Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Srpanj 2018. 12:43

m-mama

Gumbek, i zasto to ljudi ne shvacaju? Ja se nikad nisam nametala tuđu djecu nosati. Pogotovo ne toliko malu bebu!! Najgori su mi pušači, pa mu onda govori u lice ili ga ljubi. Ah fuj, odma moramo na dezinfekciju kad dodemo doma. Ja do prije tj,2 nisam ljubila i nesto preterano mazila bebu po glavi. Moja mama se isto suzdravala od pusenja kad je bila s nama, nije ga ni puno nosala, dok jedni ljudi brz srama i poštovanja. Uh, eto odmah se nazivciram. Skidam se s foruma dok skok ne prođe 😂😂

Ma samo se ti ispucaj ovdje. Svi smo mi to sve prosli ili prolazimo u tom ili slicnom obliku. 
    Meni je grozno kad mi malac kasnije mirisi na neciji parfem. moji starci su pusaci oboje, al nikad nisu pusili u blizini mojih klinaca, cak kad su kod nas ne puse ni na balkonu, tata zapali kad negdje ode van stana, mama cak ni tad. Oni zive u osijeku, mi kad s curom dodjemo tamo isto ne puse u kuci, mi to nikad nismo trazili vec su oni to sami tako odlucili

• Student24
    08. Srpanj 2018. 16:02

ivaanaaa

Student24

jutro! primijetili smo da se bebec u noci probudi, mase rukicama i nogicama jedno 15-tak minuta i zaspi. i tako u krug. Sad me brine da li on uopce dovoljno spava? da li je to neka faza? kako vase bebe spavaju?

Mi imamo tu fazu u polusnu prije nego sto zaspi cvrsce.. mislim da ti je to sve ok..

Pratimo se ;) 
    Nakon dugo vremena vec drugi dan ulovi lijepi spavanac po danu :)

• Student24
    08. Srpanj 2018. 16:04

Gumbek

m-mama

Gumbek, i zasto to ljudi ne shvacaju? Ja se nikad nisam nametala tuđu djecu nosati. Pogotovo ne toliko malu bebu!! Najgori su mi pušači, pa mu onda govori u lice ili ga ljubi. Ah fuj, odma moramo na dezinfekciju kad dodemo doma. Ja do prije tj,2 nisam ljubila i nesto preterano mazila bebu po glavi. Moja mama se isto suzdravala od pusenja kad je bila s nama, nije ga ni puno nosala, dok jedni ljudi brz srama i poštovanja. Uh, eto odmah se nazivciram. Skidam se s foruma dok skok ne prođe 😂😂

Ma samo se ti ispucaj ovdje. Svi smo mi to sve prosli ili prolazimo u tom ili slicnom obliku.
    Meni je grozno kad mi malac kasnije mirisi na neciji parfem. moji starci su pusaci oboje, al nikad nisu pusili u blizini mojih klinaca, cak kad su kod nas ne puse ni na balkonu, tata zapali kad negdje ode van stana, mama cak ni tad. Oni zive u osijeku, mi kad s curom dodjemo tamo isto ne puse u kuci, mi to nikad nismo trazili vec su oni to sami tako odlucili

Ajme ni ja ne volim ni miris cigareta ni parfema na bebi, ni svojoj ni tudjoj. Nisam ona mama koja neda bebu drugima, ako su te druge osobe mami drage :D 

Frajla
    09. Srpanj 2018. 09:01

panda102

M-mama koji ste tjedan? U 9.je skok.
    Moja od 6-9 ujutro zaspi ali je nesto budi. Zatvorenih ociju place. Kontam da nije stomacic. Nesto se proteze. Mase rukicama i nogicama. Hmmmm

Ajd bas mi je drago da si opustena kak si planirala 😄
    Ja sam isto jako opustena, a ne onak kak sam mislila da cu biti 😜 jedino ne volim kad nam dodu djeca, to bi ga stalno diralo, pogotovo oni sto ne znaju jos dragati nego stipaju 🙄 i redovito su po njegovim stvarima, dok muz ispraca goste ja to vec skupljam i nosim na pranje 😤 mozda cu biti opustenija ako cu imati drugo dijete 🤣 jer ce mi onda ovo prvo to raditi

Nego, za ovo plakanje, mi smo isto imali fazu plakanja u snu, ali mislim da je nesto sanjo jer bi presto dok bi ga 2 put pomazila po glavi, a nekad i samo na šššš, pa mozda da probas tako

09. Srpanj 2018. 09:28

Frajla

panda102

M-mama koji ste tjedan? U 9.je skok.
    Moja od 6-9 ujutro zaspi ali je nesto budi. Zatvorenih ociju place. Kontam da nije stomacic. Nesto se proteze. Mase rukicama i nogicama. Hmmmm

Ajd bas mi je drago da si opustena kak si planirala 😄
    Ja sam isto jako opustena, a ne onak kak sam mislila da cu biti 😜 jedino ne volim kad nam dodu djeca, to bi ga stalno diralo, pogotovo oni sto ne znaju jos dragati nego stipaju 🙄 i redovito su po njegovim stvarima, dok muz ispraca goste ja to vec skupljam i nosim na pranje 😤 mozda cu biti opustenija ako cu imati drugo dijete 🤣 jer ce mi onda ovo prvo to raditi

Nego, za ovo plakanje, mi smo isto imali fazu plakanja u snu, ali mislim da je nesto sanjo jer bi presto dok bi ga 2 put pomazila po glavi, a nekad i samo na šššš, pa mozda da probas tako

neces 😂
    Nece ti smetat tvoje starije dok dira mladje i njegove stvari al ce ti smetat i dalje druga djeca dok mu to rade. Moja starija redovito plisance stavlja u baby gym i mota se po njemu i to mi ne smeta, al mi smeta kad drugi klinci to rade. I ona na njegovu tetru legne ponekad i to mi je ok, a dobijem zivcani slom kad drugi klinci to naprave.
    Jedino kad dodje iz vrtica ide presvlacenje komplezno i umivanje i pranje ruku i nogu prije nego ju pustim k njemu

Frajla
    09. Srpanj 2018. 09:41

Drago mi je gumbek da nisam jedina 😄
    Znam da grozno zvuci, ali ja inace ne volim bas (tuđu) djecu 😏 budu mi slatki jedno vrijeme, ali brzo mi pocnu ici na živce 🤫
    Cure, jel stavljate bebace na pod? Jel bi mu bilo hladno da mu stavim one puzzle na plocice? 
    Doma mu stavim puzle na parket i onda ga stavim na to ili gore jos baby gym. Planiramo uskoro kod mojih na par dana, pa sad neznam jesu mi dosta puzzle ili trebam jos nesto nositi za pod jer su im svugdje plocice

Frajla
    09. Srpanj 2018. 09:43

E da, jucer sam mudro zaključila zasto je 10 puzzli u paketu - da mu mogu sloziti 3x3 i ostane jos jedna meni za pod guzicu 😋

• ivaanaaa
    09. Srpanj 2018. 10:30

Frajla

Drago mi je gumbek da nisam jedina 😄
    Znam da grozno zvuci, ali ja inace ne volim bas (tuđu) djecu 😏 budu mi slatki jedno vrijeme, ali brzo mi pocnu ici na živce 🤫
    Cure, jel stavljate bebace na pod? Jel bi mu bilo hladno da mu stavim one puzzle na plocice?
    Doma mu stavim puzle na parket i onda ga stavim na to ili gore jos baby gym. Planiramo uskoro kod mojih na par dana, pa sad neznam jesu mi dosta puzzle ili trebam jos nesto nositi za pod jer su im svugdje plocice

Ja stavim samo na pod puzle na laminat i puno vremena provedemo na podu... mislim da nebi bilo nista od plocica hladnije.. i ja nisam bas ljubitelj djece, osim svojih i par odabranih hahaha.. 

• Student24
    09. Srpanj 2018. 11:03

mi se jos nismo spustili na pod jer jos nismo nabavili puzzle. Di ste vi uzeli? 

Frajla
    09. Srpanj 2018. 11:10

Student24

mi se jos nismo spustili na pod jer jos nismo nabavili puzzle. Di ste vi uzeli?

Jedne smo dobili iz kika, druge smo narucili iz bubamare, nisu jos stigle, ali cini mi se da su iste. Oba paketa si bila po 80 kn.
    Bile su mi fora jedne u baby centru, s nekim zivotinjama i one su bile vece, ali ja sam htjela s brojevima jer se svaki mjesec slikamo s tim brojem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.