Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Srpanj 2018. 09:09

Frajla

Oliver od sinoc cucla ispruzene prste 🤦🏼‍♀️
    Samo cekam kad ce si nabiti do grla pa da bude rigoleto 😏
    Radi to jos neka bebica?

Moj to radi i to nabije sva 4, vani samo palac . Uzas haha i cesto se narigava zbog toga

10. Srpanj 2018. 09:13

Cure koje imate deckice, kakva vam je situacija s pisom?  Jel kod svakog presvlacenja povlacite kozicu ili jednom dnevno? 

Frajla
    10. Srpanj 2018. 09:16

Gumbek

Cure koje imate deckice, kakva vam je situacija s pisom? Jel kod svakog presvlacenja povlacite kozicu ili jednom dnevno?

Ja samo kod kupanja i ako se vise pokaki, pa da bude posvuda

• ivaanaaa
    10. Srpanj 2018. 09:36

Frajla

Ivaanaaa, bas mi je zao da se tako mucite
    jesi joj mozda probala na spricu dati? Nije bas neko rjesenje dugorocno, jer tu ne treba nista vuci, ali za tako neke ekstremne situacije da bar nesto pojede
    Ja sam svom jednom (kad sam nesto malo izdojila, a bilo mi glupo baciti) dala tako da sam spricu prislonila uz prst i dala mu da cucla kao i polako to istisnula

Ma svasta sam probala i spricom(pocne se od placa zagrcavat i ispovraca van), mjenjala bocice,na zlicu, nudila svakih sat vremena pa 2 pa 3 pa 4, pa pustila da se sama javi da je gladna pa nakon 6 sati joj ipak ponudila bocicu.. pa mjenjala mlijeka, ma svasta nesto.. vise nemam ideja.. ona sad ima 5 kila i kroz dan pojede oko 450ml.. to je malo.. vaga stagnira ili se pokrene tjedno oko70g-100g. Doktor kaze da glavno da negubi..nalazi svi ok. Ona je vesela beba i motoricki u skladu sa tjednima.. samo nije gladna . Ja se nemogu stim pomirit, da je takva beba.. bojim se da nebi bila bolesna zbog tako malog unosa kalorija.. uzas .. 
    I ona nekad zna pogurnut dva prsta ispruzena u grlo.. 
    A deckicu sam prevlacila kozicu kod svakog kupanja.. iako i o tome pedijatri imaju razlicita misljenja. Sad navodno da netreba nista dirat do 6 godina.. samo malo navuc i stapicem obrisat.. gluposti.. kao da prerano navlacenje ima veze sa kasnijom impotencijom.. ko bi bio vise pametan..

10. Srpanj 2018. 09:37

Frajla

Gumbek

Cure koje imate deckice, kakva vam je situacija s pisom? Jel kod svakog presvlacenja povlacite kozicu ili jednom dnevno?

Ja samo kod kupanja i ako se vise pokaki, pa da bude posvuda

Koliko uspijete prevuc? 
    Kod nas bude rupica od cca 4-5 mm, prije je bila jedva milimetar. 
    Ja poslje kupanja i ujutro obavezno i isto nakon kakanja. 

yra
    10. Srpanj 2018. 10:48

Mila isto gura prstiće u usta...ponekad cijelu šaku! Zezam je da će imati usta kao Mick Jagger.😁
    Kod nas se Mirena moze staviti u Domu zdravlja.
    Što je skayla?
    Ja još nisam dobila...tri mj je prošlo. Samo dojim.
    O prevlačenju prepucija bih mogla referat napisati. 
    Imam dva potpuno oprečna iskustva.
    Starijiem sinu se kožica nikako nije dala povući. Doktorica je rekla da povlačim koliko ide. Vjerujem da sam bila u strahu i pretjerano oprezna. Skupljala mu se smegma ispod prepucija. Stvarale su se nakupine. Doktorica je rekla da čekam dok ne skine pelenu pa onda s tim u Klaicevu da je oni povuku. 
    To je bilo najgluplje što sam u životu napravila jer je još neko vrijeme nakon toga imao strahove kad bih ga prala i ustezao se kad bi vidio da mu rukom idem prema piši. Užas.
    Sa mlađim je sinom bila sasvim druga priča.

yra
    10. Srpanj 2018. 10:56

Sa mlađim sam sinom išla prema svojem instinktu.
    Sama sebi sam rekla da neću napraviti istu gresku kao sa starijim sinom.
    Dakle, mlađem sam svaki dan u kadici kod pranja malo pomalo povlačila kožicu, mic po mic. Prljavština mu se uopce nije nakupljala. Ponekad sam povukla malo jace...nikad ga nije zabolilo. Znalo mu je biti na nekim mjestima rozo, ali bas nikad ga nije bolilo. Sa točno 7 mjeseci je kozica bila prevucena do kraja.
    Ne znam sto bi se desilo da je nisam povlacila.vjerujem da bi u predpubertetu bilo problema, narocito kod jutarnjih erekcija. Čak i mlađim dečkićima piša bude dignuta kad im se piški. To može biti jako bolno. 
    E sad...što bi bilo kad bi bilo...

Frajla
    10. Srpanj 2018. 11:16

yra

Mila isto gura prstiće u usta…ponekad cijelu šaku! Zezam je da će imati usta kao Mick Jagger.😁
    Kod nas se Mirena moze staviti u Domu zdravlja.
    Što je skayla?
    Ja još nisam dobila…tri mj je prošlo. Samo dojim.
    O prevlačenju prepucija bih mogla referat napisati.
    Imam dva potpuno oprečna iskustva.
    Starijiem sinu se kožica nikako nije dala povući. Doktorica je rekla da povlačim koliko ide. Vjerujem da sam bila u strahu i pretjerano oprezna. Skupljala mu se smegma ispod prepucija. Stvarale su se nakupine. Doktorica je rekla da čekam dok ne skine pelenu pa onda s tim u Klaicevu da je oni povuku.
    To je bilo najgluplje što sam u životu napravila jer je još neko vrijeme nakon toga imao strahove kad bih ga prala i ustezao se kad bi vidio da mu rukom idem prema piši. Užas.
    Sa mlađim je sinom bila sasvim druga priča.

Kako je proslo sinu vadenje plocica?
    U domu zdravlja ju stavljaju besplatno? Znam da se preko hzzo moze dobiti ako osoba ima jaka menstrualna krvarenja, a nesto mi se mota poglavi i iza 35...u svakom slucaju ja ne spadam ni u jednu skupinu
    Skyla je mirenina mlada sestra, malo je manja, pa ju je vise doktora spremno staviti i nerotkinjama i traje 3 god

10. Srpanj 2018. 11:20

Ja isto mislim da je bolje to rjesavat dok su mali, mic po mic svaki dan pomalo, kasnije je sigurno bolno kad je odjednom prevlaci. 
    Ja znam jednu mamicu koja nije to dirala, malac zavrsio u bolnici s neke 2-3 godine jer se sve upalilo od prljavstine

10. Srpanj 2018. 11:27

Joj svaka vam cast koje se usudite stavit spiralu, ja nisam taj tip, nikako si ne mogu zamislit da imam nesto u sebi godinama, imam osjecaj da bi mi bilo preveliko psihicko opterecenje. A i s hormonima sam se igrala jednom i rekla nikad vise

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.