Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    10. Srpanj 2018. 13:20

Ok zakljucili smo da ne volimo tudju djecu. Ja volim samo one lijepo vaspitane i tacka. Znaci dvije godine i ne mogu mu nista mi je najjaca izjava. Mozda i mene ceka to hahahaha
    Frajla bas je med tvoj frajer 💕
    Mi imamo krajem mjeseca cjepivo za tuberkulozu i sa tri mjeseca ono 5u1. Jedno po jedno. 
    Nina mi smo ok. Malo je naporan dan s ovim sisanjem. Vidjet cemo u cet koliko je dobila. Koliko sisa covjek bi rekao da je dobila kilogram a ona za mjesec dobila manje od prosjeka. 😫
    Sta je po vasem bolje Puzzle ili baby gym???

Yra kako koji dan. Nemam pojma kako da povecam vrijeme izmedju podoja. Jednostavno je lijena za sisat tokom dana. Navecer kad se budi eksira sve za 5min. Jedva dise. 
    Kontracepcija. Pojma nemam sta cu. Muz je za staru metodu a mene strah. Ne bih da se zalomi. Fkt o trudnoci necu ni da razmisljam tako da mislim da cu pristati na tablete koje nikad nisam pila. 
    Moja cucla kaziprst hahahahaha
    Joj ivanaaa kako mi je zao sto se patite. Tvoja cura bas drzi liniju. Nije ni moja bolja. 😭

yra
    10. Srpanj 2018. 13:54

Ivanaaatebi sam zaboravila napisati da se ja uopce ne bih sekirala da mi je dijete veselo, gugutavo, smireno. Nije nervozna, cendrava i razdražljiva. Jede kad je gladna. Takva će vjerojatno biti cijeli život: vitka i neopterećena hranom. Imam takvih prijateljica. Za razliku od njih, ja sam kao Pero Ždero, samo gledam kaj bih ubacila u sebe.🤣🤣🤣
    Baby gym...što šareniji da boje privlače pogled. U biti, mi imamo gym, a naručili smo i podlogu umjesto puzzla, jer meni osobno one idu na živce nakon troje djece. Klinci ih brzo nauče rastaviti i cuclati.😎😁

EveM
    10. Srpanj 2018. 14:05

Ivannaa.. evo da te utjesim. Nisi jedina. Meni malena doduse jede ali ne dobiva na kilazi. Isto je vesela, guguce.. sve sto dijete od 3,5 mj treba.. ali sporo to s kilama ide. Eto, kao sto Yra kaze, ja sam odlucila maknuti vagu i ne vagati je svaki dan.. kod pedijatra idemo za tjedan dana pa cemo vidjet sta kaze. Ono dto je bolje, pocela je kakati. I to svaki dan. Ko bi rekao da cu se kakici veseliti.
    Ja sam isto za Babygym. Bar za sad. Moja malena ga bas voli. Evo danas sam skuhala rucak i opeglala ves dok se ona zanimala s svojim igrackama. Jedino sto joj mjenjam igrackice stalno- da ne dosadi. Imam i one puzzle ali cula sam da to bebe grizu kad su malo vecipa sam odlucila uzeti nas podlogu za to razdoblje.
    Panda- evo da te utjesim.. ja sam valjda prva dva mjeseca samo dojila. Bila sam sretna ako bi uspjela nesto pojesti a o tusu sam sanjala. I onda je mi je malena odlucila preko noci promjeniti ritam. Proci ce. Drzi se😘. 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

yra
    10. Srpanj 2018. 14:09

Frajla

yra

Mila isto gura prstiće u usta…ponekad cijelu šaku! Zezam je da će imati usta kao Mick Jagger.😁
    Kod nas se Mirena moze staviti u Domu zdravlja.
    Što je skayla?
    Ja još nisam dobila…tri mj je prošlo. Samo dojim.
    O prevlačenju prepucija bih mogla referat napisati.
    Imam dva potpuno oprečna iskustva.
    Starijiem sinu se kožica nikako nije dala povući. Doktorica je rekla da povlačim koliko ide. Vjerujem da sam bila u strahu i pretjerano oprezna. Skupljala mu se smegma ispod prepucija. Stvarale su se nakupine. Doktorica je rekla da čekam dok ne skine pelenu pa onda s tim u Klaicevu da je oni povuku.
    To je bilo najgluplje što sam u životu napravila jer je još neko vrijeme nakon toga imao strahove kad bih ga prala i ustezao se kad bi vidio da mu rukom idem prema piši. Užas.
    Sa mlađim je sinom bila sasvim druga priča.

Kako je proslo sinu vadenje plocica?
    U domu zdravlja ju stavljaju besplatno? Znam da se preko hzzo moze dobiti ako osoba ima jaka menstrualna krvarenja, a nesto mi se mota poglavi i iza 35…u svakom slucaju ja ne spadam ni u jednu skupinu
    Skyla je mirenina mlada sestra, malo je manja, pa ju je vise doktora spremno staviti i nerotkinjama i traje 3 god

Da. Sama je kupiš u ljekarni i doneseš na dogovoreni datum da je umetnu.
    Odgodili su operaciju za sutra ujutro. Baš ce biti nezgodno tamo kampirati s malom bebom.

Frajla
    10. Srpanj 2018. 14:25

panda102

Ok zakljucili smo da ne volimo tudju djecu. Ja volim samo one lijepo vaspitane i tacka. Znaci dvije godine i ne mogu mu nista mi je najjaca izjava. Mozda i mene ceka to hahahaha
    Mi imamo krajem mjeseca cjepivo za tuberkulozu i sa tri mjeseca ono 5u1. Jedno po jedno.
    Nina mi smo ok. Malo je naporan dan s ovim sisanjem. Vidjet cemo u cet koliko je dobila. Koliko sisa covjek bi rekao da je dobila kilogram a ona za mjesec dobila manje od prosjeka. 😫

Yra kako koji dan. Nemam pojma kako da povecam vrijeme izmedju podoja. Jednostavno je lijena za sisat tokom dana. Navecer kad se budi eksira sve za 5min. Jedva dise.
    Kontracepcija. Pojma nemam sta cu. Muz je za staru metodu a mene strah. Ne bih da se zalomi. Fkt o trudnoci necu ni da razmisljam tako da mislim da cu pristati na tablete koje nikad nisam pila.
    Joj ivanaaa kako mi je zao sto se patite. Tvoja cura bas drzi liniju. Nije ni moja bolja. 😭

Puzzle su ti vise kao podloga da bebi ne bude hladno na podu, nije im to bas zanimljivo dok su mali, moj zna gledati u njih dok je potrbuske, al to traje max 2 minute. Ima i ona casmatino podloga, uglavnom sam cula pozitivna iskustva. 
    Gym je da se igraju, ja sam ga pocela povremeno stavljati od mjesec dana, ali onda mu nije bilo bas napeto, negdje s dva mjeseca je poceo pomalo gledati u to, a blizu 3 ih je poceo bas udarati i navlaciti. Nikad mu ne dosadi, tamo cendra samo kad je umoran 
    Kao sto yra kaze, sto sareniji to bolje. Moj imam i nekog majmuna koji svira i svijetli kad ga udari, pa mu je on najdrazi, i kasnije cu ga moci skinuti i imat ce ga ovako kao igracku 

10. Srpanj 2018. 14:26

panda102

Pando, baby gym na puzlama 👌 gym ih zabavlja i  potice motoriku, a puzle sluze samo ko podloga da nije hladno, sklisko i slicno.
    Mi imam gym na 3 paketa puzli, sve igracke za bebe su na tim puzlama i mala sjedi uz gym dok gleda crtic ili nesto i imaju mjesta koliko hoces. Moja cura ih nikad nije ni rastavljala ni grizla, kad je propuzala nije je vise bilo na puzlama pa je glodala prekrivace od kauca

10. Srpanj 2018. 14:27

Frajla i mi imamo taj gym s majmunom 😄

Frajla
    10. Srpanj 2018. 14:41

Gumbek

Frajla i mi imamo taj gym s majmunom 😄

Mi smo ga na poslu otkrili i tko god dobije bebu dobije taj gym. Mislim da sam ja 4. koja je dobila isti 🤣🤣🤣
    Ovaj leptir mu je tako zanimljiv, jucer sam ga zakacila na kolica i sat vremena se zabavljo s njim, krila mu šuškaju i ima svašta za natezati

panda102
    10. Srpanj 2018. 15:00

Dajte nam taj gym!!! Koji je i gdje je kupljen hhahaha

• Student24
    10. Srpanj 2018. 15:14

citam vas kako vase bebe u usta guraju prste i mislim kako moj mali bedacek gura saku. i sad frajer cucla palac vec 5 minuta :D 
    Mi imamo babygym i onako unatrag tjedan dana ga malo dozIvljava. Bude :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.