo mm i ja.
M mama ako super napreduje onda draga moja idemo se zrtvovat i davat sisu. Jbg takva je i lakse ce bit ako prihvatis to. I ja sam se nekako jedva skulirala. Nadam se da ce ojacati i jos bolje sisati.
Ooo Bozidarka kako si 😜😜
Student 😘
Moguce je, meni je pedica na prvom pregledu rekla da mu je stomak tvrd, vjerojatno jer se naguta dosta zraka i da od toga onda ima grceve. Rekla je da ga trebam dizati na podrigivanje i usred podoja. Jesam neko vrijeme, ali iskreno nisam primjetila veliku razliku, a on nije bio sretan s tim, pa sam prestala.
Po noci ga vise ne dizem uopce, ali ga stavim na stomak, pa sam podrigne. Pa probaj eto ako si budna mozda ju spustiti na stomacic, pa kad podrigne okrenes ju ne leda/bok ako te frka ostavit ju tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji