Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Srpanj 2018. 11:16

Student24

mi se jos nismo spustili na pod jer jos nismo nabavili puzzle. Di ste vi uzeli?

Nase su stare, al mislim da su kupljene u super konzumu. To smo narucili za babinje od frendova, oni su kupili 3 paketa, pa su rekli di su kupili ako cemo joa uzimat, jer svaka vrsta ima drugacije one gore zubice pa se ne daju uklopit razlicite vrste.
    Znam da je bilo u plodinama, baby centru, bubamari, i u mulleru sam znala vidjet al su skupe bile. 

09. Srpanj 2018. 11:19

Nisam ni ja neki ljubitelj tudje djece, grozno zvuci, al tako je. 
    Pogotovo me izluđuju izbirljivi i oni sto im roditelji s 2 godine daju da sami odlucuju sto i kako 🙄 pa vec s 3 postanu tezi filozofi

Ivanaa33
    09. Srpanj 2018. 11:38

Gumbek

Pogotovo me izluđuju izbirljivi i oni sto im roditelji s 2 godine daju da sami odlucuju sto i kako 🙄 pa vec s 3 postanu tezi filozofi

E da😐 Mi imamo susjede i njihov malac ima 6 godina i kazu kako da mu mi ista zabranimo kad vec ima svoje ja.. Presmijesno,ali svatko ima svoje😂😲😲

Frajla
    09. Srpanj 2018. 12:11

Ja sam odlučila od danas svoje djete vjezbati rutinu za spavanje 🤣 jer sam vec luda od tog njegovog dnevnog spavanja
    Bas me zanima kak ce to fukcionirati 🤔
    Ustali smo se oko 9, jeo je i igrao se. Oko 10 je poceo zjevati, ja mu maknila igracke, lezala s njim, pustala uspavanke, buljili mi tako jedno u drugo, ja ko pravi pokeras, nit pricam nit se smijem, samo ga gledam 😎, al nije se dao... u 11 mu dala jesti i poslje toga je uspio zaspati
    Eh kad se bore ovan i jarac, bas me zanima tko ce biti tvrdoglaviji 😈

09. Srpanj 2018. 12:30

Ivana 0404

Gumbek

E da😐 Mi imamo susjede i njihov malac ima 6 godina i kazu kako da mu mi ista zabranimo kad vec ima svoje ja.. Presmijesno,ali svatko ima svoje😂😲😲

Ufff taj od 6 je dobar. Moja sogi ima od dve godine pa kaze nista mu ja ne mogu zabranit kad on zna sta hoce. Halooo pa i ja hocu svasta pa ne mogu, a kamoli kmečavac od dve hodine. 

m-mama
    09. Srpanj 2018. 13:37

Jeste cjepili bebe ono s 2 mj? Mi bi morali ići sutra, ali mi se nekako ne svidaju ta cijepiva, te sad 2u1, pa 6u1, pa temperatura, pa ovo , ono..... Koji je vaš stav prema cjepljenju? I da, za upis u vrtić i jaslice moraju imati sva cijepiva, jel da? 

m-mama
    09. Srpanj 2018. 13:57

Frajla amje preslatka je ova slika bebolinija po mjesecima :) 👼🏼

09. Srpanj 2018. 15:13

m-mama

Jeste cjepili bebe ono s 2 mj? Mi bi morali ići sutra, ali mi se nekako ne svidaju ta cijepiva, te sad 2u1, pa 6u1, pa temperatura, pa ovo , ono….. Koji je vaš stav prema cjepljenju? I da, za upis u vrtić i jaslice moraju imati sva cijepiva, jel da?

Mi smo prosli pon bili. Nikakva temperatura, nikakva nervoza, ma nista. Dobio, zakmecao 4 sekunde, dobio cicu u cekaoni i iza toga dalje sretna vesela beba ko i prije. 
    Da, moraju biti cijepljeni za vrtic i jaslice, barem za zg vrtice. 
    Ja sam za cijepiva, uvijek smatram da je vecca korist nego moguca steta osim ako bebo nema neki neurorizik ili je imunokompromitiran, al mislim da pedijatri vode o tome brigu. 
    Ja jedino pazim da su ful ful zdravi u vrijeme cjepljenja i taj dan i iduci ne primamo goste i ne idemo u nikakve guzve, samo nas mir doma i setnja vani na zraku. 

• ivaanaaa
    09. Srpanj 2018. 16:26

Ja zivim u Njemackoj i ovdje jos nisam nikog upoznala ko necijepi djecu.. stim da ovdje imamo puno vise cijepiiva jel ima i puno vise bolesti..ja o tom  ni nerazmisljam meni je to pod normalno..

09. Srpanj 2018. 17:02

ivaanaaa

Ja zivim u Njemackoj i ovdje jos nisam nikog upoznala ko necijepi djecu.. stim da ovdje imamo puno vise cijepiiva jel ima i puno vise bolesti..ja o tom ni nerazmisljam meni je to pod normalno..

Mislim da je kod vas zdravstveno pokriva sva ona koja su kod nas na izbor roditelja uz placanje, sestricna mi zivi u Kielu pa smo jednom pricale o tome. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.