Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    10. Srpanj 2018. 15:30

I ja imam taj s majmunom. 

yra
    10. Srpanj 2018. 15:31

Super mi je to što se centar gdje se spajaju obruči daje pomicati.

yra
    10. Srpanj 2018. 15:34
    TinyLove
    TinyLove

EveM
    10. Srpanj 2018. 15:35

Ok, kakav je to gym.. sad i mene zanima😊.  Imamo neku majmunicu s tim drangulijama kao na ovom leptiru.. nesto slicno. Fischer Price je gym. 
    Mi kao i Gumbek puzzle+gym zasad. 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Frajla
    10. Srpanj 2018. 16:07

Moj je tiny love monkey island

10. Srpanj 2018. 17:54
    Mi ovaj imamo
    Mi ovaj imamo
    m-mama
    10. Srpanj 2018. 20:35

Navodno je moja beba naučena na sisu. Istina da jedva išta uspijem napraviti, ali sumnjam da je to nešto neobično i da postoji barem jedna beba od 2,5 mj koja mami dozvoli da čisti, jede, radi sve kao i prije nje. Znam da će ljudi uvijek imati nešto za reći, ali presmješno mi je da svi prvo kažu; a da nije gladan? Imaš ti dovoljno mlijeka? Neznam šta misle da ja radim cijeli dan da ne stignem ili ne želim nahraniti bebu. Mislw da sam tolko luda da izgladnjujem svoje dijete? 😂😫?!? Imate neku rečenicu kojom mogu poklopiti sve koji su pametniji od mene koja sam 0-24 od njegovog rođenja prisutna i brinem se za njega. Ne želim biti bezobrazna, ali pa **bote!!! Svi bi ga dirali ,mazili, nosali, govorili mu blizu lica, ..svaki put se ljutim kad sam sama pa razmisljam, a kad se dedi takva situacija ne stignem se snaći i izrešetati ih sve ... Već sam tisuću puta rekla ako ću imati još djece, prvih nekoliko mjeseci idem u izolaciju( mozda mi se i dopadne pa ostanem zauvijek)  Najbolje na neki pusti hrvatski otok. Majke mi. 
    P. S. USPJELA SAM OČISTITI STAN, presretna sam! ;) ;) :) :) nije to to picajzlasto kao prije, ali je super !:) 

yra
    10. Srpanj 2018. 21:23

M-mama većina ljudi  oko nas je u biti dobra i samo bi htjeli pomoći. Problem je u tome što to rade na krivi način. Shvatiš to kad se nađeš u zamijenjenim ulogama.
    Moj ti je recept da se lijepo nasmiješiš i ljubazno saslušaš i kažeš:"Možda, ne znam, doktor kaže da je to ok."
    Uzalud je objašnjavati, a čim se spomene doktor to ti daje legitimitet.😁
    Bravo za čisti stan!
    Nina naši klinci su u sličnom rasponu godina
    15, 11, 8 i 3 mj.
    Jel' i tvoje najstarije dijete sada upisuje srednju skolu? Uf, koji stres!

m-mama
    10. Srpanj 2018. 21:54

Ajme vi ste sve ko moja mama, smirene i samo pune pozitivnih riječi. Šteta što tako male bebe ne smije spavati na trbuhu, moj baš nekad s guštom zaspi, kao sad će vježbati glavicu a on zaspi hahaha

• ivaanaaa
    10. Srpanj 2018. 22:19

Panda nadam se da cete u cetvrtak kod doktora bit u debelom plusu sa kilama. Moja je samo prva dva tjedna bila vise na cici a poslije sve slabije i slabije.. svi mi govorili kao bit ce bolje drugi mjesec vise ce dobit kad se uhodate a ono šipak.. zao mi je sto vise nedojim al opet bitnije mi je da bar malo dobiva nego da stagnira.
    Yra i ja si svaki dan govorim vidi kako ti je beba vesela i pokretna i lijepa opusti se, al mi neuspjeva.. daj boze da bude mrsava i neopterecena kad bude velika sa jelom i da nikad nesazna sto je dijeta hahaha.. a stobom se u potpunosti slazem da puno ljudi sa svojim savjetima zeli dobro. I ja sam jednom rekla prijateljici da je mozda bebac gladan jel sam joj htjela olaksat. Znaci dijete je plakalo cijele dane i noci prvih 6mj i bilo stalno na cici. Lijepo je napredovao al da mu je dala jednu bocicu AD olaksala bi sebi.. mislim bilo mi ju je tesko gledat kako psihicki tone al ona je odlucila ne dat bocicu. Posljedica svega toga je da nezeli imat vise djece. A uostalom imamo dva uha.. kroz jedno ude a na drugo izade..a svi smo mi ljudi i uvijek ce netko nest komentirat
    EvaM i vama zelim da kilice krenu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.