Sarita, ici ces u slo po tablete?
Ja isto planiram Mirenu, s tim da mi je gin rekao da prije toga trebam napraviti briseve, pa ce se to ocito malo oduziti....
Pitala sma i za skaylu, kaze nema kod nas, ima u slo, ali ne isplati se jer je cijena skoro ista
Frajla, nasla ih ja i kod nas. Rekla mi je gin da bude problema s nabavkom, ali da ih bude u privatnim ljekarnama. Otisla u jednu i odmah nasla. Jos me i trazila recept da vidi, pitala koliko dugo bi ih trebala piti i nesto je unosila u komp. Mozda zbog narucivanja za kasnije, ne znam. 115 kn je kutija.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja dobila menstruaciju u petak, danas je ok cijeli dan spava nesto malo je budan, ali ne place. Ali sam ja zato umorna, ko muha bez glave, po danu ne mogu spavati, vec sam razmisljala o nekoj drogi da u sekundi zaspem zajedno s njim.
Toliko sam sad ljuta na svog ginekologa da ne mogu opisati - na moje pitanje za kontracepciju mi je skomentirao nešto za dojenje (jer smo prije pričali da dojim) i rekao da se organi nisu još vratili u funkciju. To je bilo na pregledu 6 tjedana od poroda. Kad sam ga pitala kad da dođem opet je rekao za godinu dana na redovan godišnji pregled. A kaj do tada?! Ništa mi nije rekao za nikakve tablete, ništa o spirali niti o ikakvim drugim opcijama! Već sam ranije kod njega osjetila neki pronatalitetni štih - a sad sam uvjerena da mu to utječe na profesionalizam!
Toliko sam sad ljuta na svog ginekologa da ne mogu opisati - na moje pitanje za kontracepciju mi je skomentirao nešto za dojenje (jer smo prije pričali da dojim) i rekao da se organi nisu još vratili u funkciju. To je bilo na pregledu 6 tjedana od poroda. Kad sam ga pitala kad da dođem opet je rekao za godinu dana na redovan godišnji pregled. A kaj do tada?! Ništa mi nije rekao za nikakve tablete, ništa o spirali niti o ikakvim drugim opcijama! Već sam ranije kod njega osjetila neki pronatalitetni štih - a sad sam uvjerena da mu to utječe na profesionalizam!
Nije ni moj nista samoinicijativno pricao, nego sam ja sve to ispitivala. A mirena se ionako postavlja privatno, a tih tableta bas i nema kod nas, sad mi je prvi glas ovo sto sarita pise, pa nije da i imamo puno nekog izbora. Bas i moi dr komentira kako u slo svega ima i sve dobiju preko socijalnog, znaci mogu si borati kontracepciju, a mi sve moramo placati
Taj definitivno nije profesionalan. Meni je u petak bilo 6 tjedana, danas na pregledu sam samo rekla "sto se kontracepcije tice" i zena mi odmah rekla za te pilule, dala recept da si ih uzmem ako hocu i objasnila sve. Rekla je i za spiralu, ali kao o tome mozemo vise kad obavim papa test. Sad mi jos nije radila jer hoce sacekati jos malo da se sve bolje oporavi s obzirom da vec 2 godine nalaz pokazuje ascus, pa da ne bi sad pokazao cin.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Oliver od sinoc cucla ispruzene prste 🤦🏼♀️
Samo cekam kad ce si nabiti do grla pa da bude rigoleto 😏
Radi to jos neka bebica?
Ja sam vise luda od tog naseg jela. Znaci moja gospodicna je zadnji obrok imala u 18 sati jucer 65ml. Znaci prije spavanja je trebala jesz jos jednom oko 22 sata ali nista.. plac nezeli otvorit usta. Uspavam je da joj probam u snu dat( tako nekad najbolje i pojede ) i nista nezeli oko 23 usta opet otvorit. Tek je u 3 sata pojela 80ml.. i sad nepokazuje nikakve znakove gladi. Meni je tako drago sto vase bebe jedu i napreduju, al osjecam se tako usamljeno jedina sa bebom nejedacem...
Ivaanaaa, bas mi je zao da se tako mucite
jesi joj mozda probala na spricu dati? Nije bas neko rjesenje dugorocno, jer tu ne treba nista vuci, ali za tako neke ekstremne situacije da bar nesto pojede
Ja sam svom jednom (kad sam nesto malo izdojila, a bilo mi glupo baciti) dala tako da sam spricu prislonila uz prst i dala mu da cucla kao i polako to istisnula
Sortiraj odgovore
Najstariji