Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivanaa33
    09. Srpanj 2018. 19:02

ivaanaaa

Ja zivim u Njemackoj i ovdje jos nisam nikog upoznala ko necijepi djecu.. stim da ovdje imamo puno vise cijepiiva jel ima i puno vise bolesti..ja o tom ni nerazmisljam meni je to pod normalno..

U kojem si gradu?

• ivaanaaa
    09. Srpanj 2018. 19:52

Ivana 0404

ivaanaaa

Ja zivim u Njemackoj i ovdje jos nisam nikog upoznala ko necijepi djecu.. stim da ovdje imamo puno vise cijepiiva jel ima i puno vise bolesti..ja o tom ni nerazmisljam meni je to pod normalno..

U kojem si gradu?

U Münchenu

Frajla
    09. Srpanj 2018. 20:02

Stigle puzzle iz bubamare, naravno da imaju drugacije one vragove sastrane nego ove koje imam. Uopce nisam isla za tim,ja samo gledala dimenzije.
    Jeste dobile menstuaciju? Kod mene jos nista, a zapravo bi da dode da si mogu rijesiti kontracepciju 😏  

09. Srpanj 2018. 20:09

Frajla

Stigle puzzle iz bubamare, naravno da imaju drugacije one vragove sastrane nego ove koje imam. Uopce nisam isla za tim,ja samo gledala dimenzije.
    Jeste dobile menstuaciju? Kod mene jos nista, a zapravo bi da dode da si mogu rijesiti kontracepciju 😏

Ja sam bas par postova prije napisala da svaki proizvodjac ima drugacije te gore zubce i da se ne daju uklopit ako nisu iste. Nas su frendovi upozorili na to kad su mojoj curi kupili, jer su se i oni tako zeznuli. 
    Ja isto nisam, i koliko mi je super bez nje i nebi jos htjela dobit, tako mi je opet opterecenje bas zbog potencijalne nove trudnoce iako se bas cuvamo, al ono, dok ja ne dobijem svaki mjesec nista ja ne vjerujem

Frajla
    09. Srpanj 2018. 20:37

Gumbek

Frajla

Ja sam bas par postova prije napisala da svaki proizvodjac ima drugacije te gore zubce i da se ne daju uklopit ako nisu iste. Nas su frendovi upozorili na to kad su mojoj curi kupili, jer su se i oni tako zeznuli.
    Ja isto nisam, i koliko mi je super bez nje i nebi jos htjela dobit, tako mi je opet opterecenje bas zbog potencijalne nove trudnoce iako se bas cuvamo, al ono, dok ja ne dobijem svaki mjesec nista ja ne vjerujem

Vidila sam da si napisala,  ali to mi je par dana prekasno, ja narucila preko neta, danas donjeli.  Ma mislim, logicno da ce proizvodaci tako nesto napraviti, ali eto, meni ni na kraj pameti...

Sarita_00
    09. Srpanj 2018. 20:39

Frajla

Kod mene jos malo rano za menstruaciju, jos danas bila na pregledu i kaze gin da je nema na vidiku. Ali sam odmah pitala za kontracepciju. Muz je u panici da ne ostanem brzo ponovno trudna, kaze moramo se prvo oporaviti. Kao da je on bio trudan 😂 Ugl, napisala mi je rukom recept za Cerazette, one mogu uz dojenje. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    09. Srpanj 2018. 20:53

Ja sam napravila papa-test, još moram briseve. Nakon tpga idem po Mirenu. Imala sam je 6 godina i bila sam stvarno zadovoljna s tim rješenjem kontracepcije. Prvu godinu se privikavas, a kad je i tijelo i mozak prihvate sve dođe na svoje.
    Nova trudnoća mi ne pada na pamet. Imam četvoro djece i puno zrelih godina🤣...
    Jel' danas lakše m-mama, panda i sarita?
    Danas je uspjela spavati 2 puta po jedan sat i odmah je bolje volje!
    Nije kakala 2 dana. Muž je prije desetak minuta odjurio u Lidl po sok od marelice. Danas sam je cijeli dan nosila (osim kad je uspjela malo zaspati)...baš je muči probava.
    Tako sam sretna što je imam, ona je moj dar s neba. Uživam u njoj maksimalno. 
    Kaže jedna moja draga prijateljica da mi je to kao 3+1GRATIS🍒😍☺

Sarita_00
    09. Srpanj 2018. 21:15

Yra bolje je! Uspijevamo nekako razvuci na sat i pol, cak i 2 izmedu podoja 💪💪 Ali bili smo i jedva na 45 min. Bit ce to ok 😊 S vremenom. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Student24
    09. Srpanj 2018. 21:19

Da. i mi smo upozoreni da kupujemo uvijek istog proizvodjaca.
    Meni je vjestica stigla. Ocekivano zbog genetike. imamo jedno zlato i ne planiramo vise, ali ako se zalomi bit ce Bozji dar. 

• Student24
    09. Srpanj 2018. 21:21

cijepljeni jos nismo, ali budemo uskoRO. cekamo da doktor primi novu dozu cijepiva. Mada, malo nas zeza nosic pa budemo vidjeli s dr. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.